- Emoji Skoru
- 721
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi prenseskiz17
Aaa tebrik ederim13 kasım test günüm ama idrar pozitif gösteriyor bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa tebrik ederim13 kasım test günüm ama idrar pozitif gösteriyor bakalım![]()
Teşekkür ederim darısı bütün isteyen kız kardeşlerime inşallahAaa tebrik ederim![]()
Nasıl çıktı sonucunuzTeşekkür ederim darısı bütün isteyen kız kardeşlerime inşallah![]()
Merhaba pozitif çıktı 10 gün sonra kese görmeye gel dediNasıl çıktı sonucunuz
Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah darısı başımızaMerhaba pozitif çıktı 10 gün sonra kese görmeye gel dedi![]()
Aminn canım inşallah isteyen herkesin başınaÇok sevindim hayırlısı olsun inşallah darısı başımıza![]()
İlaç adı neydi canin acabaBizde sebepsiz infertilite vardı. Mikroçip yaptılar. Biz laboratuvar ortamında çok sayıda sağlıklı embriyo elde ettik çok şükür. Bir de biz genetiğe göndermeyi tercih ettik ve gönderdiğimiz embriyoların yarısı sağlıksız çıktı. Bu sayı normal sanırın ama bizi boşa gidecek bir transferden kurtardı belki desorunumuz tutunma aşamasında gerçekleşiyordu diye düşünüyorum. Hoca ne derse yaptık. Faydasını görmüş olduğumuz kesin çünkü ilk sefer de tuttu transferimiz
mesela günde üç kere kullandığım bir tansiyon ilacı vardı. Rahim kasılmasını engelliyormuş. O zaman ne gerek var diyen oldu ama 25. Haftada erken doğum sancısı ile hastahaneye yatırıldığımda ilk verdikleri ilaç o aynı ilaç oldu. Çok şükür kızımı içeride tutmayı başardık ve bugüne geldik.
Bülent Hoca çok ilaç kullandırttığı ve özelde tedavi gördüğümüz için transfer sonrası ilaç masrafımız çok oldu. Zira üç ay ilaç tedavisi devam ediyor. O dönem tabiki parayı stres yaptım bri miktar ama şuan doğuma yaklaşırken hiç pişman değilim![]()
Hayırlı olsun,transfer sürecinde ve sonrasında hangi ilaçları kullanıyosunuz13 kasım test günüm ama idrar pozitif gösteriyor bakalım![]()
Merhaba sadece progestan iğne kullanıyorum birde ocean mummy vitaminHayırlı olsun,transfer sürecinde ve sonrasında hangi ilaçları kullanıyosunuz
Doğal siklus mu oldunuz, kan sulandırıcı vs , bağışıklık ilaçları kullandırmıyor muMerhaba sadece progestan iğne kullanıyorum birde ocean mummy vitamin
İğneliydi doğal siklus mu konuya tam hakim değilim ama bunları kullanıyorumDoğal siklus mu oldunuz, kan sulandırıcı vs , bağışıklık ilaçları kullandırmıyor mu