haftasonu için bana akıl verin hanımlarr

ardemir

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
3.972
2.656
373
nişanlım çankırılı.. ve nişanlımın ailesi gerçekten şeker gibi insanlar.. biz ankarada yaşıyoruz bu arada.. çankırı da da nişanlımın aile büyükleri dayısı amcası halası vs yaşıyor..
ailecek tabi..

neyse gelelim konunun özüne.. geçtiğimiz hafta cumartesi günü yani 24 kasımda çankırıda yaşayan hakkuşun kuzeninin kızı 1. yaşına girdi.. yumak bi tatlı ki sormayın.. kızı için haftalar öncesinden organizasyon yapan kuzen sırf benim o gün sınavım var da katılamıyorum diye dogum günü kutlamasını bu haftasonuna erteledi..

tabiki davete icabet etmek gerek lakin.. benim sıkıntım eltim.. kadın tam bir dengesiz.. 1 yaş var aramızda bendende kat be kat güzel ve evli.. ama kız benim oldugum yerde herkesi mutsuz ediyor bana surat ettiği yetmiyor etrafında kim varsa burnundan getiriyor
şimdi oraya güzel bir olay için gidiliyor ama bu gene yapacağını yapar ve miniğimizin günü de zehir olur kuzen üzülür diye bende şimdi kararsızım.. gitmezsem çok ayıp olur ama gidersem huzursuzluk çıkartır.. nişanlıma durumu anlattım surat asacak olursa abim kusura bakmasın yapıştırırım lafı dedi.. e gene huzursuzluk çıkacak sonuç itibariyle..

yardım edin birlikte geçecek yolculuk? ve iki kocaaa gün? ne yapmalı?

senin için ertelenmiş bir d.gününe gitmezsen ayıp olur cnm .eltiyi takma kafaya yoksa ömür geçmez.boş ver herkes biliyordur onun huyunu zaten

senin için ertelenmiş bir d.gününe gitmezsen ayıp olur cnm .eltiyi takma kafaya yoksa ömür geçmez.boş ver herkes biliyordur onun huyunu zaten

onu çok salladığımdan değil bana yapıyorsa yapsın genede benimle beraber ev ahalisine de aynı eziyeti yapıyor
endişem onları üzmesi canım?

Doğumgünü senin için ertelenmiş.

Gitmen gerekir.

Eltine gelince hiç abartma bence.Yok kat kat güzelmiş fasa fiso.

Güzellik beş para etmez ruh güzelliği olmadıkça.

Görmezden gel mümkün olduğunca az konuşmaya çalş.

dumadumadum sadece kıskanmasını surat sallamasını gerektiren birşey olmadıgını belirtmek için öyle güzel dedim..

merhaba hoşçakal modu bana yeter.. yoksa bayılmıyorum bende sirke surata.. ama işte sorumlu oldugum kişilere ayıp eder diye

endişeliyim sadece..

Sen yapman gerekeni yapıp doğum gününe git,zira gitmezsen kuzen üzülür ve hatta ayıp olur. Çünkü sırf senin için ertelenmiş.
Eltini de duymazdan gel, bırak ne derse desin gül geç. Sen cevap vemeyince veya ciddiye almayınca huzursuzluk çıkartamaz durduk yere..
Bir sorun olmaz umarım..

öyle yapayım artık ayıp olmasın..
peki öncesinde arayıp da hakkuşun kuzenine durumu arzedeyimmi?

öyle yapayım artık ayıp olmasın..
peki öncesinde arayıp da hakkuşun kuzenine durumu arzedeyimmi?

Ben olsam biraz söz ederdim dediğin gibi,huzursuzluk çıkmasını istemediğini ama yine de geleceğini,gelmekten de mutluluk duyacağını söyleyebilirsin uygun bir üslupla. Tabi kesinlikle eltini kötülemeden..

Ben olsam biraz söz ederdim dediğin gibi,huzursuzluk çıkmasını istemediğini ama yine de geleceğini,gelmekten de mutluluk duyacağını söyleyebilirsin uygun bir üslupla. Tabi kesinlikle eltini kötülemeden..

zaten biliyorlar ne oldugunu da.. ben hani üzerimden sorumluluk atayım dimi ama

Anladım...

Klasik elti çekememezliği işte

Genelde eltiler anlaşamaz derler :44:

Sanırım onda sana karşı i kıskançlık var bunuda böyle huzursuzlk çıkararak belli ediyor işte.

Eşi ne tepki veriyor sessiz mi kalıyor?

hiç hoşuma gitmeyen bir şekilde topluluk içinde uyarıyor çocuk gibi.. kadın iyice ipe sapa gelmiyor ondan sonra boğa misali iyice saldırıyor

kıskanılacak ya da anlaşmayacak inan bişey yapmadım..

özellikle hakkuşun abisini çok sevdiğim için benimde abim ablam kardeşim olmadığı için onların dialogu iyi olsun diye hep beraber planlar

organize ettim küçük hediyeler götürdüm kıza.. ama yok nato kafa nato mermer..

Tabii ki gitmelisiniz. Sizin için doğum günü bir hafta ertelenmiş, gitmezseniz ayıp olur.
Elti hanım içinse, eğer yapabiliyorsanız "sağır" taklidi yapın.
Bir şey söylediğinde boş ve anlamsız bir ifadeyle bakın suratına.

Bir de merakımı bağışlayın; "hakkuş" özel isim mi?
Yoksa yöresel olarak herhangi bir yakına karşı kullanılan bir sözcük mü?

gitmez isen ayıp olur,tabii ki git.Gayet de rahat ol demekki değer veriliyorsun ki doğum günü ertelenmiş.sevgilin de yanında daha ne olsun :)

estağfurullah ne demek.. ya benim nişanlım o.. hakkı.. herkes kısaltır ben uzatmışım dimi

marjinaly büyüklerin yanında olmasa veya büyükleri üzmeyeceğini bilsem ben ona tavrımı da yaparım lafımıda söylerim
şimdi mecburen 3 maymunu oynayacağım desene.. çare yok..
şu şekilde bir örnek vereyim..
geçenlerde kendi annem babamla beraber hakkuşlara yemeğe gitmiştik kayınvalidem onlarıda çağırmış..
neyse annem babam nasılsın kızım diyorlar buna.. tavana bakıp iyiyim!.....
devamı yok.. birşey soruyorlar ....öyle dimi X? masa örtüsüyle oynuyor ikinci kez seslenince de nee diye sesinin tonajını arttırıyor..
düşünün artık..

gitmez isen ayıp olur,tabii ki git.Gayet de rahat ol demekki değer veriliyorsun ki doğum günü ertelenmiş.sevgilin de yanında daha ne olsun :)

çok zorlanacağım ne yalan söyleyeyim..
lakin dediğin gibi de gitmezsem çok üzülürler.. bir kaç gün katlanılabilir sanırım..
ah o nişanlıcııımm olmasa dayanır mıyım ben anında bürünürüm canavar style..

Böyle terbiyesizlik yapıyorsa, hakettiği onu hiç dikkate almamak.
İletişim sıfır olsun. İnan ki kayınvalidenler de farkındadırlar onun bu görgüsüzlüğünün.
Ailen de dahil, bundan sonra "nasılsın" bile demeyin. Yokmuş gibi, görünmez hayalet gibi davranın.
Bırakın o çabalasın sizinle iletişim içinde olmak için.
O rahatsız olsun. Olmuyorsa da kendi bilir.
Takma fazla kafaya.. Nişanlılığının keyfini çıkar :)

doğru diyorsun be canım hakkın var valla..
benimde hakkı'm var
tamam haftasonumuzu berbat edemeyecek o pepelek.. hıhh

Senin için zamanında kutlanmamış ertelenmiş bir doğumgününe gitmelisin.. kuzen'e çok yakın davran ama eltin orada yok gibi davran kudursun kıskançlığından.. o ne öyle çocuk gibi nasılsın sorusuna iyii.. (iyiyim sağolun siz nasılsınız der insan) Masa örtüsü ile oynamalar neeee diye cevap vermeler çocukça.. insan kıskanır çekemez falan ama bu kadarda belli etmez ki yahuu..

Bende nişanlıyım İyiki eltim yokk..(Ama 3 görümcem var)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…