• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakaret ve küfür...

teşekkür ederim cevaplarınız için. 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında bir oğlum var. eşim normalinde eviyle ilgili bir insan ama işte sinir gelince gözü birşey görmüyor bana çok kırıcı şeyler söylüyor. ve sürekli beğenmiyorsan kapı orda diye kapıyı gösteriyor artık dayanamıyorum gerçekten bunlara..ama ne yapacağımıda ilemez durumdayım..

benim eşimde ilk evlendiğimiz aylarda bir kez çok kavga etmiştik bana defol git demişti bende bir güzel çantamı alıp üstümü giyinip kapıya doğru yönelmiştim kapıyı kilitledi yalvar yakar özür diledi şimdi açmassan sen işe gittiğinde çeker giderim beni istemeyenin yanında işim yok demiştim gerçekten gderdim ama bırakmadı bir dahada bana hşiç bir şekilde öyle laflar söylemedi.yani demeak istiyorum ki bazı erkekler hele bir de çocuk varsa kadınların asla gidemeyeceğini düşünüyorlar blöf yapıyorlar tabii her erkek aynı olacak diye bir şey yok.sadece erkeklere eşiniz bile olsa vazgeçilmez olmadığını yanii ne kadar çok sevsenizde onsuzda yaşabileceğinizi en baştan hissettirin ki sizi kaybetmekten korksunlar..

teşekkür ederim cevaplarınız için. 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında bir oğlum var. eşim normalinde eviyle ilgili bir insan ama işte sinir gelince gözü birşey görmüyor bana çok kırıcı şeyler söylüyor. ve sürekli beğenmiyorsan kapı orda diye kapıyı gösteriyor artık dayanamıyorum gerçekten bunlara..ama ne yapacağımıda ilemez durumdayım..

merhaba canım bence ilk başta bu konularda taviz vermişsin eşine yani sana hakareti bırak annene dahi hakarete geçmiş ise ilkönce ufaktefek başlamış böle şeylere sende göz yummuşsun.. o senin annene ettiğinde sende onun annesine et.. ama dedğim gibi ilk başta göz yummuşsun ben daha yeni evli sayılırım ister istemez tartışmalarımz olur kötü anlamda değil ben çok ağlaynca dayanamadı bana tamam ozaman gel ben seni ailene bırakayım bende eve gideyim biraz kafanı dinle dedi.. dünyayı başına yıktım. kötü niyetle söylemedi benm için söyledi belki ama kabul etmem böle bi konuşmayı... onun için ilk başta gösterecktin tırnaklarını binlerce kez özürdiledi yalvardı öle barıştım... ki kötü anlamda sölemedğini söledi ama ben yinede ona söledim birdaha dedim ağzdından böle bişe çıkar ise dedğini yapar giderim bi dahada zor görürsün yüzümü dedim.. defalarca anlattı o manada sölemedeğini... yani sölemek istedğim ilk başlarda o öle dememiştir işte kocam bana öle demez deyip tartışmamaışsın konuyu kapatmışsın gelip sana sarıldğında ettiği hakaretleride unuttmuşsunki bunu tekrar tekrar yapıyor.. ki daha 3 yıllık falan evlisiniz daha bugünden s.k..tr ol git diyor ise bence geçireceğin zaman içersinden kendin ve çocuğun için sırtını sağlama alacak girişimlerde bulun elinden geldiği kadar. böle bi insanın 5 yıl sonra seni kapıya atmayacağı ne malum... herşey için hazır olmak lazım...

Back