arkadaşlar keşke bende sizler gibi olumlu düşünseydim ben ilk aşılamamı yaptırmıştım hiç memnun kalmadım aşılamadan sonra hiç ilgilenmediler sonucu iletmek için aradığımızda hemşirelerden biri doktor bey pazartesi sizi arayacak dedi ama 8-9 ay oldu hala doktor bey bizi arıyacak üstelik ilk bhcg değerime göre hamilesin denildi gün aşırı bakıldığında değer düştü ama biz bunların gel gitini yaşarken sadece ordaki hemşireyle iletişime girebildik malesef özel olmasına rağmen. ben sizi yanıltmak istemem tek bizemi böyle denk geldi bilmiyorum.
arkadaşlar keşke bende sizler gibi olumlu düşünseydim ben ilk aşılamamı yaptırmıştım hiç memnun kalmadım aşılamadan sonra hiç ilgilenmediler sonucu iletmek için aradığımızda hemşirelerden biri doktor bey pazartesi sizi arayacak dedi ama 8-9 ay oldu hala doktor bey bizi arıyacak üstelik ilk bhcg değerime göre hamilesin denildi gün aşırı bakıldığında değer düştü ama biz bunların gel gitini yaşarken sadece ordaki hemşireyle iletişime girebildik malesef özel olmasına rağmen. ben sizi yanıltmak istemem tek bizemi böyle denk geldi bilmiyorum.
Aslında sadece sana denk gelmemiştir,çünkü o merkez sadece uygulamayı yapana kadar ilgili ki o da ilgi sayılmaz aslında sadece yapmaları gerekeni yapıyorlar.Bende tedavimi Anatoliada yaptırdım ve ikizlerime hamileyim hatta gebelik takibine bile oraya gittim ama farklı aylarda kendi mekezlerinde 4 kez ayrıntılı ultrason yaptırmamı ve 7.ayda kendisine gitmemi söyledi.12.haftamda kanamam oldu ve bilgi almak için aradım sende olduğu gibi hemşire çıktı,doktor beyin şehir dışında olduğunu beni arayacağını söyledi bende hala bekliyorum aramasını.Ve benim için çok önemli bir durumda aradım ikiz gebelik yaşıyordum ve kanamam vardı ve düşük olma ihtimalide vardı.Onun için uygulama yaparken iyiler ama sonrasında hiçbişey beklememek gerekiyor.
hakan yaralı hocam çok beyefendi, işini çok iyi yapan profesyonel bir hekim. kendisini nezaman telefonla arasam ulaştım, her defasında bıkmadan usanmadan bana cevap verdi ve sonunda hakan bey ile başladığımız tüp bebek tedavisinin sonunda ikiz bebeğim oldu. kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ederim.
Hakan hocayı bilmem,merkezde bir kaç kez gördüm ama benim doktorum Bülent beydi ve çok şanslıydım bu yüzden..iyi ki tanıdım onu,bu vesileyle teşekkür etmiş olayım..
Hakan hocayı bilmem,merkezde bir kaç kez gördüm ama benim doktorum Bülent beydi ve çok şanslıydım bu yüzden..iyi ki tanıdım onu,bu vesileyle teşekkür etmiş olayım..
bende bülent beyi anatoliada gördüm benim doktorum değildi, ama hakan beyden gerçekten allah razı olsun. süper ötesi bir insan. hakan bey konusunda gerçekten en iyisi canlarım.
Başarı Şansı %15 - %20 lerde olduğunu bana bizaat söylediler. Hakan bey tüp bebek işlemlerinin her safhasında bulundu. Bu konuda gösterdiği ilgi ve alaka sayesinde gebe kaldım. çok yakında bebeğim aramızda olcak. Hakan Hocama minettarım...
benim doktorumda hakan bey idi... 13 aylık ikizlerime o klinik sayesinde kucağıma aldım... çok profesyoneller... işler tıkır tıkır işliyor... çok yoğunlar bu nedenle hasta psikolojisiyle uğraşmıyorlar...
gebeliğimin 12 haftasındayım. Tedavim sırasında da, şu anda gebeliğim sürecinde de aklıma takılan her konuda merkezi arıyorum.Gerek hemşireler olsun gerek Hakan hocam olsun beni bıkmadan usanmadan bilgilendiriyorlar. Keşke ilk denememi orada yaptırsaydım diye düşünüyorum.