- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Ama fotograflar cok ilgi çekici ya internette bulamadim Türkiye de de yok sanirimCanım bende bakiorum ama bi kullanan bulsak ona gore hemen almak istiyorum bi yandanda korkuyorum icinde ne var falan bilmiyorum ki
Hapa benzio canım ben ole gördüm sanki ya bide hapsa ne bileyim icmek ne kadar saglikli olurBende aynı konuyu açmıştım:) bayağı araştırdım. Türkiye'ye gönderim var tüm dünyaya var kargo sanıyorum ki ücretsiz ama hap mı yoksa saça direkt mi sürülüyor bilmiyorum o yüzden emin olamadım
Bize de haber ver mutlaka almak istiyorumBende araştiryorum alabilirde kulanirsam kesinlikle yazarim sonucu
merhaba, ben 6 aylık vitamin kapsüllerimi bu ay aldım ve kullanmaya başladım. İngilizcem var ürünün sayfasına girip anlamadığınız kısımları açtığım blog ta bulabilirsiniz. hairburstchallange . blogspot . com orada bütün süreci yazacağım aynı zamanda sitede verilen tavsiyeleri kendim uyguladığım için blogumda hepsine yer vereceğim. sorusu olan bilgi almak isteyen herkes bana ulaşırsa istek doğrultusunda da bilgi amaçlı blogta yazı yazmayı planlıyorum.Bize de haber ver mutlaka almak istiyorum
İnstagramda turkiye satisi baslamis.. Ne kadar guvenilir bilmiyorummerhaba, ben 6 aylık vitamin kapsüllerimi bu ay aldım ve kullanmaya başladım. İngilizcem var ürünün sayfasına girip anlamadığınız kısımları açtığım blog ta bulabilirsiniz. hairburstchallange . blogspot . com orada bütün süreci yazacağım aynı zamanda sitede verilen tavsiyeleri kendim uyguladığım için blogumda hepsine yer vereceğim. sorusu olan bilgi almak isteyen herkes bana ulaşırsa istek doğrultusunda da bilgi amaçlı blogta yazı yazmayı planlıyorum.
ben satış yapmıyorum şimdilik yani bana öyle bir talep gelmedi, gelecekte ne olur bilemem. ama ben instagramda ki iki sayfayıda gördüm ve ikisiyle de iletişim içindeyim blogumda da duruma göre tavsiylerde bulanacağım. ben reklam yada satış yapmıorum bn normal müşteriyim sadece bir ürün hakkında türkçe bilgi yok ve ingilizce bilmeyenlere yardım etmek amacım. Sizin için instagramdakilerle de görüşmelerimi hızlandıracağım ki sağlam bilgiye ulaşabilin diyeİnstagramda turkiye satisi baslamis.. Ne kadar guvenilir bilmiyorum
Mail attik geri donus bile yapmadilar. Acikcasi bu aşırı ilgi sonrasinda vazgectim almaktan.ben satış yapmıyorum şimdilik yani bana öyle bir talep gelmedi, gelecekte ne olur bilemem. ama ben instagramda ki iki sayfayıda gördüm ve ikisiyle de iletişim içindeyim blogumda da duruma göre tavsiylerde bulanacağım. ben reklam yada satış yapmıorum bn normal müşteriyim sadece bir ürün hakkında türkçe bilgi yok ve ingilizce bilmeyenlere yardım etmek amacım. Sizin için instagramdakilerle de görüşmelerimi hızlandıracağım ki sağlam bilgiye ulaşabilin diye
hangisine ulaşmaya çalıştın ki? direk instagramda "dm" ile ulaş bana en geç ertesi gün dönüş yaptılar.Mail attik geri donus bile yapmadilar. Acikcasi bu aşırı ilgi sonrasinda vazgectim almaktan.
ben de ilk keşfettiğimde aynı heyecanı yaşamıştım şimdiyse kullanmaya başladım 6 kutu aldım ben, aynı zamanda bu konuyla ilgili blogspotta blog yazmaya da başladım. hairburstchallenge diye. günde 2 tane alın diyor bi de sabah alın diyorlar tavsiyeleri böyle ama tabi isterseniz istediğiniz zaman da alabilirsiniz diyorlar.Hap bu. Bildiğim kadarıyla kutunun üzerinde 60 yazmasının sebebi içinde 60 tane hap olması. Günde 2 tane alınıyor yani bir kutu bir ay için. En etkili sonuç için minimum 3 ay kullanın demiş hairburst türkiye. Ben de almak istiyorum az önce keşfettim heyecan yaptım şimdi
Sen mesela saat kaç gibi aldın ikisini? Nerden sipariş verdin? Gerçekten etkisi oldu mu ve zararı var mıdır? Kullanmaya korkuyorum aslında. Bilgilendirir misin biraz :/ben de ilk keşfettiğimde aynı heyecanı yaşamıştım şimdiyse kullanmaya başladım 6 kutu aldım ben, aynı zamanda bu konuyla ilgili blogspotta blog yazmaya da başladım. hairburstchallenge diye. günde 2 tane alın diyor bi de sabah alın diyorlar tavsiyeleri böyle ama tabi isterseniz istediğiniz zaman da alabilirsiniz diyorlar.
Sen mesela saat kaç gibi aldın ikisini? Nerden sipariş verdin? Gerçekten etkisi oldu mu ve zararı var mıdır? Kullanmaya korkuyorum aslında. Bilgilendirir misin biraz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?