Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkese. Kızlar cumartesi gerçek bir mucizeye tanık oldum. Son dakika kalp atışlarını gördük bebeğin. Bu sevincin tarifi yok inanın. perşembe tekrar ultrason var. Hoca Elevit kullanmama izin verdi.
SAT 9 haftaya girdi bebek 6+3 bana göre normal gidiyorda Hoca 3 hafta fark olması bize göre kritik demek oluyor dedi. Amaaan neyse :)))) opuyorumnanaktan
Günaydın herkese. Kızlar cumartesi gerçek bir mucizeye tanık oldum. Son dakika kalp atışlarını gördük bebeğin. Bu sevincin tarifi yok inanın. perşembe tekrar ultrason var. Hoca Elevit kullanmama izin verdi.
SAT 9 haftaya girdi bebek 6+3 bana göre normal gidiyorda Hoca 3 hafta fark olması bize göre kritik demek oluyor dedi. Amaaan neyse :)))) opuyorumnanaktan
aaaaa alyadora senin süreçte başlıyor canım benim işallah sendende güzel gelişmeler duyacağız. İlaçlar yumurtalar transfer derken testi bekleyeceğiz. Çok heyecanlı ya Mubarek aya girerken Rabbim Dualarımızı duysun. :1hug:
Nursatı geçmiş olsun tatildeydim yeni gördüm başına gelenleri kalp atışını duymana çok sevindim Geçikmeyi kapatır bebeğin yeterki sen inan benim arkadaşımında başına benzer olay gelmişti Şimdi bebeği üç aylık oldu. Alyadora seninde tedavin hayırlı olsun umarım herşey çok iyi olacak, esila nın kalp atışlarını bu hafta duyacagız dualarım sizlerle
nursati çok sevindim kızlar bende geçen hafta çok kötüydüm.pzt 6.günümde test yaptırdım
sonuç 1 çıktı yıkıldım çok üzüldüm.cmt tekrarladım 135 di hakan beyi aradım güzel haber pzt tekrarla dedi bugün yaptırdım 198 çıktı.çok fazla artmamış moralim bozuldu.şimdi hakan beyden telefon bekliyorum bakalım ne diyecek.kontrol için hele bi kese görünsün kalp atışını duyalım gebeliği kesinleştirelim ondan sonra gelirsin dedi bugün 13.günüm sizin değerler nasıldı?
elifzeynepcim senin uzun protokolmüydü tedavin? sorulara başlıyorum yine:)))))))))))))))