hakaret davasi

oz85ge

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
11
0
16
Ankara
Herkese mrb. 1 sene once kendi mail adresime hakaret kufur assgilayici agza alinmayacak sozler seklinde mail ler geldi hemen savciliga gidip suc duyurusunda bulundum bekledigim haber sonunda geldi. Ip adresinden yola cililarak kim oldugu ortaya cikmis bosanmis oldugum eski esimin avulatinin isyerinde bulunan bilgisayardan geldigi cevabi geldi savci yanina cagirdi sikayetciyim dedim dava acildi olan herseyi savciya anlattim gecen kaleme gidip sordum avukati ifadeye cagirmislar ama halen gelmemis dediler konuyla ilgili bilgisi olan veya avukat arkadaslara sorum su acaba bu durumda dava sonucu ne olur bu davayi kazanma sansim ne kadar yuksek... ve daha yapmam gereken bosey varmi simdiden herkeze tesekkur ederim....

Herkese mrb. 1 sene once kendi mail adresime hakaret kufur assgilayici agza alinmayacak sozler seklinde mail ler geldi hemen savciliga gidip suc duyurusunda bulundum bekledigim haber sonunda geldi. Ip adresinden yola cililarak kim oldugu ortaya cikmis bosanmis oldugum eski esimin avulatinin isyerinde bulunan bilgisayardan geldigi cevabi geldi savci yanina cagirdi sikayetciyim dedim dava acildi olan herseyi savciya anlattim gecen kaleme gidip sordum avukati ifadeye cagirmislar ama halen gelmemis dediler konuyla ilgili bilgisi olan veya avukat arkadaslara sorum su acaba bu durumda dava sonucu ne olur bu davayi kazanma sansim ne kadar yuksek... ve daha yapmam gereken bosey varmi simdiden herkeze tesekkur ederim....

Bende facebook tan sima olarak tanidigim birinden hakaret ve kufur edildi. Savciliga gittim dilekcemi verdim bugun isleyis nasil oluyor ne kadar zamanda haber aldiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende facebook tan sima olarak tanidigim birinden hakaret ve kufur edildi. Savciliga gittim dilekcemi verdim bugun isleyis nasil oluyor ne kadar zamanda haber aldiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim davamin işleyişi once suc duyurusunda bulundum dosyam bilisim suclarina iletildi. Polis bana hakaret eden mail adresleri kime ait ip adresinden o kisiye ulasti. Yaklasik 1 sene kadar cvp bekledim sonra bigun eve karakoldan bi kagit geldi karakola gittim savcinin bana tebligat gonderdigini ve savcinin yanina gitmem gerektigini solediler. Savciya gittim bizzat odasinda agirladi beni dosyaya bakti mail atan adreste cikan kisiyi taniyip tanimadigimi sordu ki ztn okisi benim bosanmis oldugum eski esimin avukatinin ismi oldugunu soledim sikayetcimisin dedi kesinlikle dedim ozaman kamu davasi acilcak bizzat savci kendi dava acacakmis bu dava sonuncunda karsi taraf haksiz cilarsa mahkeme sonunda benim o kisiye maddi manevi tazminat davasi acma hakkim dogacagini soledi savci gecen hafta yine gittim dosyaya bakmak icin avukati ifadeye cagirmislar ama henuz gelmemis dediler. Senin davan da bu sekilde olcaktir muhtemelen...

Ben direk savciliga gittim zaten karakola gitmedim.. acikladigin icin cok tesekkur ederim :)

Back
X