Hakaret edecek olan varsa okumasin!

Bir insan duygularının önüne mantığıyla geçemiyorsa öyledir
Kadınlar aşık oldum deyip evli adamlarla takılsın madem
Olay farklı ama burda. Evli adamla beraberim demiyorki!
Daha yapıcı ve cesaretlendirici konuşmak lazım. Yanlışı gördüğü anda kaçan bi kadın var. Kandırıldığını anladığında kalbine " sen orda dur bakalım salakmısın kandırmış bizi " diyip duygularını anında bitiremez.
Acı çekerken ona gitmemesi bile iyi birşey.

Bunu ekleyebiliyorsanız ekleyin ilk sayfaya,insanlar size boş yere hakaret ediyorlar.
İşin garip tarafı bunu gördüğü halde edenler de var ya neyse.
Etsinler cikiyorum ben ..buradaki insanlarin soyleyecegi laflar cok da umrumda degil artik bi daha girmeyecegim.tesekkurler iyi gunler

Konu sahibi seni asla kinamiyorum ,yerden yere de vurmak gibi bir niyetim yok ve seni hatali olarak görmüyorum bu olayda en çok suçu olan sana gelen evli insan !!!!

Burada tuhaf olan şu ki, normalde evli olduğunu öğrendiğimiz adama ağzımıza geleni sayar yolumuza bakarız.. Olması gereken de budur.. Ama siz oturup 'vah şöyle imkansızız, karını bırakıp benle huzur bulma' gibi olayı ajite edip imkansız aşk dramı kasarsanız insanlar da böyle üstünüze gelir.. Ayrıca ne olursa olsun EVLİ bir adam için 'çok seviyorum herşeyden çok seviyorum' demeniz hiç bi koşulda etik değil.. Sevmeyeceksiniz arkadaşım! Evli adamları sevmeyeceksiniz. Evliyken sana göz koyan adamın nesini seviyosun ?

Ya hu ne yasandi da adamin bunu bilmeye hakki olacak onu anlamadim.yasanan bisiy yok.

Ha oyle mi,
O zaman dilerim ilerde kocan bir kadina aşık olur, otrup sizinki gibi bir konuşma yapar sonra da ne yaşandı ki karimin bilmeye hakkı olsun der.
Sen de evde o adamin koynuna girmeye, donunu yıkmaya devam edersin.
Nasil olsa bisy yasanmamis bilmeye hakkin yok.

Hayır onlar şunu soruyorlar ''evli olduğunu öğrendikten sonra duygusal şeyler konuştunuz mu ? ''.Siz de bu sorunun net cevabını vermiyorsunuz aslında pek,birlikte olmadım demişsiniz ama bu cinsel birliktelik sanırım,onlar duygusal kısmını soruyorlar.
Esine dön
Sen evlisin evladin var.
Yapamayiz biz vs kendi yazmis bunlari konustugunu.
Bu kelimeleri edecek kadar bir iliski varmis evli oldugunu ogrenince arkasini donup gitmemis.
Baslamamis bir sey olsa doner gider yoluna bakardi.
Yasanan bazi seylerden sonra asik oldum diyor.
Evli oldugunu ogrenince duygusal veda kelimeleri ediyor ama evlisinnn diye.
Yazdiklari hep celiskili

Neden bu kadar sert çıkıyosunuz? Yarın bizim de başımıza gelcek belki.. helal olsun kadına kendini tutmuş. Bi başkası olsa boşa karını beni al bile derdi.. biraz empati lütfen. Pislik herif çok ortada kandırmıştır kadını evli olduğunu gizlemiştir.

Esine dön
Sen evlisin evladin var.
Yapamayiz biz vs kendi yazmis bunlari konustugunu.
Bu kelimeleri edecek kadar bir iliski varmis evli oldugunu ogrenince arkasini donup gitmemis.
Baslamamis bir sey olsa doner gider yoluna bakardi.
Yasanan bazi seylerden sonra asik oldum diyor.
Evli oldugunu ogrenince duygusal veda kelimeleri ediyor ama evlisinnn diye.
Yazdiklari hep celiskili

Ya işte şöyle olmuştur diyorum,adam söylememiştir kadın da bilmiyodur aralarında cinsel ya da duygusal bir şeyler olmuştur,kadın öğrenince de bunları söylemiştir.

Hayır sanki imkansız senaryo gibi yazmış herkes,sanki evli erkekler ''selam ben evliyim'' diye mi başlıyor konuşmaya :110:

İnan önceden eşine dönenler için çok sevinirdim şimdi 1000 katı üzülüyorum , madem öyle aşklarının peşine düşüp defolup gitsinler , bu .oku yiyolar ne .ok yemeye eşlerine geri dönüyorlar utanmadan
Hayır yapacaksın madem , boşan rahat rahat pisliğinde boğul niye gizli gizli bu halti yiyorlar .

Bizim toplumumuzda yuva yikilmasin da nasil yururse yurusun mantigi var cunku, adam baska bir kadina iliski teklifinde bulunuyorken hangi yuva, yuva mi kalmis?
Ama goruyoruz ki kadin bile adami savunuyor hala, evdeki kadin kimsenin umrunda degil, bi de bisey yasamadik karisinin bilmeye hakki yok demiş, sosyal deney galiba bu :KK70:

Birbirine deli gibi aşık insanlar aralarında bi sorun yokken ayrılmak zorunda kalıyor ve bunu atlatıyor. Siz sizi aldatan, kandıran bi adam için bu kadar acı çekiyorsunuz. Değmez, ne kadar kötü biri olduğunu sürekli hatırlatın kendinize.

burdaki kadınların bu kadar saldırgan olmasını anlamıyorum yahu.

şu ihtimal çok mu zayıf?

biri ile tanışırsınız. flört edersiniz. aşık olursunuz. adam evli çıkar ve hemen terkedersiniz. konu sahibi de böyle oldu diyor, bize de onun beyanına inanmak düşer. evli olduğunu bile bile ayartmış değil. burda kendisini döven kocalarını seven kadınlar varken bu kadının evli birine aşık olması mı anormal?
İşte hınçlarını alacak bir kurban(!) Buldular mı hep birlikte linç ediyorlar.

Suçlu erkek ama hakaretler linçler hep kadına.

Bizim toplumumuzda yuva yikilmasin da nasil yururse yurusun mantigi var cunku, adam baska bir kadina iliski teklifinde bulunuyorken hangi yuva, yuva mi kalmis?
Ama goruyoruz ki kadin bile adami savunuyor hala, evdeki kadin kimsenin umrunda degil, bi de bisey yasamadik karisinin bilmeye hakki yok demiş, sosyal deney galiba bu :KK70:

Bence de gidip kadına söylenmeli en azından.
O karar verir gerisine.Eşim arkamdan böyle işler çeviriyorsa bilmek isterdim.

başlığı böyle açınca hakaret edeceği yoksa bile insanın edesi gelir,hani bi cümleye başlarken "bak bişey dicem kızma "deyince otomatikman kızmaya hazırlanırsınız onun gibi yanii...neyse bunu demek için geldim gidiyorum...

Evliyken başkasına yazan erkek de kadın da iğrenç zaten.Bir söz veriyorsunuz evlenirken arkasında durun derdi sorunu olan eşiyle boşanır paşa paşa ondan sonra yoluna bakar.

Bence de gidip kadına söylenmeli en azından.
O karar verir gerisine.Eşim arkamdan böyle işler çeviriyorsa bilmek isterdim.

Yok ama bilmeye hakki yokmus!
Buna kim nasil karar verebiliyor yahu,
Adam gunduz kizlarla flortlesecek, gece karisinin yatagina yatacak, ama bisey yasanmadi diyip aklanacak,
Dunyaya erkek gelmek varmis valla, aldatsan da kandirsan da savunuluyorsun mis.

Back
X