• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakaret ve küfür...

kardelen_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
472
3
96
38
Isparta
eşinden hakaret ve küfür işitenler; napıyorsunuz hatalarını anlamaları için nasıl bir yol izliyorsunuz?
eşim çok sinirli bir yapıya sahip . son kavgamız sofrayı 10 dk geç koydum diye çıktı. anneme kötü bir laf söyledi.bende kızıp onu terkedeceğimi söyledim böyle davranmaya devam ederse. banada s.kt.r git dedi evden kovdu bu kapıdan çıkarsan bi daha giremezsin dedi.üzerinden 4 gün geçti konuşmadım hiç. bu akşam konuşmaya çalıştım. söyleyeceğin işey var mı diyorum yok diyor.bir özür bi çaba bekliyorum yok.yatarken tekrar sordum uyucam ben uykum var dedi horul horul uyuyor. kafayı yemek üzereyim arkadaşlar ya deli oluyorum.sizce ne yapsam hatasını anlar? hakaret ve küfürden vazgeçer? yardım edin lütfen çok kötüyüm..

canım alışkanlık haline getirmemesi için bence sen ilk adımı atma ve bekle ne olmuş geç kurulmuşsa canım hayret bir şey :19:

erkekler bazen karşısındakinin eşleri ve bir bayan olduğunu tamamen unutuyorlar..çok üzgünüm ama sanırım bunun bir çaresi yok çünkü onlar tamamen kendilerinin haklı olduğunu düşünüyorlar bu konuda baksanıza rahat rahat uyuyabildiğine göre..allah yardımcın olsun..

of of cok kotu canım hep boyleyse degısmesı zor gıbı bence sen konusmaya calısma o konusana kadar

teşekkür ederim cevaplarınız için. 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında bir oğlum var. eşim normalinde eviyle ilgili bir insan ama işte sinir gelince gözü birşey görmüyor bana çok kırıcı şeyler söylüyor. ve sürekli beğenmiyorsan kapı orda diye kapıyı gösteriyor artık dayanamıyorum gerçekten bunlara..ama ne yapacağımıda ilemez durumdayım..

ben konuşmasam bile oda konuşmuyor sorun hakkında siniri geçince sarılmaya başlıyor .bende buna çok kızıyorum konuşup özür bile dilemeden sarılıp öpmeye başlıyor

Kıyamam sana ya:59:
Canım sıkıldı şimdi sizin adınıza..
Bir koca bu kadar dışlar mı karısını!
Dipsiz kuyu işte,yukarı tükürsen sakal,aşağı tükürsen bıyık arkadaşım.
Ya eşinizin konuşmasını bekleyin,yada siz konuşmaya çalışın..
Yok öyle sırt çevirmek eşe..
Sizi görmezden gelmesine izin vermeyin.

babam rahmetli anneme öyle yapardı 5 dakika bile geçse bağırıp çağırırdı yeni hanımı çk kilolu hantal ve cidden özensiz yemek yapıyor birde akşam 21 de yada22 de anca yetiştiriyor yemeyi hiç kızmıyo ona ooo baba sen bayağı değişmissin dedim hiç sesini çıkarmadı...

napıcam arkadaşlar çok bunaldım bu hallerinden . çekip gidesim var artık ama keşke kolay olsa söylemek kadar

Eşinizi seviyorsanız,çekip gitmek dile kolay gelir ancak.
Fakat sizi bu şekilde dışlamaya devam edecekse,yani bir iki günle kalmıyorsa,
belkide içindeki sevgi bitmiştir eşinizin..Bu şartlardada bir evlilik ne kadar sağlıklı yol alır ki?

Eşinizi seviyorsanız,çekip gitmek dile kolay gelir ancak.
Fakat sizi bu şekilde dışlamaya devam edecekse,yani bir iki günle kalmıyorsa,
belkide içindeki sevgi bitmiştir eşinizin..Bu şartlardada bir evlilik ne kadar sağlıklı yol alır ki?
aynen canım birde erkekler çocuk gibi hiç tavır koymasa yanaşsa bak okadar sövdüm yine yanaştı deyip tekrar ederse diyorum...

Galiba sustukça devam ediyor erkekler.en sinir olduğum lafta bu beğenmiyorsan çek git.Asıl sen beğenmiyorsun sen çek git.Sinirlendim şimdi.

eşi bilmem de bunu yapan bi sevgilim vardı.ne bırakıyordu ne adam gibi davranıyordu bana.

ben de ona bi erkeğin bilmediği küfürler etmeye başladım.en ufak hatasında yapmadığımı bırakmadım.bana sesini yükselttiği an psikolojim bozuldu ayağına şiddet gösterdim.mutsuz davrandım en önemlisi benim için ne yapsa hep bi memnuniyetsizlik surat asmam vardı.

o zamanla olgunlaştı ama beni düzeltemeyeceğini,ne hale getirdiğini anladı (gerçi hepsini rol icabı yapmıştım)

yaptıklarından çok pişman oldu ciddi anlamda düzeldi harika bi sevgili oldu ama yürümeyeceğini anladı en son.

o ne yapıyorsa iki katını yap,dayak mı yedin,yine de yap.bıktırana kadar yap.

gerçi boşanman daha mantıklı ama yok illa düzelsin diyosan bıktırmaya çalış.

ıkı yıllık evlıyım.
Esımde sınırlendıgı vakıt kufur eder.
Nefret ederım bu halınden.
Defalarca uyardım onu, kâr etmedı.
Bır kac kez agır kufurler ettı, sonrasında hep pısman oldu, ozur dıledı.
Ama tekrarı olduktan sonra ozrun manası var mı?
Bır gun anneme kufur ettıgınde artık ıplerı kopardım.
Aradım annemı, onun yanında, 'ayrılıyorum, sana boyle kufur edıyor' dedım.
Utancından sesını cıkaramadı.
Bızımkılerde dünden razıymıs gıbı yola cıktılar hemen.
Bu arada durmadan telefonum calıyor tabıı.
'sakın ol, gelıyoruz' dıye.
Bızımkı bın pısman ettıgı kufure, sonunda annesı geldı.
Esıme fecı halde kızdı, esım ozur dıledı, annemlerın gelmesını ıstemedı.
Ve o gunden sonra bır daha kufur etmedı, edemedı.
Zaman zaman anneme soyledıgım ıcın kendınden ne kadar utandıgını,
bu yuzden bana kırgın oldugunu, utancından annemın yuzune bakamadıgını soyler.
Bende her defasında 'ıyı oldu, yoksa aklın basına gelmezdı' derım.
Annem, duydukları karsısında elbette cok uzuldu, esıme kırıldı.
Ama en azından ben artık anneme kufur eden bır ese sahıp degılım.

teşekkür ederim cevaplarınız için. 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında bir oğlum var. eşim normalinde eviyle ilgili bir insan ama işte sinir gelince gözü birşey görmüyor bana çok kırıcı şeyler söylüyor. ve sürekli beğenmiyorsan kapı orda diye kapıyı gösteriyor artık dayanamıyorum gerçekten bunlara..ama ne yapacağımıda ilemez durumdayım..

ayy ayy butür erkeklerden nefret ediyorumm.. benim eşimde öleeydi şöle öteye git dessm neden öle dedin neden o ses tonuyla dedin :43: haydaa bi kıyamett bizimki daykla son buluyodu tabii:43:bence sana git diyoya sürekli sende gitmiyosun bence ondan böle bunu alışkanlık haline getirmiş bi git bakalım napcak öle git demek kolaymıymışş adii şeylerr:113:

Son düzenleme:
ıkı yıllık evlıyım.

:65: en iyisini yapmışsın canım seni kutluyorum:65:

Eşin bunu alışkanlık haline getirmiş sanırım.Oturup konuşamıyorsunuz da.Çekip gitsen hiç kolay değil hem bir de çocuğunuz var.Evlendiğinizden beri böyle mi?Hani ikna edebilseniz öfke kontolü için ddoktora gitseniz dicem de adam konuşmuyor bile nasıl götürcen :59:Allah kolaylık versin canım...

ıkı yıllık evlıyım.
Bravo size :46:

Bana küfür hakaret eden bir adama dayanamam
Bu konuda kendimi ezdirmem
O beni gözden çıkardıysa ben neden dayanmaya çalışayım

Ya kızlar bu çok zor bir durum evet ama bence başka şeylerin hırsını konu sahibi arkadaştan çıkarıyor olmasın eşi? Aldatmak olmasın? Evli oduğu için eli kolu bağlı psikolojisine girmiş olmasın?Küfür sinirli anında olmaması gerekse de olabilir ama bu adam yaptığından pişmanda olmuyor bana biraz garip geldi..2. bir şahıs olabilir...:50:

Rabbim kimseyi hayırsız insanlarla karşılaştırmasın erkek milleti aşağı yukarı aynı ders vermessen kendilerini bi.......zannediyorlar küçük dağları ben yarattım misali hepsi hemen hemen ve bir eş insanı vezirde ediyo rezilde okadar önemli bi karar allah sabır versin değer bilmeyen insanla ömür geçirmek zorolsa bir ömür çekmekmi gerek yoksa boşanıp bisüre sıkıntı çekmekmi bu işler çok karışık ve bir okadarda zor ..

Back
X