- Konu Sahibi GazozGofret
-
Ben de bunu anlatmaya çalışıyordum ama yanlış anlaşıldım
Anlayan anlıyor meryem, üzülme
Kuran son gelen Kitaptır , yahudilerin dini daha eskidir yani
Kuran inmeden önce onların nefretlerini bildiği için bizleri en çok onlara göre uyarmıştır
Yahudilerin kitabındaki gibi seçkin bri ırk da yoktur Kuranda
Elbette yoktur. Onlar seçilmiş olduklarını ve dünyaya sadece kendilerinin hakim olması gerektiğini düşünüyorlar. Bunun için de yahudiliğe geçmek isteyenleri almıyorlar. Onlara göre yahudi olunmaz, doğulur..
Neyse konuyu dine kaydırmayalım, yoksa Mune bizi haşlar
zaten araştırmalarıma göre iki taraftan kimse kalmayana dek öldürmeye gayret edecekler..kuranı kerimdede Yahudiler için yok edilmesi hak toplum yazıyor diye sevinenler vardı burada..
Kuran son gelen Kitaptır , yahudilerin dini daha eskidir yani
Kuran inmeden önce onların nefretlerini bildiği için bizleri en çok onlara göre uyarmıştır
Yahudilerin kitabındaki gibi seçkin bri ırk da yoktur Kuranda
Ve buna sevinenler olduğu gibi sırf Yahudi diye birilerinin ölümüne sevinenler de var.
Ne acı...
Meryem Kuran da da o dönem için yahudilerin seçkin kılındığı , bol rızıklandırıldığı , hükmetme gücü verildiği gibi ayetler var . Fakat onlar kibirlerip , zalimlik yaptıkları ve kendi peygamberlerini öldürmeye çalıştıkları , şirk koştukları , kendilerini herkesten üstün görmeye başlamaları gibi nedenlerle lanetlenmişlerdir . Ayetler aklımda değil ama bulunur istersen .
Ve buna sevinenler olduğu gibi sırf Yahudi diye birilerinin ölümüne sevinenler de var.
Ne acı...
Hayır demek istediğim bu değildi
Kuran herhangi bir ırkı üstün tutmuyor mesela Arapları falan
Ama Yahudilerde böyle bbi durum var
Bugun onlar kendilerini üstün ırk olarak göruyor
Masum bi yahudiye kimsenin Oh olsun diyeceğini sanmıyorum varsa da büyük...
Neyse artık
Asla ırkından dolayı hiç kimsenin ölümüne sevinmem ama eline masum bebek kanı bulaşanların ölümüne üzülmem de mümkün değil .
Ben sırf yahudi diye el sıkışmayanı ve bundan gururlananı da gördüm tıpkı ölümlerine sevinildiğini gördüğüm gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?