Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

Herkese merhaba,
uzun süredir uğramıyordum foruma. Son durumla ilgili bilgileri yazayım. Başarısız tüpten sonra 1 başarısız aşılama. geçen ay bir aşılama daha. Yarın testim var.
Umutlumuyum.....bilmiyorum
Gerginmiyim........evet
Yarın sürpriz olmazssa tedavi olayını sonsuza dek kapatıyorum.

Herkese merhaba,
uzun süredir uğramıyordum foruma. Son durumla ilgili bilgileri yazayım. Başarısız tüpten sonra 1 başarısız aşılama. geçen ay bir aşılama daha. Yarın testim var.
Umutlumuyum.....bilmiyorum
Gerginmiyim........evet
Yarın sürpriz olmazssa tedavi olayını sonsuza dek kapatıyorum.

nursati balım nolur güzel haber ver o zaman bugün, dualarım seninke tatlım hayırlısı inş.. bekliyorum...

jakie, esila, dim,umudum, :16:

Sonuç NEGATİF malesef.....
Hakan Hoca dan birsüreliğine izinliyim.

Herkese sevgiler :58:

Sonuç NEGATİF malesef.....
Hakan Hoca dan birsüreliğine izinliyim.

Herkese sevgiler :58:

canım benimmmm...ne desek boş. rabbim inş. doktorlara ihtiyaç kalmadan bir bebek nasip eder sana..anneliği fazlasıyla hakediyorsun..özledim seni..inan hep aklımda ve dualarımdasın:71:

Kızlar merhaba, hakan hocaya gitmeye karar verdim ve 5 aydır hala tüp bebeğe geçemedik. bir sürü ilaç kullanıyorum. bu ay anti tpo ve tsh bakcak ona göre karar vercek. haşimato hastasıyım antikorlarım bir türlü düşmüyor çok üzgünüm :((((

Kızlar merhaba, hakan hocaya gitmeye karar verdim ve 5 aydır hala tüp bebeğe geçemedik. bir sürü ilaç kullanıyorum. bu ay anti tpo ve tsh bakcak ona göre karar vercek. haşimato hastasıyım antikorlarım bir türlü düşmüyor çok üzgünüm :((((

canım geçmiş olsun bende hakan hocanın hastasıydım sonuç koca negatif ama çok memnun kaldım dr um ertan beydi hakan hocayı ilk grüşmede ve transferde görüyorsun ama mükemmel hemşireleri olsun dr sürekli bir dr ilgilendi benimle
sorun sadece sendemi tedavi sürecini neler kullandıgını yazarmısın

Nursatı canım umarım herşey gönlüncedir Senden iyi haberler duymayı çok istiyorum Dualarım seninle

çok sevindim kendiliğinden oldu anlaşılan ne kadar üzülmüştün son tedavide bak herşeyde bir hayır var Kaderlerimiz ortak gidiyor :)

Kızlar 3 aylık bir misafirimiz var :)

işte buuuu :66: :66: :66:
yerim o misafiri çok şükür Allahım tamamına erdirsin çoktannnn hakettiniz canlarım ya nasıl sevindim anlatmam ee cinsiyet belli mi?

çok sevindim kendiliğinden oldu anlaşılan ne kadar üzülmüştün son tedavide bak herşeyde bir hayır var Kaderlerimiz ortak gidiyor :)

canımmmmm kaderimiz ortak derken sendede misafir var mı? nolur evet olsun (amin)

rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Cinsiyeti belli oldu canım. Kız :nazar: Şükür amniyosentezimizde temiz çıktı.:49:
Dim in doğum yakın sanırım :nazar: Bu ara sesi çıkmıyor hiç.
Rabbim adayan dileyen herkesin sesini duysun.
:6:

Sizinkiler büyüdü maşallah :nazar:

Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir girmemiştim foruma çünkü artık pek de umudum yoktu uzak durmak istiyordum bu konudan. Nursatı hamileliğine çok sevindim. Üstelik uzun bir yol da almışsın. Amniyosentez temiz çıkmış. Kutlarım. Bende bir düşükten sonra ikinci hamileliğimin çok başındayım(6.hafta) Bu zorlu süreçten korkuyorum ama yaşım çok geç çünkü. Umarım hepimizin gönlünce olur.

Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir girmemiştim foruma çünkü artık pek de umudum yoktu uzak durmak istiyordum bu konudan. Nursatı hamileliğine çok sevindim. Üstelik uzun bir yol da almışsın. Amniyosentez temiz çıkmış. Kutlarım. Bende bir düşükten sonra ikinci hamileliğimin çok başındayım(6.hafta) Bu zorlu süreçten korkuyorum ama yaşım çok geç çünkü. Umarım hepimizin gönlünce olur.

bu harika bir haber nursatinin güzel haberini aldigimda cok sevinmistim sana da sevindim üstelik umudum yok demistin esencigim banada umut oldun bende bir düsük yasadim ve 44 yasina girmek üzereyim sürecini anlatabilirmisin lütfen sevgilerimle

Kızlarrrr ses verinnn :)))

17 ekim için gün sayıyorum çizecekler o gün. :)))Dualarınızı esirgemeyin.

Koru yada Güvende olacak sezeryan. Hayırlısı bakalım

:3:

Esen çok sevindim. Sağlıklı oldugun sürece yaş faktörününü önemi azalıyor canım. testlerin için soğuk kanlı ol. Dualarımız bu mücadeleyi veren herkesle emin ol.

Umudum mücadeleye devam balim ;)

Back
X