Hakan gence burun estetiği

seymamutlu95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
7
5
36
29
Merhabalar,
18 gün önce Hakan Gence'ye ameliyat oldum ve çok memnunum. Burun ameliyatı olmak isteyenlerin nasıl psikoloji yaşadıklarını biliyorum, sürekli doktor arayışları korkular vs vs..
Öncelikle benim burnumda kırık kemik vardı ve sürekli şişmekte olan bi et oarçası vardı her sene burnum sola kayıyor ve büyüyordu bunu çevrem bile söylüyordu. Nefes darlığı yaşıyordum, hep burnumdan konuşuyordum. Aynı zamanda astım hastasıydım ve nedes darlığımın ataklarımı tetiklediğini doktorum defalarca söyledi ve ameliyat olmam gerektiğinide defalarca söyledi 3 yıllık araştırma sonucunda Hakan Gence'ye ameliyat olma kararı aldım ve bu 1,5 hafta içinde gerçekleşti. ÇOK MEMNUNUM büyük harflerle yazıyorum Burun ameliyatı olmak isteyenlere şiddetli tavsiyemdir.

Merhaba,
Ben de Hakan bey ile görüştüm. Başka da hiçbir Dr ile görüşmedim fakat çok pozitif geldi bana. İyileşme süreciniz Nasıl oldu?bir de ben doğal olsun istiyorum ama Dr un tarzı sa çok etkili, Hakan bey in tasarımları nasıl?

Benım kuzenım oldu acıkcası memnun deıl cunku burun ucuyla pek oynamamıs burun ucunu bıraz uzun bırakmıs ve amelıyttn sonra 3 ayı bıttı hala gozaltında morlullar kaldı gecıceını soluor zamanla ama bekleyıp goruces

Mümkünse foto yollayabilir misiniz? Burun ucu önemli merak ettim.
Özelden de yollayabilirsiniz buraya koymak istemezseniz.

Ödediğiniz fiyatını öğrenebilir miyim??
Ben sonuçtan çok memnunum sonuçta bir burun ameliyattan sonra %90 6 ay içinde oturuyor, 1,5 sene de %100 anca oturur diyor doktorlar. Benim 2 gün sonra 1 ay olacak ve sonuçtan gerçekten memnunum çok doğal tasarımları instagram adresinden takip edebilirsiniz

Ve orda daha 12-15 günlerinde gittikçe güzelleşiyor doğal duruyor hiç kiöse ameliyat olduğumu anlamıyor

Ben dün iki bayanla tanıştım. Capitol Alışveriş Merkezinde . Hemen yanlarına gittim konuşmak için. Dr un kim olduğunu merak ediyordum çünkü. İnanılmaz hoş görünüyorlardı.

Hakan Gence Perfect deyip durdular :)

1 Dubaiden gelmiş. 3 günü idi.
2 İsviçreden gelmiş. 4 günü idi.

bunları doktorlar yazıyor inanmayın. hele ki bu yazılanların bizzat doktorlar tarafından yazıldığı çok belli. kandırmayın insanları!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…