Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

ikisinide gördüm burası gerçekten çok düzgün çalışıyor Hakan Bey sürekli orda beklersen rahatlıkla görüşebiliyorsun senle ilgili herşey bilgisayara giriliyor Senin durumuna göre ilaç veriliyor Ben gürganda doktora bile ulaşamıyordum Ama herşey kader kısmet rabbimin ne zaman ol emrini vereceğini bekliyoruz Ücretsiz randevüsü var Cihan Bey inde Batu Bey in git görüş birde bu klinikte beşinci gün transferi var Gürgan da bunu yapmıyorlar hakkında hayırlısı olsun

sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun, randevu alıp görüşmeye gideceğim, rabbim bizi bebeklerimize kavuştursun inşallah

Bugün öğlene 11:00 gibi esila@mısra ile msn de görüştüm 13:30 gibi transferi olacakmış. Hakan Hocanın hastasıydı. ışlemi çoktan bitmiş şimdi dinleniyordur herhalde. Onun içinde herşey güzel olur işallah. Rabbim dualarımızı duysun emekleri boşa gitmesin.

Bugün öğlene 11:00 gibi esila@mısra ile msn de görüştüm 13:30 gibi transferi olacakmış. Hakan Hocanın hastasıydı. İşlemi çoktan bitmiş şimdi dinleniyordur herhalde. Onun içinde herşey güzel olur işallah. Rabbim dualarımızı duysun emekleri boşa gitmesin.

amin canım, dualarımız esila ile

Alyadoracım ben daha evvel Gürgan ın hastasıydım. 1 yılda tüp bebeğe ancak karar vermişlerdi aşılama bile önermediler. Bana resmen adet düzensizliği tedavisi yapıldı. Klinik olarak ekipman iyi. HŞ ninki ise son teknoloji. Ama tedavi için kararlar ve süreç önemli bence (hocaların kararı).
ben Batu Hocanın hastasıyım. frekansımız tuttu hocayla sanırım bana hep pozitif geldi. ilk elektrikte önemli. Hayatım kafanı karıştırmak istemiyorum ama fikir olsun diye yazdım.

Alyadoracım ben daha evvel Gürgan ın hastasıydım. 1 yılda tüp bebeğe ancak karar vermişlerdi aşılama bile önermediler. Bana resmen adet düzensizliği tedavisi yapıldı. Klinik olarak ekipman iyi. HŞ ninki ise son teknoloji. Ama tedavi için kararlar ve süreç önemli bence (hocaların kararı).
ben Batu Hocanın hastasıyım. frekansımız tuttu hocayla sanırım bana hep pozitif geldi. ilk elektrikte önemli. Hayatım kafanı karıştırmak istemiyorum ama fikir olsun diye yazdım.

canım ben gürganda aşılama oldum sonucum negatif:( cumartesi randevum vardı ama aradılar hocalar yok daha sonra randevu alın diye.. önceden arasalardı daha iyi olurdu bende HŞ den randevu aldım şimdi batu beyle ön görüşme yapacağız bakalım ne diyecekler zaten aşılama istemiyorum ben.. hep yazıyorum sırf histereskopi istiyolar diye HŞ ye gitmedim aslında oraya gidecektim en ilgili merkez orası dediler ama kısmet olmadı işte.. canım sen hangi aşamadasın şimdi

Ben Nisanda Batu Beyle görüştüm. Uzun protokol önerdi. 2 aşılama sonrası tüp bebek dedi. Mayısta adet oldum testler yapıldı. 2. Adette gittim 2 tane kist oluşmuş dedi hoca onu temizlediler ben sonraki adeti bekleyemem moralim buna hazır dedim. iğneyle temizledi hemen. 27 Haziranda aşılama yapıldı. 11 temmuzda testim POZıTıF çıktı. 2 defa aralıklı Beta-HCG için kan verdim değerlerim yükseliyor. Haftaya Cuma Ultrasonum var. Keseye bakacak sanırım hoca. Gebelikte 19 günüm :))))) darısı bu mücadeleyi veren herkese.

Ben Nisanda Batu Beyle görüştüm. Uzun protokol önerdi. 2 aşılama sonrası tüp bebek dedi. Mayısta adet oldum testler yapıldı. 2. Adette gittim 2 tane kist oluşmuş dedi hoca onu temizlediler ben sonraki adeti bekleyemem moralim buna hazır dedim. iğneyle temizledi hemen. 27 Haziranda aşılama yapıldı. 11 temmuzda testim POZİTİF çıktı. 2 defa aralıklı Beta-HCG için kan verdim değerlerim yükseliyor. Haftaya Cuma Ultrasonum var. Keseye bakacak sanırım hoca. Gebelikte 19 günüm :))))) darısı bu mücadeleyi veren herkese.

amin canım, tebrik ederim inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın :nazar: .. birgün bende pozitifi görecbilecekmiyim çok merak ediyorum:(

Hayır ama gürganda yapılmıştı. ıyi dileklerin için sağol. Süreç uzun bu tedavide biliyorsun. Ben 9 yıllık verdiğim bir savaşın sonuna geldim. Kimsedende destek görmedim malesef. Çevremde bu tedaviyi gören kimse yoktu. O soru soran bakışlar. ımalı konuşmalar. Hepsi beni üzdü ama pes etmedim. Kilolarca ilaç kullandım. Emeklerimin boşa gitmemesi için dua ettim hep. Zamanı varmış demekki. Zor olsada sabretmek gerekiyor.

Hayır ama gürganda yapılmıştı. İyi dileklerin için sağol. Süreç uzun bu tedavide biliyorsun. Ben 9 yıllık verdiğim bir savaşın sonuna geldim. Kimsedende destek görmedim malesef. Çevremde bu tedaviyi gören kimse yoktu. O soru soran bakışlar. İmalı konuşmalar. Hepsi beni üzdü ama pes etmedim. Kilolarca ilaç kullandım. Emeklerimin boşa gitmemesi için dua ettim hep. Zamanı varmış demekki. Zor olsada sabretmek gerekiyor.
canım benim inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alıp bütün bu yaşadıkalrın acı tatlı hatura olarak geride kalacak.. rabbim seni ve meleğini korusun

sagollasın elifzeynep ama betahcg pek iyi yükselmiyor düşük tehlikesi var dedi Hakan Bey allah büyük umarım saglıklı gelişir Senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu

sagollasın elifzeynep ama betahcg pek iyi yükselmiyor düşük tehlikesi var dedi Hakan Bey allah büyük umarım saglıklı gelişir Senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu

Allah tan umut kesilmez canım inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın bebişin sımsıkı tutunur sana :Saruboceq: peki düşmesin diye bir önlem alınabiliyormuymuş ilaç v.s. ne dedi doktorun?

Dualarım seninle

sagollasın alyadora ilaç kullanıyorum ama betahcg düzgün artmazsa bebeğin gelilşimi bozuluyor O durumdada zaten ya düşük yada kürtaj olmak durumunda herşeyi veren allahım umarım yarınkı tahlilleri güzel çıkar sende en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah

sagollasın alyadora ilaç kullanıyorum ama betahcg düzgün artmazsa bebeğin gelilşimi bozuluyor O durumdada zaten ya düşük yada kürtaj olmak durumunda herşeyi veren allahım umarım yarınkı tahlilleri güzel çıkar sende en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah

amin canım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün rabbim bu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin, canım ben yarın için Batu bey den randevu aldım bakalım ön görüşme için gideceğim, sen yarın orada mı olacaksın tahliller için?

sabah kan vermek için orda olacam aynı saatte olursak görüşürüz hakkında hayırlısı olsun hangi klinikte başarlarsan başla umarım tedavin biran evvel amacına ulaşır

sabah kan vermek için orda olacam aynı saatte olursak görüşürüz hakkında hayırlısı olsun hangi klinikte başarlarsan başla umarım tedavin biran evvel amacına ulaşır

:( ben öğleden sonra gideceğim canım,,

sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun, tahlillerin inşalah iyi çıkar

canım günaydın, tahlil sonuçların nasıl? umarım herşey yolundadır..

Günaydın?
Alyadora görüşmen nasıl geçti? Dim in durumunuda meral ediyorum aslında test iyi çıkmıştır işallah ya.
Benim ilk ultrason randevum bu perşembe hayırlısıyla :Saruboceq:

Back
X