Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
haftasonu ultrasandan bakan devlet hastanesi var mi
Öncelikle gecmis olsun. Zor biliyorum ama sakin olmaya calisin yoksa bebeğimiz de strese girer. Sadece karin agriniz mi var? Yoksa kanama da oldu mu? Ben İstanbul da yasiyorum ama kanamaniz varsa hangi hastaneye giderseniz gidin bakarlar.
dusuk olmasi icin kanamada olmasi gerekiyor ben gecen hafta 8 haftalik dusuk yaptim kanamam basladi ve ara ara krap giriyor kasiklarina ve ertesi gunu gittim bebegim dusuyordu.korkma sadece agridan birsey olmaz pazartesi git icin rahat etsin
Düşükte illa ki kanama olur. Madem agrilariniz devam ediyor sizi zorlayacak işlerden kacinin. Bol bol ayaklarinizi uzatip dinlenin. Esinizle de birlikte olmayin muayeneye kadar ne olur ne olmaz. Kanama başlarsa ( Allah korusun) özellikle kirmizi olursa hemen doktorunuzla irtibata geçin.