haftasonu 2 günlüğüne tatile gidelim mi diyor sonra da ?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
izin alamam diyorum.
benim kızım olsa izin vermezdim diyor.
madem kızın olsa izin vermiyorsun bana neden tatile gidelim mi diyorsun?
çok kırıldım
haksız mıyım sizce?

Kırılacak bir olay göremedim ben:KK57: sen de "babam da senin kafada, izin alamam" deyip gül geç.haftasonu kahvaltıya gidin tamam:KK53:
ben gelirim desem gidicek. sonrada bana ben olsam izin vermezdim diyor.
izin vermeyeceği şeyden benim neden izin almamı bekliyor?

yaşınız kaç

haftasonu tatili için neden babanızdan izin alacaksınız birlikte mi yaşıyorsunuz

bir de bu kişi kim

o izin vermeyebilir ama sen izin alabilirsin ya da izin almadan da gidebilirsin

onun izin vermeyecek olması senden istemesine neden engel olsun ki

Tam anlamadim ama bazı tipler olur herseyi yapar, gezer tozar, eglenir sonrada "aa ailen ne rahatmis, aa sen rahatmissin benim kizim, bacim olsa böyle yapamaz"
kafasinda tipler olur ya seninkide ona benziyor. Boyle biseyi soylemesi bence cok manasiz olmuş. Ben masum bulamadim.
Boyle biriyle birlikte olmayi iyi düşün. Eşimle evlenmeden önce haftasonu biyerlere giderdik. Agzindan boyle birsey duymadım.

Benim eşim de kızımı everemem diyo ama benimle evlendi hem de ailemin tek cocuguyum.
Ben bu yüzden eşime kızmıyorum dalga geçiyorum "kızım sevdigiyle evlenecek hatta erkek arkadaşını seninle tanistiracak yemek yiyeceğiz birlikte" diye.

Ne var bunda kırılacak? "Kızın senden gizli kaçar tatillere" de geç.gitmeyiver haftasonu da.:KK34:

bana değer vermediği anlamına gelmiyor mu bu

Eğer kafa yapısı böyleyken aksini yapmak istiyorsa ciddi bakmıyor olabilir. Bence böyle tipler güvenilir değil, söylediği şey çirkin. Hem yanlış bulup hem de yapmak zaten tutarsızlık. Bilmiyorum size hak verdim ben.

kızı olsa izin vermeyeceği birşeyi benden neden istiyor peki
siz kzıı mısınız? hayır sevgılısısınız...
babanız sıze hayır dese her hayırına boyun eğer misiniz?? tamam der mısınız?
benım babamda sevgılımle tatıle gıdeyım mı dıye sorsam hayır der
kızım var o sorsa esımde hayır der
ama ben babama hıc sormadım sormam da yetıskın bır bırey olarak cok kezde gıttım tatıle ama haberlerı oldu hep, kızımda haberdar etsın ızın almasın yeterlı benım ıcın... tabıkıde yetıskın yas aralıgına geldıkten sonrası ıcın bu dedıklerım.

Tam anlamadim ama bazı tipler olur herseyi yapar, gezer tozar, eglenir sonrada "aa ailen ne rahatmis, aa sen rahatmissin benim kizim, bacim olsa böyle yapamaz"
kafasinda tipler olur ya seninkide ona benziyor. Boyle biseyi soylemesi bence cok manasiz olmuş. Ben masum bulamadim.
Boyle biriyle birlikte olmayi iyi düşün. Eşimle evlenmeden önce haftasonu biyerlere giderdik. Agzindan boyle birsey duymadım.
bende anlamıyorum bu tarz konuşmaları
yanlış bulduğun birşeyi neden teklif edersin ki

Back
X