Saç Uzatma Yöntemleri Haır Plus

mxixer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2008
4
0
86
49
Yalova
Arkadaşlar merhaba,ilk defa yazıyorum.Hair Plus adlı şampuanı araştırıyorum bir süredir ama bir türlü alabileceğim bir site bulamadım.Bilginiz varsa paylaşır mısısnız lütfen...

hair+ ya da hair+ shampoo olarak aradığımda bi iki sitede bişeyler çıktı ama birinde ürünün satışı yapılamamaktadır yazıyo diğerleri yabancı siteler. bi de böyle araştır istersen canım pek vaktim yok kurcalayamadım açıkçası =)

çok teşekkürler ilgin için ama çok arattırdım.Şu ana kadar türkiye de satış yapan bir site bulamadım.Belki kullanan birileri vardır dedim.Sağol yine de:)

türkiyede satış yapan olmasa bile türkiyeye kargoyla gonderen yerler olabilir diye düşünmüştüm =) neyse umarım bulabilirsin =)

haklısın ama gümrük parası kargo falan bayağ pahalıya geliyo çok etkili bir şampuanmış.yabancı bir sitede videosunu izledim gerçekten işe yarıyo.bulucaz bir çaresini bakalım:)))

evet onu hesaba katamadım ben=) gümrükte bişey olmaz 100$ üstünde olursa gümrükte problem çıkıyo ama kargo dediğin gbi pahalıya gelir.

tr için sadece tek bi sitede çıkıyor ve onda da aktif satış yok yazıyor daha önce de dediğim gibi. o siteye mail attım bakalım, cevap gelirse haber veririm arkadaşlar

Son düzenleme:
Back
X