• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Hakan YARALI mı? Bülent TIRAŞ mı?

İçerik nedeniyle Herşeyin Başı Sağlık Bölümünün den tüp bebek özel bölümüne taşınmıştır.
Bölüm moderatörü arkadaşımın dikkatine..

Damlacığım bende anatolia da tüp bebek yaptırdım dr.um hakan yaralıydı,dr.ların ikiside çok iyi zaten biri olmazsa yerine diğeri bakıyor hastaları da birlikte değerlendiriyorlar...gerçi ben tedavi olduğumda bülent bey yoktu yurt dışındaydı onun hastalarına da hakan bey baktı,ikisi de iyi yani hangisine gidersen farketmez hastane bir birlik bütünlük içinde.sen tedavi,ye başlayınca dr.um yok diye panik yaparsan sekreterlere seçtiğin dr.un tedavin sürece orada olup olmayacağını sor..allah hakkına hayırlısını versin...

canım benım dr um bulent bey yaklasımından cok memnunum rahatlıkla herseyı sorabılıyorum bu ekıp ısı hocalar muayeneyı yapıp ılac protokolune karar verıyorlar ultrason takıplerını dr mehtap hanım yapıyor transferı hoca yapıyor bırı yoksa dıgerı mutlaka orada oluyo yanı ıkısıde bı ıste cok basarılı tercıh senın

arkadaşlar kesin kararımı verdim anatolia tüp bebek merkezine gidiyoruz ama doktoruma karar veremedim.sizce hangisi daha iyi.lütfen yardımcı olun.kafam çok karışık.şimdiden sağolun...

canım seni çok iyi anlıyorum .benim ilk denemem anatolia da olmuştu dr.um hakan bey di.ve ilk denemede tuttu.hakan bey sessiz sakin bir dr .öyle çok konuşkan biri değil.bülent beyi bilmiyorum.ama hakan bey çok tecrübeli bence.yine de sen bilrsin

:içelim:merhaba arkadaşlar bende anatolia yı düşünüyorum şehir dışından gelenlere kalacak yer var mı..

merhaba arkadaşlar,anatolia ya devam ediyormusunuz?izlenimlerinizi ne olu anlatın?dr lar nasıl?merk ilgilimi?fikirlerinizi yazarsanız çok sevinicem:uhm:

witch52 içimi çok rahatlattın..ilkinde tuttu öylemi.ne güzel .allahım bizede nasip etsin inşallah.bende hakan beyde başlıcam ocak ayının ilk günü.

Bende anatolianın hastasıyım yalnız benimki tüp bebek değil pkos hastasıyım.Doktorum Bülen Tıraş kendisi çok iyi ve şeker birisi.Çekinmeden herşeyi sorun onu bırakın 9 ay boyunca başka şehirde olduğum halde sürekli onu aradım bir kere offf demedi bana allah razı olsun sayesinde 2 ayda hamile kaldım darısı sizlere..

sağolun cavaplarınız için..gittim ve ikisiyle de görüşme fırsatım oldu..bülent beyi tek geçerim çoook ilgili valla bu kadar beklemiyordum:)

canlarım merhaba,
ben hakan beyin hastasıyım. anatoliaya gittğim ilk günden bebişlerimin doğumuna kadar geçen her sürede benimle ilgilendi. sempatik tavırları ve benim psiklojimden iyi anlaması beni çok rahatlattı. tedavi süresince ilgisini eksik etmeiği için hocama çok teşekkür ederim. sağlığınıza duacıyım hakan hocam:nazar:.

Bende anatolianın hastasıyım yalnız benimki tüp bebek değil pkos hastasıyım.Doktorum Bülen Tıraş kendisi çok iyi ve şeker birisi.Çekinmeden herşeyi sorun onu bırakın 9 ay boyunca başka şehirde olduğum halde sürekli onu aradım bir kere offf demedi bana allah razı olsun sayesinde 2 ayda hamile kaldım darısı sizlere..

evet öyleler sahiden,benimde tüp bebek değildi canım ankaraya gitmişken görüneyim demiştim..
çok da temiz bi yerdi:)

........................................

MERHABA... ben Hakan Hoca yı tavsiye ederim. gerçektende 20 yılını vermiş bir doktor olarak çok deneyimli... hastalarına olan yaklaşımı ilgi ve alakası süper. bence en kısa zamanda kendisiyle tanışmalısın. eminim bizim yaşadığımız mutluluğu sizde yaşarsınız. nu konuda Hakan Hoca derim ben başkada bişey demem... :):65:

Back
X