kızlar persembe gunu işe gireli 1 hafta oldu ben maasımı haftalık istedim dukkanda tekim patron gidip geliyor..persembe gunu 2 kere geldi gelıcenmı dıye sordugumda gelicem dedi gitti anlıyo ne için sordugumu çıkış saatimde aradı işte yarın veririm dedi tamam dedim dünde işte yine geldi ben istedim gelicem dedi gitti aksam yine aradım baska ile gidiyormus yarın sabah veririm dedi yine tamam dedim bugunde saat 11bucuktu caldırdım 2-3 kere aradı gelcekmısın dedım cunku artık gına gelmişti paraya ihtiyacım var borcumuz var hakkım olanı istiyorum bana dediki tepene bişey yagıyomus gibi ne acele edıyon dedi bende dedim benimde ihtiyacım var heralde bosuna haftalık istemedim senden neyse tamam tamam dedi yüzüme kapattı şimdi napıyım ben haftalıgımı alıp çıkayımmı almadan mı çıkayım yoksa cıkmayayımmı karar veremıyorum su anda evdeyım yemege geldım yıne gıdıcem o yuzden acil akla ihtiyacım var bide agzıbozuk bırıne benzıyo gecenlerde yanımda telle konusurken birine küfür etti bana ne kusura bakma dedi ne bişey insanda bi çekinme olur yuh yani sevmiyorum zaten ama hem eve yakın diye hem parası iyi diye kabul etmıstım şimdi istemiyorum ilk haftalıgımı vermeyen diğerlerinide verirmi sanmıyorum napıyım sizce kızlar??
günün sonu:
adamı 2 kere çaldırdım ve adam telini kapattı bende cıktım eve geldım pazartesi napıcam bende bilmiyorum..gitsemmi gitmesemmi arasammı sürekli..
günün sonu:
adamı 2 kere çaldırdım ve adam telini kapattı bende cıktım eve geldım pazartesi napıcam bende bilmiyorum..gitsemmi gitmesemmi arasammı sürekli..
Son düzenleme: