Hakan Soygür hakkında yardım

dama_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
31
0
86
Ankara
merhaba kızlar.kısa zaman içinde ameliyat olmam gerek.eleye eleye hakan soygürde karar kıldım gibi.ama daha önce ona ameliyat olan arkadaşlar varsa bilgi almak istiyorum.üzerinden zaman geçtikten sonra memnunlar mı hala.ya da ne derece doğal oldu burunlarınız.

Merhaba, ben yaklaşık 1,5 sene önce ameliyat oldum. Ama şunu belirtmeliyim ki doktor konusunda oldukça araştırmacı bir huyum olmasına rağmen bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittiğim ilk gün Sayın doktorum Hakan Soygür'de şeytan tüyü mü vardı bilemiyorum oldukça güven verdi ve o gün yıllardır düşündüğüm ameliyatı olmaya karar verdim. Öncelikle işini çok seven ve çok da iyi yapan bir hekim. Tatlı dilli, güler yüzlü, rahatlatıcı ve samimi. Hiç gerilmiyorsunuz, aklınızda hiçbir soru kalmıyor hem ameliyat öncesi hem de sonrasında. Bu bir hasta için çok önemli. Ben çok memnun kaldım. Hiç kimse burnumdan ameliyat olduğumu anlamıyor, o derecede doğal. Zaten facebook ve instagram sayfasında gerekli paylaşımlarda bulunuyor oradan takip edebilirsiniz. Gözüm kapalı güvenebileceğim tek doktor diyebilirim. Hala en ufak bir boğaz ya da grip rahatsızlığımda bile ona gidiyorum. Bu arada ameliyat sonrası öyle anlattıkları gibi zor değil hatta hiç ağrım bile olmadı diyebilirim.

Merhabalar Ben de burnumda ki kemerden dolayı çok rahatsızdım.Yıllardır ameliyat olmayı düşündüm ama bir türlü cesaret edemedim.Sonunda cesaretimi kırıp dr.Hakan Hocayla görüşmeye gittim.Öyle içten, samimi ve güler yüzle karşıladı sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi :) bütün korkularım ve gerginliğim bir anda kayboldu. İyi ki gitmişim, iyi ki tanımışım.Yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum hiç bir sıkıntı ve problem yaşamadım.(Doktorum sihirli elleriyle, sihirli dokunuşlar yaparak çok güzel bir burun yapmış:) ) Ameliyattan sonrası hiç ağrım olmadı. Şişlik ve morarmaları da hafif atlattım. Bütün bunların yanında, en sevindiğim noktalardan biri ise kimsenin burun ameliyatı olduğumu anlamaması oldu. O kadar doğal oldu ki :) Burnundan memnun olmayan sıkıntısı olan herkese Hakan Hocamı tavsiye ederim inanın hiç pişman olmayacaksınız dünya tatlısı insan tekrar çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi sunuyorum. Aslında sizi anlatmaya kelimeler yetmez ama kısaca... iyi ki varsınız, iyi ki tanımışım ,iyi ki ameliyat olmuşum...

Merhabalar Ben de burnumda ki kemerden dolayı çok rahatsızdım.Yıllardır ameliyat olmayı düşündüm ama bir türlü cesaret edemedim.Sonunda cesaretimi kırıp dr.Hakan Hocayla görüşmeye gittim.Öyle içten, samimi ve güler yüzle karşıladı sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi :) bütün korkularım ve gerginliğim bir anda kayboldu. İyi ki gitmişim, iyi ki tanımışım.Yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum hiç bir sıkıntı ve problem yaşamadım.(Doktorum sihirli elleriyle, sihirli dokunuşlar yaparak çok güzel bir burun yapmış:) ) Ameliyattan sonrası hiç ağrım olmadı. Şişlik ve morarmaları da hafif atlattım. Bütün bunların yanında, en sevindiğim noktalardan biri ise kimsenin burun ameliyatı olduğumu anlamaması oldu. O kadar doğal oldu ki :) Burnundan memnun olmayan sıkıntısı olan herkese Hakan Hocamı tavsiye ederim inanın hiç pişman olmayacaksınız dünya tatlısı insan tekrar çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi sunuyorum. Aslında sizi anlatmaya kelimeler yetmez ama kısaca... iyi ki varsınız, iyi ki tanımışım ,iyi ki ameliyat olmuşum...
Niyr böyle reklam yapıyorsunuz her konuda açıkçası düşünüyorum o hocayı ama böyle reklam kokan hareketler olmuyor doktordan soğutuyor

ben 1 yıl önce oldum kendisine ve maalesef burun ucumdan memnun değilim..oldukça büyük geliyor gözüme şekli düzgün değil..tek taraftan daha rahat nefes alabiliyorum

Ben
merhaba kızlar.kısa zaman içinde ameliyat olmam gerek.eleye eleye hakan soygürde karar kıldım gibi.ama daha önce ona ameliyat olan arkadaşlar varsa bilgi almak istiyorum.üzerinden zaman geçtikten sonra memnunlar mı hala.ya da ne derece doğal oldu burunlarınız.
bende Hakan beye karar aşamasındayım birdaha görüşücem Eylülden sonra yani kışa operasyon düşünüyorum ama estetikle ilgili bukadar olumsuz yoruma burun estetiğini çok düşünmek Lazım diyorum

Back
X