Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

evet canım az kaldı sayılır. inş. dediğin gibi olur sonumuz benzer hayırlısıyla.
canım sen tutunma iğnesi diye bişi duydun mu? bende atladılar mı yoksa bazı merkezlerd transferden sonra bir yada iki kez vuruluyormuş..aklıma şimdi o ttakıldı..CADIARZU
çünkü hakan hoca benden progesteron iğnesini kesti sadece jele devam ediyorum progesteron olarak.

ben progynex diye bir iğne kullandım transferden sonra başladım 14.haftaya kadar devam ettim. Ama o bildiğim kadarıyla düşüğü önleyici bir ilaç. senin dediğin gibi bir iğne hiç duymadım,3 denememde de kullanmadım

Kızlarrr bugün keseyi gördük şükür :nazar: :kedi: hoca herşey yolunda dedi. Tek kese. ılaçlara devam (gucofaj-Prognx-Corasprin 12 haftaya kadar) Hoca 5 hafta 3 günlük dedi. Bence yanlış hesaplıyor adet günüme göre doğru ama transfer günüme göre yanlış fisfisfis 3 Ağustosta kalp atışlarını dinletecek. Allahım bu güzel sonucu dileyen her kulun yaşasın :Saruboceq:

Kızlarrr bugün keseyi gördük şükür :nazar: :kedi: hoca herşey yolunda dedi. Tek kese. İlaçlara devam (gucofaj-Prognx-Corasprin 12 haftaya kadar) Hoca 5 hafta 3 günlük dedi. Bence yanlış hesaplıyor adet günüme göre doğru ama transfer günüme göre yanlış fisfisfis 3 Ağustosta kalp atışlarını dinletecek. Allahım bu güzel sonucu dileyen her kulun yaşasın :Saruboceq:

ohh canım çok sevindim. maşallah biz iki bekliyorduk ama olsun gelsin de tek gelsin sağlıcakla inş.:)
benim de bildiğim saon adet tarihine göre ayarlanıyor canım ...şimdiden 1.5 aylık oldu maşallahhhh:nazar::nazar:

Kızlarrr bugün keseyi gördük şükür :nazar: :kedi: hoca herşey yolunda dedi. Tek kese. İlaçlara devam (gucofaj-Prognx-Corasprin 12 haftaya kadar) Hoca 5 hafta 3 günlük dedi. Bence yanlış hesaplıyor adet günüme göre doğru ama transfer günüme göre yanlış fisfisfis 3 Ağustosta kalp atışlarını dinletecek. Allahım bu güzel sonucu dileyen her kulun yaşasın :Saruboceq:

çok şükür canım ya :nazar: :nazar: :nazar: Allah nazarlardan korusun :Saruboceq: sıra geldi sağlıcakla kucağına almaya zemuszemus

canım çok sevindim, umarım kalp atışlarını da duyarsın. Bu arada tüm gebelikler son adet gününe göre hesaplanır..doktorun hesabı doğru yani canım.

a.s. meraba kızlar biliyosunuz bende hakan hocanın hastasıydım cok sukur 2. asılamada bebeğimin gelmesine yardımcı oldu şimdi kızım taklalar tekmeler atıyo :nazar: inşallah sizlerde yasrsınız bu duygular ben hakan hocaya devam edemedim malum biraz pahalı evim merkeze yakın gecerken gulumseyerek bakıyoruz kızımla orayaopuyorumnanaktan

a.s. meraba kızlar biliyosunuz bende hakan hocanın hastasıydım cok sukur 2. asılamada bebeğimin gelmesine yardımcı oldu şimdi kızım taklalar tekmeler atıyo :nazar: inşallah sizlerde yasrsınız bu duygular ben hakan hocaya devam edemedim malum biraz pahalı evim merkeze yakın gecerken gulumseyerek bakıyoruz kızımla orayaopuyorumnanaktan

canım ya sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah :Saruboceq: seninle daha önce konuşmuştuk eşinin morfolojisi % 1 den % 18 e çıktı demiştin varikosel ameliyatı mı olmuştu eşin, morfolojiyi nasıl yükseltmiştiniz canım? Allah herkesi meleğine kavuştursun inşallah :Saruboceq:

canım ya sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah :Saruboceq: seninle daha önce konuşmuştuk eşinin morfolojisi % 1 den % 18 e çıktı demiştin varikosel ameliyatı mı olmuştu eşin, morfolojiyi nasıl yükseltmiştiniz canım? Allah herkesi meleğine kavuştursun inşallah :Saruboceq:

canım bizde varikosel yoktuı valla duzenli bişi kullanmadı esim. İlk duydugumuzda kasım 2006 da keci boynuzu kuru uyguladık temmuz 2007 de bir ay kadar zinco diye cinko ilacı var onu kullandık. Kasım 2008 de hakan satırogluna gittik e vitamin verdi o arada keci bonuzu pekmezi yedirdim ilk aşılamadan sonra tekrar morfolojiye bakılsın istedik sonuc %18 di ondan 10 gun sonra bebegimin haberi geldi zaten. İnşallah hepimiz kucagımıza alırız meleklerimizi saglıklı bi şekilde

canım bizde varikosel yoktuı valla duzenli bişi kullanmadı esim. İlk duydugumuzda kasım 2006 da keci boynuzu kuru uyguladık temmuz 2007 de bir ay kadar zinco diye cinko ilacı var onu kullandık. Kasım 2008 de hakan satırogluna gittik e vitamin verdi o arada keci bonuzu pekmezi yedirdim ilk aşılamadan sonra tekrar morfolojiye bakılsın istedik sonuc %18 di ondan 10 gun sonra bebegimin haberi geldi zaten. İnşallah hepimiz kucagımıza alırız meleklerimizi saglıklı bi şekilde

amin canım inşallah hepimiz kavuşuruz melekelerimize :Saruboceq:

Bende şükür bir sorun yok :nazar: Bol yemek yeme dışında. Herkes bulantı yaşar bende hiçbirşey yok ya ne bulsam yiyorum :utangac: ılk gebeliğimdede böyle olmuştu. Millete beni aç bırakıyorlar diye bağırıyordum. Genel uyku modundayım.... Bugün 6 hafta doldu (1.5 ay oluyor sanırım) Şaka maka zamanda geçiyor. Haftaya pazartesi kalp atışlarını dinleyeceğiz işallah :Saruboceq:
ığne ve ilaçlar için biraz daha sabredeceğim (delildeşilk oldum ama) şakkıdı

Bende şükür bir sorun yok :nazar: Bol yemek yeme dışında. Herkes bulantı yaşar bende hiçbirşey yok ya ne bulsam yiyorum :utangac: İlk gebeliğimdede böyle olmuştu. Millete beni aç bırakıyorlar diye bağırıyordum. Genel uyku modundayım.... Bugün 6 hafta doldu (1.5 ay oluyor sanırım) Şaka maka zamanda geçiyor. Haftaya pazartesi kalp atışlarını dinleyeceğiz işallah :Saruboceq:
İğne ve ilaçlar için biraz daha sabredeceğim (delildeşilk oldum ama) şakkıdı

ne güsel canım hep böyle devam edersin inşallah.. bu arada sorunsuz demek istedim yemek anlamında değil delikafadulden amaaan kuzucuk şaka yapıyorum canın ne istiyorsa ye
seninde dediğin gibi zaman çabucak geçiyor inşallah sağlıcakla kucağınada alacaksın
az daha sabret canım ilaçlardan da kurtuldunmu sıra geldi keyfini çıkarmaya, çok keyifli bir hamilelik geçirirsin inşallah :Saruboceq:

esila bence henüz sonucunu alamamıştır Hakan Hoca sonuçları bildiriyor Onun hastasıysan eğer Hakan Hocanın işleri bittikten sonra telefon görüşmeleri başlıyor buda nerden baksan saat 16.00 bulur

esila bence henüz sonucunu alamamıştır Hakan Hoca sonuçları bildiriyor Onun hastasıysan eğer Hakan Hocanın işleri bittikten sonra telefon görüşmeleri başlıyor buda nerden baksan saat 16.00 bulur

hımm olsun ya pozitif olsunda yeterki bekleris biz heyecanla, sen nasılsın canım?

Back
X