Hakaret sonumuz olacak..

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
4 yillik evliyiz 2 yasinda oglum var 4 yildan 1 yilimiz bile kavgasiz gurultusuz gecmedi 2 ayligina baba evine dondum doneli 14 ay oluor ama gelin gorun ki bizde kavgalar hergun devam ediyor bunun yani sira hakaret ediyor ornek vereyim ben hayvan gibi oturuyormusum agzimi burnumu kafami kiracakmis canimi yakacakmis gibi soylemlerde bulunuyor bana sen vurarken bende sana vurarim dedigimde elimi kolumu sıkip hadi vursana die guc gosterisi yapior ben artik ciddi ciddi bosanmayi dusunuorum dedigimde kan cikar umrumda degil dior birazda sen alttan al dedigimde almayacagini aksi halde hep boyle olacagini soyluor annesiyle konusmayi dusunuorum ogullarina ceki duzen vermeleri icin daha sonrada kendi ailemi devreye sokmayi hic olmadi bosanmayi dusunuorum 2 yasindaki oglumu elimden alacagini soyluor beni ailemi olumle tehdit edior daha baska nasil bir yol izlemeliyim kalip oglum icin savasmali miyim bilmiorum tarafsiz bir goze ihtiyacim var

Böyle erkekler keşke topluca ölse. Psikolojik sorunları var onun. Aileler falan çözemez. Umarım oğlunuzla en az zararla kurtulursunuz.
İnsallah en cok tedirgin oldugum konu oglum onun icin durdum bu zamana kadar.

sizin gibi kadınlara korkunç sinirleniyorum ben ya.. 4 yıl boyunca dayak ye, üstüne çocuk yap, adam seni döverken gerekirse bir tane çakmak yerine bende sana vurayım mı diye içi boş tehdit salla, ne adamın ne senin ailenin haberi bile olmasın bu olanlardan, çocuğunu alamayacağını bile bile boşanmamak için "ya çocuğumu alırsa" diye kendi kendini kur, bir de üzerine çocuğum için katlanayım mı de.. evet katlan ama kafana çok darbe yeme mi diyelim? boşanmayacaksın sen, bari ailenden birine söyle de gözünü korkutsun..

not: dayak yokmuş, yumruk sıkıp dayak tehditi yapıyormuş aynı şey.. zaten sürekli psikolojik olarak dayak yiyorsunuz, ailenizin yanına gidin..

Ailesine söylemeniz hiç bir şeyi değiştirmez.
Oğluna çeki düzen verecek yaşı oğlu çoktaaaaan geçmiş.
Ailenizin yanına dönün, tehdit mesajı falan atarsa saklayın. Uzaklaştırma kararı çıkartırken işe yarar.

Anne kuzusu biraz annesi belki yola getirir die dusunuorum ama sokma akilla nereye kadar die dusunmeden de edemiorum..
Gittigimde tlf tamamiyle kapatacagim..

Dusunmeye gerek yok,bosandiktan sonra uzaklastirma karari cikarttirmayi unutmayin.

Dusunmeye gerek yok,bosandiktan sonra uzaklastirma karari cikarttirmayi unutmayin.
Nasil cikartilior bu karar bosanma dilekcesini ben vermeyi dusunuorum bir daha degistirilmiormus galiba orda mi belirtecegim.

Aynı dert ablamda var canım senı çok iyi anlıyorum ablamıda tehdit ediyor o psikopat. Senide oldururum kardesinide oldururum ananıda oldururum sonra gıder tıpış tıpış yatarım içrde diyomuş.
Hani burda yapmaz dıyolar ya. Uzaklaştırma kararı al vs gibisinden.. bu gibi psikopatların dusuncesinde var benim dusuncemde yok mesela cunkı olduremem kımseyı ama onlar bunları yapacak potansiyelde. Devlet bu konuda yetersiz. Darp raporu alsanda adam yınede uzaklaştırma kararı olsa bile yapacagını yapar. Cunkı tehdıt suç değil. İdam gelse de bizde içerdekı katılleri beslemesek. Adam hırsızlık mı yaptı kes kardeşim kollarını ve ayaklarını. Tecavuz mu etti? Kes bitaraflarını. Anca soyle yapabilirsin dovdukten sonra darp raporunu alacaksın gideceksin sıgınma evine 3 ay kaldıktan sonra oglunla beraber eşin denen o psikopatın hıç bilmediği yere gidip kalacaksın. Ama tek basına tek maaşla yarısı oglunun kreşine gidecekken senın o parayla yetinebilmen zor. Ailen madden ve manen destek olursa hersey yolunda ilerler ama ailenden destek yoksa pekde yapabilecegin birşey yok.

Çocuğu falan alamaz. Darp raporu alın ölümle tehdit ediyor deyin.

Çocuğunuzu bu şiddetin içinde büyütmeyin. Şimdiden bilinçaltına kazındı bile..

Hakaret mi sonunuz olacak? Bence bu adam size bi şey yapacak sonunuz öyle gelecek. Hakaretten önce takılmanız gereken bir sürü şey var

Anne kuzusu biraz annesi belki yola getirir die dusunuorum ama sokma akilla nereye kadar die dusunmeden de edemiorum..
Gittigimde tlf tamamiyle kapatacagim..
Anne kuzusu da olsa annesini takmaz bile. Emin olabilirsin bundan. Çünkü bu ana kuzuları işine geldiği yerde dinler gelmediği yerde dinlemez annesini falan.. kendi ailenize anlatın da korkutsunlar bari. Tehdit ederek konuştuğunda kayıt alın üstünüze yürürse arayın polisi.. ondan sonrasını artık o düşünsün..

Darp yok ama hamileyken bicak dayadi bogazima ispat edemem elimi kolumu tutuor tlf ses kaydi yapabilirim daha sonraki tehditlerinde..

Velayeti ben alirim sen uzulursun die daha onceleri cok konusmalar gecti aramizda babam is kurup iflas etti bu duruma mi guvenip cocugu alabilirim dior babasinin borclari var cocuga bakamaz ayri oda veremez gibilerinden cok sukur ailem arkamda dondugumde gerekirse baska evede kiraya cikabileceklerini soyluorlar mahkemeye bu iflas durumunu one surup cocugumu alabilir mi benden..

Bu yaştaki çocuğun velayeti anneye verilir. Dedesi iflas etti diye çocuğu annesinden ayırmazlar merak etmeyin. Anneye verilir, nafaka bağlanır. O baba zengin, anneden küçücük çocuğu koparıp babaya verme, Yeşilçam filmlerinde var. İçiniz o konuda rahat olsun. Hakim çocuğunu istemeyen anneye bile ısrar ediyor, çocuk anneye muhtaç diye.

Savaşmak ? değerli birşey için savaşılır sizi yoran ,üzen ,hor gören bir varlık için savaşmak neden.Hakaret sonumuz olacak demişsiniz ama siz son durağı çoktan geçmişte boşa yol katediyorsunuz gibi ,hem kendiniz hem de evladınız için güzel bir şey yapın ; kurtulun hayatınızda ki yükten ve tehditleri için de mutlaka bir uzaklaştırma,koruma kararı vs aldırın mutlaka.

Böyle bir sebeple asla alamaz velayeti rahat olun.

Canim sen en mantiklisi once ailesiyle konus sonra olmadi sende ailenle konusursun. Baktin degisme sende ve onda bir kere daha denersin. Bunu neden diyorum sirf bosandigin gun keske bir kere daha denesemeydim dememen icin. Ama bu surecte o duzelirse sen de azcik alttan al gercekten iyi ol. Bakalim ne olcak sonuc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…