Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gelirim desem gidicek. sonrada bana ben olsam izin vermezdim diyor.Kırılacak bir olay göremedim bensen de "babam da senin kafada, izin alamam" deyip gül geç.haftasonu kahvaltıya gidin tamam
![]()
ben gelirim desem gidicek. sonrada bana ben olsam izin vermezdim diyor.
izin vermeyeceği şeyden benim neden izin almamı bekliyor?
bana değer vermediği anlamına gelmiyor mu buo izin vermeyebilir ama sen izin alabilirsin ya da izin almadan da gidebilirsin
onun izin vermeyecek olması senden istemesine neden engel olsun ki
sevgilimyaşınız kaç
haftasonu tatili için neden babanızdan izin alacaksınız birlikte mi yaşıyorsunuz
bir de bu kişi kim
hayır ne alaka ??????bana değer vermediği anlamına gelmiyor mu bu
Benim eşim de kızımı everemem diyo ama benimle evlendi hem de ailemin tek cocuguyum.ben gelirim desem gidicek. sonrada bana ben olsam izin vermezdim diyor.
izin vermeyeceği şeyden benim neden izin almamı bekliyor?
kızı olsa izin vermeyeceği birşeyi benden neden istiyor pekihayır ne alaka ??????
bana değer vermediği anlamına gelmiyor mu bu
siz kzıı mısınız? hayır sevgılısısınız...kızı olsa izin vermeyeceği birşeyi benden neden istiyor peki
bende anlamıyorum bu tarz konuşmalarıTam anlamadim ama bazı tipler olur herseyi yapar, gezer tozar, eglenir sonrada "aa ailen ne rahatmis, aa sen rahatmissin benim kizim, bacim olsa böyle yapamaz"
kafasinda tipler olur ya seninkide ona benziyor. Boyle biseyi soylemesi bence cok manasiz olmuş. Ben masum bulamadim.
Boyle biriyle birlikte olmayi iyi düşün. Eşimle evlenmeden önce haftasonu biyerlere giderdik. Agzindan boyle birsey duymadım.
izin alamam diyorum.
benim kızım olsa izin vermezdim diyor.
madem kızın olsa izin vermiyorsun bana neden tatile gidelim mi diyorsun?
çok kırıldım
haksız mıyım sizce?