senin için ertelenmiş bir d.gününe gitmezsen ayıp olur cnm .eltiyi takma kafaya yoksa ömür geçmez.boş ver herkes biliyordur onun huyunu zaten
Doğumgünü senin için ertelenmiş.
Gitmen gerekir.
Eltine gelince hiç abartma bence.Yok kat kat güzelmiş fasa fiso.
Güzellik beş para etmez ruh güzelliği olmadıkça.
Görmezden gel mümkün olduğunca az konuşmaya çalş.
Sen yapman gerekeni yapıp doğum gününe git,zira gitmezsen kuzen üzülür ve hatta ayıp olur. Çünkü sırf senin için ertelenmiş.
Eltini de duymazdan gel, bırak ne derse desin gül geç. Sen cevap vemeyince veya ciddiye almayınca huzursuzluk çıkartamaz durduk yere..
Bir sorun olmaz umarım..
öyle yapayım artık ayıp olmasın..
peki öncesinde arayıp da hakkuşun kuzenine durumu arzedeyimmi?
Ben olsam biraz söz ederdim dediğin gibi,huzursuzluk çıkmasını istemediğini ama yine de geleceğini,gelmekten de mutluluk duyacağını söyleyebilirsin uygun bir üslupla. Tabi kesinlikle eltini kötülemeden..
dumadumadum sadece kıskanmasını surat sallamasını gerektiren birşey olmadıgını belirtmek için öyle güzel dedim..
merhaba hoşçakal modu bana yeter.. yoksa bayılmıyorum bende sirke surata.. ama işte sorumlu oldugum kişilere ayıp eder diye
endişeliyim sadece..
gitmezsen ayıp olur bencede
Anladım...
Klasik elti çekememezliği işte
Genelde eltiler anlaşamaz derler :44:
Sanırım onda sana karşı i kıskançlık var bunuda böyle huzursuzlk çıkararak belli ediyor işte.
Eşi ne tepki veriyor sessiz mi kalıyor?
Tabii ki gitmelisiniz. Sizin için doğum günü bir hafta ertelenmiş, gitmezseniz ayıp olur.
Elti hanım içinse, eğer yapabiliyorsanız "sağır" taklidi yapın.
Bir şey söylediğinde boş ve anlamsız bir ifadeyle bakın suratına.
Bir de merakımı bağışlayın; "hakkuş" özel isim mi?
Yoksa yöresel olarak herhangi bir yakına karşı kullanılan bir sözcük mü?
gitmez isen ayıp olur,tabii ki git.Gayet de rahat ol demekki değer veriliyorsun ki doğum günü ertelenmiş.sevgilin de yanında daha ne olsun :)
estağfurullah ne demek.. ya benim nişanlım o.. hakkı.. herkes kısaltır ben uzatmışım dimi
marjinaly büyüklerin yanında olmasa veya büyükleri üzmeyeceğini bilsem ben ona tavrımı da yaparım lafımıda söylerim
şimdi mecburen 3 maymunu oynayacağım desene.. çare yok..
şu şekilde bir örnek vereyim..
geçenlerde kendi annem babamla beraber hakkuşlara yemeğe gitmiştik kayınvalidem onlarıda çağırmış..
neyse annem babam nasılsın kızım diyorlar buna.. tavana bakıp iyiyim!.....
devamı yok.. birşey soruyorlar ....öyle dimi X? masa örtüsüyle oynuyor ikinci kez seslenince de nee diye sesinin tonajını arttırıyor..
düşünün artık..
Böyle terbiyesizlik yapıyorsa, hakettiği onu hiç dikkate almamak.
İletişim sıfır olsun. İnan ki kayınvalidenler de farkındadırlar onun bu görgüsüzlüğünün.
Ailen de dahil, bundan sonra "nasılsın" bile demeyin. Yokmuş gibi, görünmez hayalet gibi davranın.
Bırakın o çabalasın sizinle iletişim içinde olmak için.
O rahatsız olsun. Olmuyorsa da kendi bilir.
Takma fazla kafaya.. Nişanlılığının keyfini çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?