haftasonu ultrasandan bakan devlet hastanesi var mi

hamis19

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
96
24
18
37
Dün çok kötü karnım ağrıdı düşuk yaptım diye çok korkuyorum ankara da haftasonu ultrasona girebilecegim devlet hastanesi var mi acil yardım lütfen

Dün çok kötü karnım ağrıdı düşuk yaptım diye çok korkuyorum ankara da haftasonu ultrasona girebilecegim devlet hastanesi var mi acil yardım lütfen

Öncelikle gecmis olsun. Zor biliyorum ama sakin olmaya calisin yoksa bebeğimiz de strese girer. Sadece karin agriniz mi var? Yoksa kanama da oldu mu? Ben İstanbul da yasiyorum ama kanamaniz varsa hangi hastaneye giderseniz gidin bakarlar.

Kanama yok çok şükür ama akşam karın kasik ve bel ağrısi ağlattı uyuyamadim

dusuk olmasi icin kanamada olmasi gerekiyor ben gecen hafta 8 haftalik dusuk yaptim kanamam basladi ve ara ara krap giriyor kasiklarina ve ertesi gunu gittim bebegim dusuyordu.korkma sadece agridan birsey olmaz pazartesi git icin rahat etsin

Kardan dolayi cikamadik agrilar da azaldi cuma gunu randevum var ama pazartesi gitsem mi bilmiyorum.Dusukte illa ki kanama olur mu acaba?

Kardan dolayi cikamadik agrilar da azaldi cuma gunu randevum var ama pazartesi gitsem mi bilmiyorum.Dusukte illa ki kanama olur mu acaba?

Düşükte illa ki kanama olur. Madem agrilariniz devam ediyor sizi zorlayacak işlerden kacinin. Bol bol ayaklarinizi uzatip dinlenin. Esinizle de birlikte olmayin muayeneye kadar ne olur ne olmaz. Kanama başlarsa ( Allah korusun) özellikle kirmizi olursa hemen doktorunuzla irtibata geçin.

Back
X