- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Her insan potansiyel katilmiş, duy da inanma. Kandır kendini böyle sen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her insan potansiyel suçludur .. Sinirlendiğin biran da bıçağı eline aldığın an ne karşındakini ne de bundan sonra olacakları gözünün önüne getiriyor insan .. Bunu yaşamış elime bıçak almşş ve onu bunu ya da şunu fark etmez bıçaklamak üzereyken anlamştım ..
Psikopat ve serseri mi :) İnşallah böyle biri olur hayatında o zaman der misin serseri bilmiyorum .. İnsanları tanımadan atıp tutmak kolay .. Ben de de var o psikolojiden .. İyi katil olabbilirim .. Birbirimizi bulmuşuz desene
Çok iyi sanaryolar yazıyorsun :) Saman yolunu baya izliyorsun sanırım .. Ya da dram filmlerinden mi çok etkilendin bilemiyorum ..
Her insan potansiyel suçludur .. Sinirlendiğin biran da bıçağı eline aldığın an ne karşındakini ne de bundan sonra olacakları gözünün önüne getiriyor insan .. Bunu yaşamış elime bıçak almşş ve onu bunu ya da şunu fark etmez bıçaklamak üzereyken anlamştım ..
Psikopat ve serseri mi :) İnşallah böyle biri olur hayatında o zaman der misin serseri bilmiyorum .. İnsanları tanımadan atıp tutmak kolay .. Ben de de var o psikolojiden .. İyi katil olabbilirim .. Birbirimizi bulmuşuz desene
![]()
Bu şekilde hakaret edemezsin ! Psikopat serseri bilmem ne diye konuşmaya hhakkın yok ..
İnsan gibi yorum yap ilk önce !
Ayrıca salak değilim ben .. Karşımdakini tanıyorum nerde yalan söyleyip nerde söylemediğini anlayabilecek kapasideyim olmasam bile 3 buçuk senedir bunu kavradım merak etme yani . O psikopat serseri dediğin adam var ya onun yaşına gelen çoğu erkeğin yapmadığı şeyleri yapmş bu yaşına kadar .. Tabi sen insanları hatalarıyla yadırgayıp psikopat serseri diyebiliyosan sana helal olsun gerçekten . Burda oturup sana sevdiğim adamı övmeyeceğim ben . Tek ve gerçekten kötü özelliği sinirli olması ve ben onu seviyorum tek bir kötü özelliği yüzünden de bırakacak değilim .. Yarın öbür gün birşey olurda evlendiğin ya da evleneceğin adam bi nedenle hapse girerse o zaman ona psikopat gözüyle bakarsın herhalde sen ..
Ayrıca bilip bilmeden atıp tutuyorsun katiller ağır cezaevlernde yatıyorlar benimkinin yanında ağır cezada olanlar yok çünkü cezası çok hafif . Bu önceki cezaevinde bile sevk edilmeden önceki yani cezaevindeki en hafif ceza onundu . İnsanlar tanımadığım bikaç kişi neden girdi kaç ay filan diye sorduklarında söyledim hepsi baya az mş dediler . O da söyledi içeride 4-5 sene yatanlar varmş en az onunkiymiş .
Yani öyle katiller falan yok yanında onun gibi hafif cezada olanlar var bu yüzden tedirgin olmuyorum . Birgün başına gelirse neden tedirgin olduğumu anlarsın . Ama gerçi sen sevdiğni cezaevine girdi diye pat diye ortada bırakabilecek kapasitedesin belli ki ..
Senin gibisini nerden bulacak demişsin . Cezaevinde yeni evlenen biriyle tanıştım görüşe gelmiş kadın 3 günlük evliymiş haberin var mı ?
Evlilerde bekliyorlar .. Nişanlılarda .. Sevgiliisi cezaevinde olan bi arkadaşm daha var o da bekliyor .. Yani sevdiğimiz kişilerin kötü günlerinde yanında olmak ile mi sen çok safsın senin gibisini bulamaz kategorisinde oluyoruz ?
Ben onun yaptığı hatayı savunmuyorum doğru birşey yapmş demiyorum evet hata yapmş bedelini onun yüzünden ikimizde çekiyoruz ama sonuçta seviyorum ve bekliyorum bu saflıksa evet ya ben safım .. Ama beklemek yürek ister ...
Oncelikle agzini topla insanligi 18 yasinda ama hala olaylari 6 yasindaki cocuklarin algisiyla degerlendiren birinden ogrenicek degilim.ben sana hakaret etmedim kendimce yol gostermeye calistim ve evet bir insani komaya sokmus yillarca cezasindan kacmis,pisman olmak yerine hala bahaneler sunan ,oz kardesini agzi kulagi delinene kadar dövmüs birine biz turkcede serseri,psikopat diyoruz ve Allah cocuklarimizi boyle tiplerden korusun diye dua ediyoruz! Simdiyse sana hic acimiyorum cunku erkek arkadasinla ayni ayardasiniz ve belliki boyle seyleri normal(!) karsilayan bir cevreden geliyosunuz umarim cocugunuz falan olmaz olan o cocuga olur ilerde..
Sizin gibiler icin herkes potansiyel katil olabilir ama bizim(forumdaki hemen hemen herkes) gibiler degil bir insana kiymak, bir hayvan hatta bitki icin(bknz gezi olaylari) yeri geliyor kendi canini tehlikeye atiyor!!! Katilligi bu kadar basite indirgiyorsan acil bir psikologa/psikiyatr a git siddet egilimi ciddi bir psikolojik sorundur tedavi edilmezse tum toplumu etkiler..
Bu forumda hicbir akli selim insan aferin kizim sana sevgilin adammis sende esasli kizsin bak nasil uzuluyorsun diye arka cikmayacak eger objektifligi kaldiramiyorsan zirt pirt kendini acindirmak icin ayni konuyu acip durma.ve gercek uzuntu yasayan birinin yazdiklarina hic benzemiyor yazdigin cevaplar :)
Tüm yazdıklarınız bir yana da hani inşallah sizinde ... diye başlayan cümleleriniz varya aynen hepsini size iade etmek için geldim, yazdım. Sizin yazdığınız beddua'dan başka bir şey değildir, derdinize ortak olmaya iyi ya da kötü her şekilde fikir beyan eden insanlara karşı yaptığınız savunma tarzı ve uslubunuz çok sıkıntılı. Delikanlılık sevdiğini beklemektir elbet ama askerde ise ya da yüz kızartıcı bir suç işlememişse... Ötesi toz pembe bir yalandan ibarettir. O zaman her tepesi atan alsın eline pıçaa...
Kusura bakma kendimi acındırmak için konu açtığımı hatırlamıyorum .. Sadece insanlar da sevgilileriyle konuşamasalar bu kdr uzun süre habersiz kalsalar acaba ne yaparlar bunu öğrenmek için konu açtım .. + baya senin azğın toplu zaten .. Şu yazdıklarını bi oku baştan aşağı aşağılamışsın .. Senin gibi birine diycek başka lafım sözüm yok benim .. İnsanlığımdan şüphe etmiyorum sen raahat ol canım tamam mı .. Kimin psikopat olup kimin olmayacağını ayırt edebiliyorum . 6 yaşındaymş algılamamhadi ya seninki kaç acaba ..
Onlar asker yolu gozluyolar,kimisi ekmek parasi icin gurbette bekliyor sen bir katili bekliyosun ustelik sana kilo vermezsen senden ayrilcam diyecek kadar deger vermeyen kullanan bir serseriyi..kimseden acima,takdir bekleme ergen uslubunada daha fazla ortam olamican bende 18 oldum ama aklim gayet yerindeydi hadi canimmm hadii
Tüm yazdıklarınız bir yana da hani inşallah sizinde ... diye başlayan cümleleriniz varya aynen hepsini size iade etmek için geldim, yazdım. Sizin yazdığınız beddua'dan başka bir şey değildir, derdinize ortak olmaya iyi ya da kötü her şekilde fikir beyan eden insanlara karşı yaptığınız savunma tarzı ve uslubunuz çok sıkıntılı. Delikanlılık sevdiğini beklemektir elbet ama askerde ise ya da yüz kızartıcı bir suç işlememişse... Ötesi toz pembe bir yalandan ibarettir. O zaman her tepesi atan alsın eline pıçaa...
Sevgilimle sürekli kavga ediyoruz . Kocamansın diyo bana zayıflamazsan asla evlenmem seninle diyo . Şimdi yine kavga ettik . Bissürü güzel kız varken ben gittim devi seçtim diye resmen hakaret etti bana . .
Ayrıca beklemeyi hak eden var hak etmeyen var
Bu lafı diyen adamın sicili temiz olsa nolur olmazsa nolur![]()
Kusura bakma kendimi acındırmak için konu açtığımı hatırlamıyorum .. Sadece insanlar da sevgilileriyle konuşamasalar bu kdr uzun süre habersiz kalsalar acaba ne yaparlar bunu öğrenmek için konu açtım .. + baya senin azğın toplu zaten .. Şu yazdıklarını bi oku baştan aşağı aşağılamışsın .. Senin gibi birine diycek başka lafım sözüm yok benim .. İnsanlığımdan şüphe etmiyorum sen raahat ol canım tamam mı .. Kimin psikopat olup kimin olmayacağını ayırt edebiliyorum . 6 yaşındaymş algılamamhadi ya seninki kaç acaba ..