Haftasonunu eşiyle geçirmek istemeyen kadın...

valla doğru söze ne denir, bizim ülkede evlemek erkeğe yarayan bişey kadına değil:KK53:
bide erkeklere sorsak bikere çenemiz alışveriş merakımız arkadaşlarımız göz yaşlarımız kaprislerimiz
onlarda birbirlerine oğlum aklın varsa evlenme diyorlar bekarlık sultanlıktır kime göre acaba:KK4:

Yesss işte aradığım nasihat :KK76:

Bugün yine gün teyzeleri tarafından sıkıştırıldım yok mu damat adayı diye. :KK12:

Bitmez o sorular boş ver :)) evlenince dr çocuk sorarlar çocuk yaparsin bu sefer de ikinciyi sorarlar :) bana geçenlerde ikinci ne zaman diye sordular kalp krizi geciriyodum nerdeyse dur daha birinciyi büyütmemisim :)))

Bitmez o sorular boş ver :)) evlenince dr çocuk sorarlar çocuk yaparsin bu sefer de ikinciyi sorarlar :) bana geçenlerde ikinci ne zaman diye sordular kalp krizi geciriyodum nerdeyse dur daha birinciyi büyütmemisim :)))
Sadece sorsalar neyse yok diyince de Ayy sana şunu ayarlayalım diye foto gösterme telaşesine düşüyorlar. :-) Kız kardeşim evlendi evleneli millet bana sardı evde kaldığımı düşünüyorlar daha 21imde :confused:

Sizin bebek küçük değil mi ya az soluklansaymışlar bu ne acele.

Sadece sorsalar neyse yok diyince de Ayy sana şunu ayarlayalım diye foto gösterme telaşesine düşüyorlar. :-) Kız kardeşim evlendi evleneli millet bana sardı evde kaldığımı düşünüyorlar daha 21imde :confused:

Sizin bebek küçük değil mi ya az soluklansaymışlar bu ne acele.

Aman bu teyzelerin olduğu ortama girmeyeceksin en iyisi :)))

Küçük ya daha 3 aylık hani ikinci diyorlar :))

Yahu herkes eş ve alışverişten sitem etmiş , bende şikayetçiyim ama ters yönüyle.

Şimdi girdik eve , illa ki o mağazamızın kapanmasına son 10 dk , lütfen kasalara doğru ilerleyin anonsunu duyacağız .

Adam dünyaya giyinmek için gelmiş resmen:rolleyes: Ayaklı trend gibi dolaşacak illa .

İnanın bu da çekilir dert değil .

Yahu herkes eş ve alışverişten sitem etmiş , bende şikayetçiyim ama ters yönüyle.

Şimdi girdik eve , illa ki o mağazamızın kapanmasına son 10 dk , lütfen kasalara doğru ilerleyin anonsunu duyacağız .

Adam dünyaya giyinmek için gelmiş resmen:rolleyes: Ayaklı trend gibi dolaşacak illa .

Alışverişi kendin yapınca zevkli oluyorda,karşındaki yapıyorsa sıkıcı geçiyor.Hele birde her beğendiğini bu güzel mi?Bu yakışmış mı?diye karşısına geçmek,çin işkencesi gibi:KK53:

oo nerdee,:KK51:kendi beğenerek alsada sonra giymez içine sinmemiştir,ben artık hiç bir şey almıyorum eşime,pamuklu kumaşmı,yumuşak olacakmış desensiz olacakmış zor velhasıl:KK53:

Alışverişi kendin yapınca zevkli oluyorda,karşındaki yapıyorsa sıkıcı geçiyor.Hele birde her beğendiğini bu güzel mi?Bu yakışmış mı?diye karşısına geçmek,çin işkencesi gibi:KK53:

Ah ah yorulmak nedir bilmiyor arkadaş , kabinden o kafa guguk kuşu gibi habire çıkıyor ; hatun bu nasıl :confused:

Erkekler mağaza dolaşmayı sevmez kaidesinin , istisnası benim adam .

Bunu dun izledim. Soruyu soran , şıkkı geciktiriyor. Çok güldüm ama sanki kurgu gibi.

Back
X