Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

Günaydın?
Alyadora görüşmen nasıl geçti? Dim in durumunuda meral ediyorum aslında test iyi çıkmıştır işallah ya.
Benim ilk ultrason randevum bu perşembe hayırlısıyla :Saruboceq:

canım günaydın, Batu beyle görüştük iyi geçti aslında, istediğin zaman uzun protokol başlayabiliriz dedi bende önümüzdeki ay Allah kısmet ederse başlamayı düşünüyorum buraya gitmemde etkin var biliyorsun:) Hakan hoca sadece tranfere girdiğini söyledi, diğer merkezlerde olduğu gibi yani.. canım sen aşılamada hangi ilaçları kullanmıştın birde ne kadara yaptırdın aşılamanı?

canım keseyi görmeye mi gideceksin :nazar:

bu arada esila yı görmek kısmet oldu inşallah seninlede tanışabiliriz canım

hayırlı olsun alyadora umarım herşey gönlünce olur Nursatı haftaya sendende umarım çok güzel haberler alırız Ben bebeğimi kaybettim galiba degerleri düşmeye başladı bu hafta düşük gerçekleşir umarım yoksa kürtaj olmakta istemiyorum beklemedigim bişiydi bu benim ikinci düşüğüm herşeyde bir hayır vardır diyorum

Batu Hoca banada uzun protokol demişti. ılk aşılamada kısmet oldu işte.
Kullandığım ilaçlar: (glukofaj-Folik asit-klomen-pregnl iğne- estrofem-prolaktinim yüksekti dextinox) aşılamayla birlikte: (corasprin-glukufaj devam- progestron için iğne) şuan 2 ilaç 1 iğne devam.
Aşılama kdv dahil 600.00 TL
Kapsamı:
-usg yumurta takip
-sperm yıkama
-hormon takip-transfer
-15. gün gebelik test
-2 defa Beta HCG takip)

Evet keseyi göreceğim hepsini atlattım bu heyecanı nasıl yeneceğim bilmiyorum :kedi: ben dahil herkes 2'zz bekliyor :kedi:

hayırlı olsun alyadora umarım herşey gönlünce olur Nursatı haftaya sendende umarım çok güzel haberler alırız Ben bebeğimi kaybettim galiba degerleri düşmeye başladı bu hafta düşük gerçekleşir umarım yoksa kürtaj olmakta istemiyorum beklemedigim bişiydi bu benim ikinci düşüğüm herşeyde bir hayır vardır diyorum

canımmm çok üzüldüm ya ne denirki :( Allah sabır versin yardımcın olsun.. dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır senin içinde rabbim hayırlısını versin inşallah.. :Saruboceq:

Ah tatlım bu durumda kelimeler yetersiz kalıyor biliyorum ama vardır bir hayır diyelim. Seni çok iyi anladığımı bilmeni istiyorum. Üzüntü ve stres hormonal değerleri etkiliyor sadece bunu unutma lütfen :teselli:

Batu Hoca banada uzun protokol demişti. İlk aşılamada kısmet oldu işte.
Kullandığım ilaçlar: (glukofaj-Folik asit-klomen-pregnl iğne- estrofem-prolaktinim yüksekti dextinox) aşılamayla birlikte: (corasprin-glukufaj devam- progestron için iğne) şuan 2 ilaç 1 iğne devam.
Aşılama kdv dahil 600.00 TL
Kapsamı:
-usg yumurta takip
-sperm yıkama
-hormon takip-transfer
-15. gün gebelik test
-2 defa Beta HCG takip)

Evet keseyi göreceğim hepsini atlattım bu heyecanı nasıl yeneceğim bilmiyorum :kedi: ben dahil herkes 2'zz bekliyor :kedi:

canım sağol, neyseki gerek kalmadı aşılama ile kavuştun mucizene ben aşılama istemiyorum hayırlısı olsun hepimiz için, ikizlerine kavuşursun inşallah
heyacanlı ama tatlı bir bekleyiş seninkisi rabbim bizlere kısmet etsin o günleri

Batu beyden memnundun dimi canım sen?

Evet Batu Beyle frekansım tuttu. Normalde ben SGK dan faydalanabilirim ama, 9 yıl önce yaşadığım trajediden sonra bu gebeliği Batu beyle tamamlamaya kara verdik. Maliyet yüksek olsada değer.
Kadın DR lar bana hep kaprisli gelmiştir, yada bana öyle denk geldi :))
Başlangıçta pozitif olmak çok önemli.
Esila nın benim hesabıma göre 27 sinde teste gitmesi gerekiyor. ışallah önce ondan sonra senden ve Dimden güzel haberler gelir hep dua ediyorum sizler için.

Evet Batu Beyle frekansım tuttu. Normalde ben SGK dan faydalanabilirim ama, 9 yıl önce yaşadığım trajediden sonra bu gebeliği Batu beyle tamamlamaya kara verdik. Maliyet yüksek olsada değer.
Kadın DR lar bana hep kaprisli gelmiştir, yada bana öyle denk geldi :))
Başlangıçta pozitif olmak çok önemli.
Esila nın benim hesabıma göre 27 sinde teste gitmesi gerekiyor. İşallah önce ondan sonra senden ve Dimden güzel haberler gelir hep dua ediyorum sizler için.

bana da kadın doktorların hep kaprislisi denk geldi sanırım:) bebişlerimiz için eğer imkanlarımızda varsa herşeye değer canım, sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah..
esila yı en son cumartesi merkezde gördüm 2.transferi oldu, daha sonra konuşamadık bir daha inşallha hayırlı haberlerini alacağız
duaların için teşekkürler canım ağzına sağlık, rabbim gönlüne göre versin

nursatı ve alyadora çok teşekkür ederim Dualarım sizlerle inşallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir.

dimcim canım çok üzüldüm....allah yardımcın olsun..inş. kendiliğinden düşür de kürtaja gerek kalmaz bitanem ya...

alyadora sen ne kadar tatlı şeysin yaaa:)kandin de kalbin kadar güzelmiş. saol canım benim bana büyük moral oldun o gün...

nursatım süpersin hemen de hesaplamış test günümü..haklısın canım test günüm 27 si. inş. sen keseyi gör ardındanda biz gelecez....

kızlar zaman çok hızlı geçiyor şimdilik. sanırım heyecan sona doğru olacak. açıkcası iğneden kurtuldum ya sonuç için bekleyebilirm sonuna kadar:)
bu arada dondurulacak kalitede emb. kalmadı. dr boşuna para vermiş olursunuz dedi.zaten iki tane blas. emb. kalmış kaliteli olan tarnsfer edildi. bakalım hayırlısı artık:)

dimcim canım çok üzüldüm....allah yardımcın olsun..inş. kendiliğinden düşür de kürtaja gerek kalmaz bitanem ya...

alyadora sen ne kadar tatlı şeysin yaaa:)kandin de kalbin kadar güzelmiş. saol canım benim bana büyük moral oldun o gün...

nursatım süpersin hemen de hesaplamış test günümü..haklısın canım test günüm 27 si. inş. sen keseyi gör ardındanda biz gelecez....

canım benim sağol sende çok güzelsin şimdi ben merak ettim kk da hep güzeller mi var ne:)) seni tanıdığıma çok sevindim.. hep beraber 27 temmuzda hayırlı haberi almayı bekliyoruz o zaman :Saruboceq:

Esilaya bak :))) uyuyamamış gecenin bi saatinde herkese birşey yazmış alem kız yaa kaydirigubbakcemile3

canım nerelerdesin doktor transferden sonra neler yapaman ve yapmaman ile ilgili neler söyledi hadi merak ediyorum bu sefer çok dikkatli olmak zorundayım

canım nerelerdesin doktor transferden sonra neler yapaman ve yapmaman ile ilgili neler söyledi hadi merak ediyorum bu sefer çok dikkatli olmak zorundayım

canım hakan hoca bana kendini mutlu edecek herşeyi yap dedi. bol su tavsiye etti. onun haricinde bişi demedi. zaten hemşireler bi kağıt vermiştir sana...
sen hangi aşamadasın şu an? görüşmeyelei neler yaptın?
ben bol bol ananas ve kivi yiyorum. çok kısa duş alabilirsin ılık suyla.anlayacağın hiçbişeyi yasaklamadılar.

hayatım yarın sabah transferim var allahın izniyle inşallah çok uzun geldi bu süre bana
hemşire daha kağıt falan vermedi bana ne yazıyor o kağıtlarda acaba CADIARZU
ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun canım iteyen herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hakan hoca bana kendini mutlu edecek herşeyi yap dedi. bol su tavsiye etti. onun haricinde bişi demedi. zaten hemşireler bi kağıt vermiştir sana...
sen hangi aşamadasın şu an? görüşmeyelei neler yaptın?
ben bol bol ananas ve kivi yiyorum. çok kısa duş alabilirsin ılık suyla.anlayacağın hiçbişeyi yasaklamadılar.
Beş günün kalmış hadi bakalım inşallah iyi haberlerini duycaz canım yaaa. Son günler biraz daha zor geçiyor. Ama yaz günü gez toz kendini fazla yormadan.. Kivi, ananas ben de yemiştim, benim de sadece 2 blastım kalmıştı 5. güne. Bak ne kadar çok ortak noktamız var. Sonu da aynı olcak demek ki... inşallaahhhh:sm_cool::sm_cool:

Beş günün kalmış hadi bakalım inşallah iyi haberlerini duycaz canım yaaa. Son günler biraz daha zor geçiyor. Ama yaz günü gez toz kendini fazla yormadan.. Kivi, ananas ben de yemiştim, benim de sadece 2 blastım kalmıştı 5. güne. Bak ne kadar çok ortak noktamız var. Sonu da aynı olcak demek ki... inşallaahhhh:sm_cool::sm_cool:

evet canım az kaldı sayılır. inş. dediğin gibi olur sonumuz benzer hayırlısıyla.
canım sen tutunma iğnesi diye bişi duydun mu? bende atladılar mı yoksa bazı merkezlerd transferden sonra bir yada iki kez vuruluyormuş..aklıma şimdi o ttakıldı..CADIARZU
çünkü hakan hoca benden progesteron iğnesini kesti sadece jele devam ediyorum progesteron olarak.

hayatım yarın sabah transferim var allahın izniyle inşallah çok uzun geldi bu süre bana
hemşire daha kağıt falan vermedi bana ne yazıyor o kağıtlarda acaba CADIARZU
ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun canım iteyen herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım transferin olmuştur. inş. bebişlerin yerlerine yerleşmeye başlamışlardır. nasıl geçti. kaç tane transfer edildi? 5. gün transferi yapılaak mı?

Back
X