Haftalığımı alamıyorum

_CeyDa_

birgün bitecek bu hasret.
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
4.628
4
116
Zonguldak
kızlar persembe gunu işe gireli 1 hafta oldu ben maasımı haftalık istedim dukkanda tekim patron gidip geliyor..persembe gunu 2 kere geldi gelıcenmı dıye sordugumda gelicem dedi gitti anlıyo ne için sordugumu çıkış saatimde aradı işte yarın veririm dedi tamam dedim dünde işte yine geldi ben istedim gelicem dedi gitti aksam yine aradım baska ile gidiyormus yarın sabah veririm dedi yine tamam dedim bugunde saat 11bucuktu caldırdım 2-3 kere aradı gelcekmısın dedım cunku artık gına gelmişti paraya ihtiyacım var borcumuz var hakkım olanı istiyorum bana dediki tepene bişey yagıyomus gibi ne acele edıyon dedi bende dedim benimde ihtiyacım var heralde bosuna haftalık istemedim senden neyse tamam tamam dedi yüzüme kapattı şimdi napıyım ben haftalıgımı alıp çıkayımmı almadan mı çıkayım yoksa cıkmayayımmı karar veremıyorum su anda evdeyım yemege geldım yıne gıdıcem o yuzden acil akla ihtiyacım var bide agzıbozuk bırıne benzıyo gecenlerde yanımda telle konusurken birine küfür etti bana ne kusura bakma dedi ne bişey insanda bi çekinme olur yuh yani sevmiyorum zaten ama hem eve yakın diye hem parası iyi diye kabul etmıstım şimdi istemiyorum ilk haftalıgımı vermeyen diğerlerinide verirmi sanmıyorum napıyım sizce kızlar??

günün sonu:

adamı 2 kere çaldırdım ve adam telini kapattı bende cıktım eve geldım pazartesi napıcam bende bilmiyorum..gitsemmi gitmesemmi arasammı sürekli..

Son düzenleme:
Almadan çıkma, bekle gelsin en azından almayı dene ama vermiyosa da çok da fazla uğraşma adam psikopattır falan ne yapcağı belli olmaz bu devirde

Son düzenleme:
paranı al ve işten çık, ilk haftadan böyle uzatan adam sonraları o düzeni hiç oturtamaz. benim babam da esnaf, pazar günleri haftalık veririm diye anlaşır ama genelde cumartesileri verir, çalışanın alnının teri kurumaadan parası veririlir bu kadar istetilmez. bence al paranı ve çık, çalışana iş çok

paranı al çık işten bence.

çalışanının emeğinin karşılığını zamanında vermeyen patronun yanında çalışılmaz.

bencede paranı al ve birdaha oraya gitme..işten çıkacağınıda söyleme..aynı durumu tatsın bakalım:68:

paranı al ve çık bence hem ağzı bozukmuş hem bu haftayı zor veren ötekilerinde seni çok uğraştırır çık bence

İşten çıkıp çıkmamak konusuna karışmak bana düşmez...
Ancak çıkmaya karar verirsen paranı almadan çıkma...

aynı sorun bendede var daha maaşımı almadım çalışmak istedğimden goz yumuyorum acıl paraya ıhtıyacımda yok ama odemelerım falan olsa bende sınırlernıdım sonucta ınsanlar o parayla gecınıyor. İşin rahatsa cıkma ama şimdiden boyle yuz goz olmussanız tatsızlık cıkar

ceydacım bence o para senin hakkın adam parayı vermemek için kaçıyor belli verecek adam şimdiye kadar çoktan verirdi şimdi alamıyorsun devam ettikçe işe diğerlerini nasıl alacaksın bence pazartesi gitme sende memmun değilsin adamdan ama aramaya devam et paranı al hakkın olan bir şey sonuçta

Son düzenleme:
ceydacım bence o para senin hakkın adam parayı vermemek için kaçıyor belli verecek adam şimdiye kadar çoktan verirdi şimdi alamıyorsun devam ettikçe işe diğerlerini nasıl alacaksın bence pazartesi gitme sende memmun değilsin adamdan ama aramaya devam et paranı al hakkın olan bir şey sonuçta

canım banada bu mantıklı geliyo ama ne bilim verirmi vermezmi offff :31:

hiç kızmamışsın gibi davran belli etmeden hakkın olan parayı al haftalığını al çık ama çıkarkende telefon et dükkana gitme ettiğini çeksin değilmi:47:

Pazartesi mutlaka git işe. Paranı al ve ertesi gün sakın gitme. Telefonunu da kapat. Haftalığı vermeyen insan maaşı hiç vermez. :47:

Back
X