- 16 Eylül 2025
- 18
- -7
- 1
- 24
- Konu Sahibi VisneliKola
Biliyorum evet burada yazılanlar gibi bana da mantığım yapma diyor zaten. Ama hislerime de önem veren birisiyim o yüzden birisi bile benim gibi düşünüyor olsa bu bana iyi gelebilirdi. Dışardan bir göz genel olarak zaten bunun doğru olmadığını söyler benimle aynı şeyi yaşayan biri anca anlayabilirdi. Burada yazılanlar biraz olsun o kişiye ulaşma isteğimi bastırdı ama. Tabi umarım yine hislerimle hareket etmemya konuya bir bakayım dedim yorumları okurken bu cevabınıza denk geldim ve dayanamadım yazıyorum. söyleyeceğim şu ki gayet normal ve özverili bir şekilde herkes sizin iyiliğiniz için empati yaparak ve kendi hayat tecrübelerinde faydalanarak sizi önemsemiş ve çok da anlaşılır, saygılı bir şekilde yorum yapmışlar. bu tepkiniz bile sizin aslında konu ile ilgili ne istediğiniz konusunda emin olduğunuz sadece buradan sizin bu gizli kararınız için içten içe destek yorumları beklediğiniz fikrine kapıldım ki buda bir seçenek ama burada bir çok geçmiş konu ve yorumlarını okudum inanın o açıkça yazamayıp içten içe bu konududaki beklentinizi desteklemek için yazmaz kimse. Doğru olan neyse onu yazarlar. Cidden bu tavrınızı anlamaya çalıştım size hak vermek için ama bulamadım :{