• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalığımı alamıyorum

oy kullanmaya giderken kardesım dukkanın acık oldugunu soyledı bızde ablamla gıttık hosgeldınız ceyda hanım dıyo hey allahımmm bende paramı almaya geldım dedım oyle ıcımdekıler soyledıım ohhhhh arıcak benı parayı vermek ıcın dusunun hala yok diyo neyse dedim tmam ve cıktım işten oh beeeeeeee

oy kullanmaya giderken kardesım dukkanın acık oldugunu soyledı bızde ablamla gıttık hosgeldınız ceyda hanım dıyo hey allahımmm bende paramı almaya geldım dedım oyle ıcımdekıler soyledıım ohhhhh arıcak benı parayı vermek ıcın dusunun hala yok diyo neyse dedim tmam ve cıktım işten oh beeeeeeee

iyi yapmışsın cnm

canım bence haftalığını al ve çık hakkını bırakma ama parayı aldıktan sonra işi bırakacağını söyleme ertesi gün işe gitme ve o seni zor durumda bıraktığı gibi sende onu zor durumda bırak en azından intikam alarak sinirlerini yatıştırabilirsin

sana sigorta yapmadıysa sigortasız işçi çalıştırmaktan şikayette bulun. görsün bakalım ne demekmiş çalışanın hakkını vermemek.

kızlar bıraktım işi bugun yakaladım adamı ıyy meymenetsiz şeyyy yarın vericek paramı bakalım verirse

kızlar bıraktım işi bugun yakaladım adamı ıyy meymenetsiz şeyyy yarın vericek paramı bakalım verirse

üzgünüm sen o paranin üzerine bir bardak soguk su ic, kac yarinlar dedi, hala vereceginimi düsünüyorsun.:50:
senin rica etmenle vermez abin baban filan gitse bi sert dille konussa belki faydasi olabilir:4:
belkide adamin stratejisi bu her hafta birini aliyordur ise böylelikle günü kurtariyordur:21::57:

Back
X