Merhaba. Kolay gelsin. 70 kg yim. Umarim başarırız.>Her salı kilo bildirimi yapılacak
>2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayan bir süreliğine yasaklanacak
>günlük beslenme ve spor isteğe göre yazılabilir.
umarım motivasyonu yüksek bir grup olur ve istediğimiz kilolara ulaşırız
Üye Adı ilk kg hedf kg 13 eyll sbeden 87 84 87
merhaba teşekkürler başarırız az cok bi şekilde. listede yer almak istiyor musunuzMerhaba. Kolay gelsin. 70 kg yim. Umarim başarırız.
Evet.merhaba teşekkürler başarırız az cok bi şekilde. listede yer almak istiyor musunuz
hedef kilo kaç
merhaba bende de tarcinli caylar var onlari degerlendircem yesil cay filan zamanlaMerhaba, dün tarçınlı su kaynatıp içtim Suyu ben de az iciyorum, 5 bardak içebildim. Bugün 10 bardak icmeyi hedefliyorum. Hedef kilom 60 olur
Merhaba canım başarılar..bugüne eksi 100 ile başladım mutlu hissettirdibiraz önce yine tost yedim. psikolojime hemen fazla yüklenemem eksiler gördükce motivem artacak. dün hiç su içmedim bugun 5 bardak içicem 100 gram kaybın şerefine gelsin
yine dün ki gibi akşam yemeği yemicem. dün aksam 1 paket bisküvi ile geçirdim. tabiki masum ve sağlıklı degil ama bir yola sokmaya calisiyorum kendimi yaparim ben fazla gecmeden :)
Tarçın çayı harika destek oluyor.Merhaba, dün tarçınlı su kaynatıp içtim Suyu ben de az iciyorum, 5 bardak içebildim. Bugün 10 bardak icmeyi hedefliyorum. Hedef kilom 60 olur
merhaba canim hoşgeldin aramıza kilomuz hemen hemen aynı benimde ilk hedefim 84Merhaba canım başarılar..
Ben de bugün başladım. Katılabilirim sizin gruba.
Kilom 85
İlk hedefim 75
merhaba aramıza hoşgeldin :)Merhaba bende katılmak isterim araniza.
Güncel kilom:68
Hedef:60
Ben aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum
Aramıza hoşgeldinHanımlar beni de alın listeye
Bende durum kontrolden çıktı acil toparlanmam lazım
selam bende 2 öğün yapıyorum her zaman çünkü geç kalkıyorumSelamlar, az önce mantı, yoğurtlu garnitür ve 1 poğaça yedim misafirlikte, bugün de dün oldugu gibi, 2 öğün yapmayı hedefliyorum. Salı ya kadar iki öğün denicem bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?