İhtiyaçlarımı karşılamadığı ve evliliğin gidişatını az çok tahmin ettiğim için11 sene sonra KPSS ye hazırlanıp,kadrolu olarak atanmayı başardım 2 çocukla… 3 senelik memurum henüz. Öncesinde ayrı şehirlerde yaşadık diye çocukların tüm sorumluluğu üstümdeydi ve dolayısıyla birikim filan asla yapamadım. Sonrasında tayin oldu ama şimdi de elime para bırakmıyor. Maaşımı alıp ne yaptı sorunuza gelince… güya hep benim yüzündenmiş. Benim atanıp gitmem alt üst etmiş düzeni… Çok borçlanmış.(!) Oysaki son 1,5 senedir maaştan çok cüzi miktar ayırıyorum kendime ve onu da yine eve,çocuklara harcıyorum. İnsan bir çorap alırken bile kırk kere düşünecekse neden çalışır? Geçen yıl kriptoda 100 bine yakın kaybetti ve dolandırıcıya 25 bin para kaptırdı. Çok borcu varmış o nedenle alıyormuş. Esirgeyen bir insan değilim ama adam beni resmen kullanıyor. Para vermediğim zaman içinden canavar çıkıyor. Karısının parasına tenezzül eden erkeklerden nefret ediyorum. Ayrıca edebilir hayat müşterek… Ancak bu kadar da çirkefleşmemeli insan.