• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakan yararlı mı Mustafa taş mı?

pcoslupapatya

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
8
Arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisi görmek istiyorum Ankara anatolia Hakan yararlı hoca mı yoksa Kayseri Acıbadem Mustafa taş hoca mı daha faydalı olur benim için. Embriyo gelişme sorunum var

Mustafa taş ile ilgili skandalları araştırın isterseniz.

Arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisi görmek istiyorum Ankara anatolia Hakan yararlı hoca mı yoksa Kayseri Acıbadem Mustafa taş hoca mı daha faydalı olur benim için. Embriyo gelişme sorunum var
İkisini kıyaslarsanız kesinlikle hakan yaralı alanında bayağı iyi doktorlar arasında.

Hakan yararlı tanımıyorum ama Mustafa taş'a gitmeden önce yaşanan skandali araştırmalısın bence. Evet çok öneriliyor benim arkadaşımda gitti şansına ikizleri oldu ama kendisi de onayladı skandalları doktor olmayan temizlikcileri kendisi de laboratuvarda gördüğünü söyledi embryolog olarak.

Hakan yararlı tanımıyorum ama Mustafa taş'a gitmeden önce yaşanan skandali araştırmalısın bence. Evet çok öneriliyor benim arkadaşımda gitti şansına ikizleri oldu ama kendisi de onayladı skandalları doktor olmayan temizlikcileri kendisi de laboratuvarda gördüğünü söyledi embryolog olarak.
Bu arada böyle doktorlara gitmektense belli hastaneler doktorları tercih ederim

Mustafa Taş ın başında olduğu merkezin embriyologunun diplomasız olduğu iddia edildi, büyük skandaldı. Bu skandaldan da bağımsız olarak Hakan Yaralı ve laboratuvarı çok iyidir. Hocanın bazen sert tavırları olabiliyor ama bunu da görmezden gelebilirsiniz. Hakan hoca tüp bebek konusunda ülkenin en önde gelen ve deneyimli hocalarından

Merhabalar, ben Memorielde tedavideyim şimdi Semih Zeki Uludağa gidiyorum, hoca çok ilgili ve çok araştırdım gerçekten en iyisi o size de tavsiyem olsun🌸

Merhabalar, ben Memorielde tedavideyim şimdi Semih Zeki Uludağa gidiyorum, hoca çok ilgili ve çok araştırdım gerçekten en iyisi o size de tavsiyem olsun🌸
Süreciniz hayırlı olsun sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah umarım Semih hoca size de umut olur temmuzda transfer olmuştum Semih hocada tedavi gördüm şuan 3aylık bebeğim kucağımda hamd olsun darısı sizlere isteyen emek veren tüm kardeşlerime olsun 🤲♥️

Süreciniz hayırlı olsun sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah umarım Semih hoca size de umut olur temmuzda transfer olmuştum Semih hocada tedavi gördüm şuan 3aylık bebeğim kucağımda hamd olsun darısı sizlere isteyen emek veren tüm kardeşlerime olsun 🤲♥️

Yaa çok mutlu oldum adınıza🌸 ilk deneme olacak inşallah benimki rahimde polip var o alınacak regl olmayı bekliyorum sonra transfer olacak. ağustosa kalacak transfer, 4 adet embriyom donduruldu. İlk denemede mi pozitifi gördünüz

Yaa çok mutlu oldum adınıza🌸 ilk deneme olacak inşallah benimki rahimde polip var o alınacak regl olmayı bekliyorum sonra transfer olacak. ağustosa kalacak transfer, 4 adet embriyom donduruldu. İlk denemede mi pozitifi gördünüz
Benim ilk denemede pozitif oldu fakat maalesef 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum bir embriyom kalmıştı çözdürüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu sağlıklı geldi çok şükür onunla transfer oldum yeniden pozitifi görüp kucağıma aldım hamd olsun size de sağlıklıca tutunup kucağınıza almak nasip olsun 🤲♥️

Yaşınız kaçtı? Pgt li mi bakılıp transfer oldunuz sağlıcakla büyütün inş 🌺

Yaşınız kaçtı? Pgt li mi bakılıp transfer oldunuz sağlıcakla büyütün inş 🌺
35 yaşında yumurta toplattım şuan 37yaşıma son iki ay kaldı 😅 önce pgt bakılmadı düşükten kalp durmasından sonra bir embriyom kalmıştı dondurulmuş embriyom çözdürülüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu sağlıklı geldi çok şükür onunla da evladıma kavuştum hamd olsun 🤲♥️ Teşekkürler darısı sizlere olsun duacıyım 🤲

Back
X