- 11 Nisan 2018
- 1.993
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.861
- 133
Merhabalar kızlar haftaya Sezeryan doğum yapıyorum ilk bebişim olacak inşallah…
Konum aslında annemle ilgili…. Annemin ilk torunu hamileliğimin başından beri çok mutlu çok istiyordu hayaller kuruyordu şimdi doğum yapınca bizde kalacak biliyorum ki zaten bende tecrübesizim illa ki yardıma ihtiyaç duyacağım… Asıl sorun şu ben aşırı düzenli titiz bir insanım yemek yer yemez bulaşıklar dizilmeli Ocak silinmeli ev hep temiz olmalı şeklinde yaşıyorum böyle huzurlu hissediyorum kendimi ama annem hiç benim gibi değil onun için 2-3 saat geçmiş toplanmış problem olmaz bulaşıkları sabah da makinaya koysa olur pek titiz sayılmaz yani ben bunu düşündükçe aşırı strese giriyorum doğurmak üzereyim birkaç gün annemin bizde kalması gerekti kahve bardağı içtiği yerde kül tablası dop dolu olduğu yerde koyduğu kahvenin kavanozu tezgahın üstünde kalır ben sürekli peşini topluyorum şimdi doğum yaptığımda böyle devam ederse ben ne yapacağım bilmiyorum aynı şehirde aramız 30 dk muhtemelen 15 gün kadar bende kalacak fazlasına dayanamayabilirim zaten birde ben kalabalığı sevmem rahat edemem Eşide bizde kalacak onları çok seviyorum ama benimde kendime ait bir düzenim var bunları düşündükçe uykum kaçıyor sizce ona nasıl anlatmalıyım derdimi 15 günden sonra kalmak isterse ne demem gerekli çok zor bir durumdayım yardımcı olun…