• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftasonları ne yapıyorsunuz?

Haftaiçi erken planlama yapabilirsiniz. Biz cuma olmadan plan yapıyoruz; eşim avmleri, ben açık alanları tarıyoruz; nerede ne tarz etkinlikler (dans, drama, boyama, yarışma, gösteri vs.) var, adresi, ulaşımı falan. Mümkün oldukça dışarıda kahvaltıya gidip oradan o etkinlik senin bu eğlence benim koşturup eve akşam dönüyoruz. Kızım 1,5 yaşında ve hafta içi evde sıkıldığını düşünüyorum o yüzden hafta sonları olabildiğince onu eğlendirmeye ve sosyalleştirmeye çalışıyorum.

Moral vermeyi isterdim.
Kazayla oldu deseniz de hadi yine neyse derdim destek olurdum. Ama bunlar daha iyi gunleriniz. Kimin ne zaman kac cocuk yapacagi tabii beni ilgilendirmez. Ama bile isteye ikinciyi bu kadar acele istediyseniz ve yaptiysaniz cok yorulmayi da kendinize vakit ayirmamayi da kafa dagitmamayi da kabullenmis olmaniz lazim.

Esiniz de istedi mi sizin gibi? Esinizin sorumsuzluguna bir sey diyemiyorum siz haklisiniz. Tabii ki daha ilgili olmali. Mesela sizle kahvaltiya parka vs gidip aksam arkadaslariyla cikmali.
Inanin ben tek bebekle kendimi kaybediyorum ki annem bakiyor bizde kalip. Ikinci bi bebek tabii isterim ama korkuyorum goze alamam sanirim omur boyu. Bebek sadece bebek istemekle olmuyor ki sorumlulugunu bakimini yuklenmek lazim. Ilk bebeginiz sizi yorsa bezseniz haklisiniz. Bilemedi tahmin edemedi derim. Ama bir kere yasayip ikinciyi bu kadar istediyseniz soylenme ve usenme hakkiniz yok.

Cocuk yaparken, 2. Cocuk plani yaparken ne bekliyordunuz ki baska? Coluklu cocuklu olup evliligi eskisi gibi olan, birbirleriyle tam anlamiyla ilgilenebilen kac cift var? Zor yani. Cocuk olayi, gordugum bircok evlilikte romantizmi, özel anlari filan bitiriyor.
Gezme dediginde yukarida arkadas yazmis iste anca avm, park cocuk etkinligi filan oluyor olursa...
Bunlari kabullenicen, evin eksigini karsiliyor, evle ilgileniyor diyeceksin mecbur biyerden sonra.

Hafta sonları ne yaptığımız konusunda yorum yapayım ben.13 senelik evliyim eğer çok önemli bir olay yoksa tüm hafta sonunuzu beraber geçirirz. Bizi bırakıp bir yere gitmesi söz konusu olmadı bugüne kadar. Belki 1-2 sefere müsamaha gösterebilirim ama ötesi yok. Bende arkadaşlarımla yalnız plan yapmam hafta sonları. Bizimşahsi fikrimize göre hafta sonları aile ile geçrilecek zamandır. Aksi olsaydı büyük sorun olurdu aramızda. Allah yardımcınız olsun.

Back
X