Doğuma Hazırlık Haftami hesaplamayı ogretirmisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nbnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
714
550
33
29 Mayıs adetimin ilk günüydü . UygUlamalar 4+2 gösteriyor . Bu beşinci haftamdayim demek degilmi . Yani kese beş de kalp altıda diyorlar ya . Ben şuan beşinci haftadaym ,haftaya Allah nasip ederse inşallah 6 sonra 7 degilmi. Ben eğer dediklerim doğruysa inşallah 7 de gitsem kese kalp birlikte duyulur varsa degilmi ama geç olmasının da bir sıkıntısı olur mu

29 Mayıs adetimin ilk günüydü . UygUlamalar 4+2 gösteriyor . Bu beşinci haftamdayim demek degilmi . Yani kese beş de kalp altıda diyorlar ya . Ben şuan beşinci haftadaym ,haftaya Allah nasip ederse inşallah 6 sonra 7 degilmi. Ben eğer dediklerim doğruysa inşallah 7 de gitsem kese kalp birlikte duyulur varsa degilmi ama geç olmasının da bir sıkıntısı olur mu
Adet tarihinin son gününden hesaplamaya başla. Uygulamalar doğru zaten uygulamaya göre tam 7 haftalıkken gidersen kalp atışını duyarsın diye düşünüyorum. Normalde 4 haftayken yok 5 in içindeyim yok kalbi 6 dersen kafan karışır sen bi uygulama indir telefonuna ordan takip et sürekli ben öyle yapıyorum 🤗

Back