- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
Uzuun süre ilişki döneminde ve ilişki sonrasında deli gibi ağlatan, başka bir kıza aşık oldum diyip beni terk eden ilk ve tek sevgilim son konuşmamızdan 1,5 yıl sonra beni aradı. 2 hün önce instagramdan yanlışlıkla takip isteği göndererek hala bana baktığını fark etmiştim. Neyse velhasıl kelam bugün beni aradı açtım ve bana beni zamanında çok üzdüğünü, çok haksızlık ettiğini, sevgilisiyle ciddi bir yola girdiğini -iki gün önce evlenme teklifi ettiği videoyu görmüştüm- hakkımı da helal etmemi istediğini söyledi. Herkesten helallik almış sadece ben kalmışım ki zamanında bastıra bastıra haram etmiştim, psikologlara gitmiş neler yapmış etmiş ama bu durumdan kurtulamamış. Hakkımı helal etmediğim için de huzursuzluk yaşıyormuş. Neyse ben de kin tutamadığımdan ve beni üzen herkesi affettiğimden hakkımı helal ettiğimi söyledim. İşte bundan sonra başlıyor sorularım. Ben hala onun yaptıklarına üzülebilen, aşamayan, onu deli gibi sevdiğinden içinde her şeyi bitiremeyen, onun için de yıllarca gözyaşı döken biriyim. Sanmayın ki bu halimden memnunum ama yapım böyle zor seven zor unutan biriyim. Onun yaşattıkları da yenilir yutulur cinsten olmadığı için aşamıyorum sadece eskisi gibi değilim. Çok uzattığımın da farkındayım içimi dökmek istiyorum. Velhasıl kelam ben buna hakkımı helal ettim etmesine ama ben o döktüğüm gözyaşlarının hesabı da ondan sorulsun istiyorum. Yaptığı yanına kar kalmasın benim yaşadıklarımı yaşayıp beni anlasın istiyorum. Hakkımı helal ettim diye bu adam güllük gülistanlık hayatına devam mı eder yoksa ne olursa olsun ettiğini bulur mu?