• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Rejim

FeArLeS_gRiL

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
660
5
318
Ankara
s.a canlar,1 hafta diyet yapıyorum 1 gün ara veriyorum bu sekilde zayıflamay calısıyorum yani uzun süreli diyetlerde skıldığım için 1 hafta 1 gün ara verdim diyetime:) şimdi asıl meseleye qelellim bu verdğim 1gün yada 2 gün ara içerisinde, verdğim kiloyu alırmıyım yoksa sadce aldığım kilo miktarı gram mı olur biraz karsık oldu idare edin.bilmiyorumkismile

Canım eğer yediklerine dikkat edersen bişey olmaz ama nasıl olsa ara verdim deyipte tatlıya hamur işine gömülürsen verdiğin kiloyu geri alırsın ama ben senin dikkat ediceğini tahmin ediyorum bu nedenle bir problem olmaz bence :3:

cnm ara verdğim znm cok yemiyorum ama dün ve buqün aravermiştim dünden beri biraz fazla yedim gibi dün mesela 2 tabak karpuz 2 dondurma bi çikilota birazcık kraker yedim buqünde cips ve cikilota yedim bide kandil simidi yedim,canım skkın olunca böle oluyo yemem gerekiyomus gibi aslında yemek bazı seyleri değiştirmiyo işte,yemek istemiyorum ama zorluyorum resmen kendimi:(:(:(:(

cnm ara verdğim znm cok yemiyorum ama dün ve buqün aravermiştim dünden beri biraz fazla yedim gibi dün mesela 2 tabak karpuz 2 dondurma bi çikilota birazcık kraker yedim buqünde cips ve cikilota yedim bide kandil simidi yedim,canım skkın olunca böle oluyo yemem gerekiyomus gibi aslında yemek bazı seyleri değiştirmiyo işte,yemek istemiyorum ama zorluyorum resmen kendimi:(:(:(:(

Lütfen paylaşımınızı Türkçe harfler kullanarak ve arada ki harfleri eksiltmeden yapınız... Chat,msn tarzı paylaşım yapmayınız...

bende bazen sıkıntıdan çok fazla yemeye başlıyorum elim boş kalınca eksik hissediyorum o zamanlar yeşil çay içiyorum benim iştahımı kesiyor belki psikolojiktir bende öyle bir etkisini okumadım çünkü ama bir deneyin zararı olmaz....

bende sadece göbekte var sorun ne yaptıysam olmadı kadın dogumcuya gittmiştim bi neden den dolayı kist cıktı onun için göbeğim var bu rahatsızlıktan dolayı nasıl verecem bilmiyom :(

az yemek çok hareket etmek. tek gerçekçi çözüm bu. temel felsefe beyninize az yemeyi öğretmek. az yemekle de tokluk hissini öğretmek. bu da biraz sabırla oluyor.

Back
X