- 28 Ekim 2013
- 1.080
- 170
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Kızlar haftaya yani 11 inde epidural sezaryan ile kızımı dünyaya getiricem ama korkuyorum açıkçası nasıl olcak diye bide gece adet sancısı gibi ağrı çektim uyuyamadım korkuyorum kızım gününü beklemeyecek diye
Korkma canim ya:) gelip gecicek hic birşey hissetmiceksin yarim sahat sürecek kotu düşünüp strest yapma sakin sezeryan senin tercihinmi canim?
Yani aslında ben doktora bırakmıştım o da pazartesi ye kadar normal yollarla gelmesse sezaryen yapalım dedi oyle oldu yani
HIM anladim canim. Ama sen yinede telaş yapma panikte yapma herşeyi akisina birak.. Ama sezeryandanmi normaldenmi kork diceksin sezeryandan kork yani sonrasından.. Ameliyatta. Hicbisey hissetmezsin sonrasi kotu normalde de doğururken hissedersiniz ertesi gün tüy gibi hafiflersin dua et normal yolla olsun canim.. Bol bol yurus yap evde hareket et canim benm hakkında hayirlisi neyse o olsun isanlah
Bak sicaklardan yakinirken gunun gelmis bile ne mutlu sana.. Allah kolay dogum nasip etsin. Bende o gunleri gorurum insallah..
Görürsün canım benim merak etme ben çok şaşkınım halen
Maasallah bebegine kacinci haftadasin? Ne guzel kavusacaksin minik kizina artik.. Dogumdan sonra musait olunca haber ver olur mu? Allah saglikli bir dogum nasip etsin dualarimseninle...
38+3 olduk bugün tabiki ilk fırsatta haber veririm çok tesekkur ediyorum duaların için seninki kaç haftalık
Rabbim yardımcın olsun. sağlıkla bebeğinizi kucaklayın inşallah. epidural sezeryan mı düşünüyordun? yoksa epidural normal doğum mu?
24+1 henuz.. Cok sevinirim tecrubeni ve mutlulugunu paylasirsan :)
Tabikiiii her konu da istediğini sorabilirsin merak etme paylaşırım doğumdan sonra daha çok minikmiş bebeğin kız mı erkek mi
Kiz olacak Allah nasip ederse... :)
Ayy çok güzel çok sevindim isim düşündünüz mü
Dusunduk canim cok oncesinden karar vermistik erkek olursa can kiz olursa ece olsun diye kiz oldu ? Sen be koyacaksin kizinin adini?
Çok güzel ece ismi bizde ada koyucaz şekerleri filan hazır işte
Bizde adayi cok begenmistik cok guzel kisa ve sempatik bir isim bence adi ile buyusun minik kizin. Ne guzel yaa cikolatalari cicileri hazir :)))
Evet canım aylar öncesinden hazırladık şimdi beşiği odamda bi içinde kızım eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?