- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
İnsallah en cok tedirgin oldugum konu oglum onun icin durdum bu zamana kadar.Böyle erkekler keşke topluca ölse. Psikolojik sorunları var onun. Aileler falan çözemez. Umarım oğlunuzla en az zararla kurtulursunuz.
Anne kuzusu biraz annesi belki yola getirir die dusunuorum ama sokma akilla nereye kadar die dusunmeden de edemiorum..Ailesine söylemeniz hiç bir şeyi değiştirmez.
Oğluna çeki düzen verecek yaşı oğlu çoktaaaaan geçmiş.
Ailenizin yanına dönün, tehdit mesajı falan atarsa saklayın. Uzaklaştırma kararı çıkartırken işe yarar.
Nasil cikartilior bu karar bosanma dilekcesini ben vermeyi dusunuorum bir daha degistirilmiormus galiba orda mi belirtecegim.Dusunmeye gerek yok,bosandiktan sonra uzaklastirma karari cikarttirmayi unutmayin.
Tehdit ettigini soylemelisiniz dilekcenizde. Siddeti raporla belgelerseniz cok daha iyi olurNasil cikartilior bu karar bosanma dilekcesini ben vermeyi dusunuorum bir daha degistirilmiormus galiba orda mi belirtecegim.
Anne kuzusu da olsa annesini takmaz bile. Emin olabilirsin bundan. Çünkü bu ana kuzuları işine geldiği yerde dinler gelmediği yerde dinlemez annesini falan.. kendi ailenize anlatın da korkutsunlar bari. Tehdit ederek konuştuğunda kayıt alın üstünüze yürürse arayın polisi.. ondan sonrasını artık o düşünsün..Anne kuzusu biraz annesi belki yola getirir die dusunuorum ama sokma akilla nereye kadar die dusunmeden de edemiorum..
Gittigimde tlf tamamiyle kapatacagim..
Bu yaştaki çocuğun velayeti anneye verilir. Dedesi iflas etti diye çocuğu annesinden ayırmazlar merak etmeyin. Anneye verilir, nafaka bağlanır. O baba zengin, anneden küçücük çocuğu koparıp babaya verme, Yeşilçam filmlerinde var. İçiniz o konuda rahat olsun. Hakim çocuğunu istemeyen anneye bile ısrar ediyor, çocuk anneye muhtaç diye.Darp yok ama hamileyken bicak dayadi bogazima ispat edemem elimi kolumu tutuor tlf ses kaydi yapabilirim daha sonraki tehditlerinde..
Velayeti ben alirim sen uzulursun die daha onceleri cok konusmalar gecti aramizda babam is kurup iflas etti bu duruma mi guvenip cocugu alabilirim dior babasinin borclari var cocuga bakamaz ayri oda veremez gibilerinden cok sukur ailem arkamda dondugumde gerekirse baska evede kiraya cikabileceklerini soyluorlar mahkemeye bu iflas durumunu one surup cocugumu alabilir mi benden..
Amin. Toplu mezarlik yapilip lesleri ust-uste atilsaBöyle erkekler keşke topluca ölse.
Böyle bir sebeple asla alamaz velayeti rahat olun.Darp yok ama hamileyken bicak dayadi bogazima ispat edemem elimi kolumu tutuor tlf ses kaydi yapabilirim daha sonraki tehditlerinde..
Velayeti ben alirim sen uzulursun die daha onceleri cok konusmalar gecti aramizda babam is kurup iflas etti bu duruma mi guvenip cocugu alabilirim dior babasinin borclari var cocuga bakamaz ayri oda veremez gibilerinden cok sukur ailem arkamda dondugumde gerekirse baska evede kiraya cikabileceklerini soyluorlar mahkemeye bu iflas durumunu one surup cocugumu alabilir mi benden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?