Haftasonu gidilecek yerler ve çocuklu aileler

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
kızlar gezmeyi çok seven biri değilim. Ama eşimle artık evde çok bunaldığımızda haftasonları biryerlere gidiyoruz fakat gittiğimiz gibi kalkmak istiyoruz çünkü heryer çocuk çocuk ve gürültü...bağıran çağıran anne babalar çocuklardan daha da gürültülü. Kendilerine normal geldiğinden mekandaki insanların rahatsız olabileceğini düşünmeden bağırıp çağırıp yükdek sesle konuşup çocuklarını salıyorlar..şöle karı koca kafa dinleyebileceğimiz sakin güzel ortamı olan yerler yok mudur..çocuksuz aileler sorum size siz de haftasonları gürültüden bu denli rahatsız oluyor musunuz bize yaşama hakkı yok mudur? Eve kapanmaktan başka..

Ne gibi yerlere gitmek istediğinizden bahsetmemişsiniz. Ben Ankara da çocukların çok sevdiği büyük bir parka gittim geçen hafta Sincan da bilen bilir o kadar çocuk vardı ama rahatsız edici ses yoktu zaten kocaman olunca sessiz sakin yer bulunur. Kafe yemek falan dersen ne bileyim mado ve türevi yerlerde hiç dediğiniz gibi çocuk sesi duymadım. Keza biz kızımızl yemeğe gidersek kocaman oyun yeri olan restoranlar var oraya gidiyoruz orda da zaten oyun yerinde olduğu için öyle yerde bile ses olmuyo. Çok yazdım ama özellikle gürültülü yerler seçilmedikçe böyle eve kapanacak kadar rahatsız olmanız abartılı geldi. Hatta tahrik amaçlı yazılmış gibi geldi kusura bakmayın

Ne gibi yerlere gitmek istediğinizden bahsetmemişsiniz. Ben Ankara da çocukların çok sevdiği büyük bir parka gittim geçen hafta Sincan da bilen bilir o kadar çocuk vardı ama rahatsız edici ses yoktu zaten kocaman olunca sessiz sakin yer bulunur. Kafe yemek falan dersen ne bileyim mado ve türevi yerlerde hiç dediğiniz gibi çocuk sesi duymadım. Keza biz kızımızl yemeğe gidersek kocaman oyun yeri olan restoranlar var oraya gidiyoruz orda da zaten oyun yerinde olduğu için öyle yerde bile ses olmuyo. Çok yazdım ama özellikle gürültülü yerler seçilmedikçe böyle eve kapanacak kadar rahatsız olmanız abartılı geldi. Hatta tahrik amaçlı yazılmış gibi geldi kusura bakmayın
Yok gerçekten tahrik amaçlı değil ciddi anlamda sessizliğe huzura ihtiyacım var. Çocuklu aileler alışkın olduğundan rahatsız olmuyorlar ama biz öyle değiliz..

="bal_esmer, post: 40569347, member: 102876"]Yok gerçekten tahrik amaçlı değil ciddi anlamda sessizliğe huzura ihtiyacım var. Çocuklu aileler alışkın olduğundan rahatsız olmuyorlar ama biz öyle değiliz..[/QUOTE]
Alışık olmakla alakası yok işte. Biz her hafta kızımızı ananneye bırakıp dışarı çıkarız hiç çocuksuz yerler bile var. Bence gideceğiniz yeri bilmiyorsunuz. Zaten çocuklar belli başlı yerleri ttercih ederler bulundukları semtte

Aslında çocuk gürültüsü oluyor da çocuklu aileler farkına varmıyor. Siz de çocuklu aile olduğunuz için ses yokmuş gibi geliyor muhtemelen. Biz çocuk oyun alanı olan kafeler ya da retoranlar seçmiyoruz mesela. Çocuklar için oyun alanı yoksa çocuklu aileler pek tercih etmiyor. Böylece minimum çocukla sakince sohbet edebiliyoruz.

Bunun tahrikle de pek alakası yok. Çocukları severim, iyi de anlaşırım ama eşimle ya da arkadaşlarımla sohbet etmek istiyorsam etrafta çocuk olmamasını tercih ederim.

Aslında çocuk gürültüsü oluyor da çocuklu aileler farkına varmıyor. Siz de çocuklu aile olduğunuz için ses yokmuş gibi geliyor muhtemelen. Biz çocuk oyun alanı olan kafeler ya da retoranlar seçmiyoruz mesela. Çocuklar için oyun alanı yoksa çocuklu aileler pek tercih etmiyor. Böylece minimum çocukla sakince sohbet edebiliyoruz.

Bunun tahrikle de pek alakası yok. Çocukları severim, iyi de anlaşırım ama eşimle ya da arkadaşlarımla sohbet etmek istiyorsam etrafta çocuk olmamasını tercih ederim.
Ben de onu dedim aslında çocuğumuzla gittiğimiz zaman oyun yeri olan yerleri tercih ediyoruz ama onda bile oyun yeri yemek yerinden ayrı oluyor bütün çocuklar orda oluyor nerdeyse orda bile rahatsız edici ses olmuyo bunun için. İşte insan çocuğu olunca öyle ince düşünülmüş yer arıyor. Ama dediğim gibi çocuksuz çıktığımızda biz de çocuksuz yerleri tercih ediyoruz sonuçta haftada bir kafa dinlemeye çıkıyoruz. Benim demek istediğim çocuk gürültüsü olmayan çok yer var arkadaş ya bilmiyor ya da abartıyor.şimdi burda bazıları sen anne babalara ne demek istiyorsun biz dışarı çıkmayalın mı vs diyebilir onun için tahrik edici bir konu dedim. Çünkü isteyen istediğini bulur istanbul gibi bi yerde

kızlar gezmeyi çok seven biri değilim. Ama eşimle artık evde çok bunaldığımızda haftasonları biryerlere gidiyoruz fakat gittiğimiz gibi kalkmak istiyoruz çünkü heryer çocuk çocuk ve gürültü...bağıran çağıran anne babalar çocuklardan daha da gürültülü. Kendilerine normal geldiğinden mekandaki insanların rahatsız olabileceğini düşünmeden bağırıp çağırıp yükdek sesle konuşup çocuklarını salıyorlar..şöle karı koca kafa dinleyebileceğimiz sakin güzel ortamı olan yerler yok mudur..çocuksuz aileler sorum size siz de haftasonları gürültüden bu denli rahatsız oluyor musunuz bize yaşama hakkı yok mudur? Eve kapanmaktan başka..

Evet katılıyorum. Haftasonu gezmek niyetindeysen pazar sabah 8de uyanıp çıkıcan florya bebek yeniköy vs nezih sahillerden birine gidicen şöyle 12 1 e kadar geziliyor sonra eve kaçıcan :)

Bence tek sorun çocuk sesi değil. İnsan kalabalığı. Ben de çok rahatsızım haftasonu kalabalığından. Ama sakin yerler de çok. Emirgan sütişe gitmicen mesela pazar günü. Biraz daha tercih edilmeyen yerlere gidicen :)

Koca İstanbul'da yer mi yok ya :KK70: Siz nerelere gidiyosunuz merak ettim.. Bize hiç öyle denk gelmedi.. Siz Nişantaşı, Cihangir gibi yerlere gidin sessiz sakin çocuklar olsa da öyle bağırıp çağırma olayları olmaz elit semtler :KK70:

Koca İstanbul'da yer mi yok ya :KK70: Siz nerelere gidiyosunuz merak ettim.. Bize hiç öyle denk gelmedi.. Siz Nişantaşı, Cihangir gibi yerlere gidin sessiz sakin çocuklar olsa da öyle bağırıp çağırma olayları olmaz elit semtler :KK70:

Ben de siz nereye gidiyosunuz merak ettim :KK70:

İstanbul gibi bir yerde sakin yer bulmak ne mümkün sadece çocuklarla ilgili değil normalde şehir çok kalabalık. Belki Şile Adalar filan gidip dinlenebilirsiniz ama ancak hafta içi yoksa haftasonu oralarda çok iyi olmayabilir.

Istanbulda ne tur yerlere gidiyorsunuzda hep coluk cocuk gurultusune denk geliyorsunuz :KK70: evlendigimden beri hic okadarina denk gelmedim ben :KK70: ozellikle aramam lazim heralde

X