Neden telefonu açıyorsunuz en büyük hata orda. Böyle bir sürece girdiyseniz asla karşı tarafla bir kontak halinde olmamalısınız kullanır tabi ki küfretmenizi dava açabilir uğraşacaktir sizinle Belkide para istediği için yapıyordur öyle aklıma geldi neden seMerhaba ben boşanma davası sürecindeyim, boşanma aşamasında telefonla arayıp beni deli etti bende ağzıma ne geliyorsa saydım . O ara hakaret ettim içinde argo da vardır . Delirtti beni üstüne utanmasa benden para isteyecek. Bunu büyük ihtimalle ses kaydı almış ve boşanma öncesi sonrası hakaret vardı diye koymuş . Hakaret davası açar mı neler olur bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar benim eşyalarım hala o evde mahkeme bitmeden bir çöpümü alamıyorum sırf elektrik su benim üzerime ödüyorum ki kesilirse satar diye ki bulaşık makinemi satmış ve mahkeme buna tedbir koyduramiyor . İster istemez açıyorsun. Ben mi aradım o mu diye tam hatırlamıyorum ama o aramış olmalı . Eğer kanıtlayacagn başka bişey yoksa ses kaydı geçerli diye biliyorum. Evet para koparmak amacı da zaten ama insan bu süreçte zaten yıpranıyor dayanamayıp konuşuyor
Bu sefer içinde olan eşyalarım da gider yatak odası takımı falan zaten giremiyorum der satar bu yüzden yapmıyorumBir şey odeme kızım elindeki paradan da olma adam zaten göturüp satmiş...yarından tezi yok suyu dogalgazi her şeyi kapattır kalsın dımdızlak.
Eşyası batsın kuzum böyle bir adamla muhatap olmaktansa giden mal olsun yarın git tüm aboneliklerini kapattır, telefon numaranıda değiştir davan bitene kadar hiçbir şekilde iletişime geçme eşyaları da ne yapıyorsa yapsın bu şekilde davranmaya devam edersen yıpranırsın.Bu sefer içinde olan eşyalarım da gider yatak odası takımı falan zaten giremiyorum der satar bu yüzden yapmıyorum
Ses kaydı yasa dışı delil oluyor,kayıt almışsa da işe yaramaz ama size ona karsi özel hayatın gizliliğini ihlalden dava açma hakkı doğar.Merhaba ben boşanma davası sürecindeyim, boşanma aşamasında telefonla arayıp beni deli etti bende ağzıma ne geliyorsa saydım . O ara hakaret ettim içinde argo da vardır . Delirtti beni üstüne utanmasa benden para isteyecek. Bunu büyük ihtimalle ses kaydı almış ve boşanma öncesi sonrası hakaret vardı diye koymuş . Hakaret davası açar mı neler olur bilgisi olan var mı?
Ona daha da yardım edip eşyaları satıp yemesine neden izin vereyim ki tek tek kendi emeklerine aldim ben o eşyalarıEşyası batsın kuzum böyle bir adamla muhatap olmaktansa giden mal olsun yarın git tüm aboneliklerini kapattır, telefon numaranıda değiştir davan bitene kadar hiçbir şekilde iletişime geçme eşyaları da ne yapıyorsa yapsın bu şekilde davranmaya devam edersen yıpranırsın.
Aldiginiza dair fatura vs yok mu evlilik içinde aldıysanız ortak mala giriyor eğer öncesinde aldıysanız satamaz her türlü size borçlu çıkacak abonelikleri de kapatın ses kaydı delil yerine geçiyor avukat dedi bizde karşılıkli küfür hakaret olunca esitiz o etmiyorsa sizde eline koz vermeyin çok sancılı bir süreç çocuk yoksa hattı değiştirip muhatap olmayinOna daha da yardım edip eşyaları satıp yemesine neden izin vereyim ki tek tek kendi emeklerine aldim ben o eşyaları
Biraz uyanık olun bu noktaya geldiğinizde.Merhaba ben boşanma davası sürecindeyim, boşanma aşamasında telefonla arayıp beni deli etti bende ağzıma ne geliyorsa saydım . O ara hakaret ettim içinde argo da vardır . Delirtti beni üstüne utanmasa benden para isteyecek. Bunu büyük ihtimalle ses kaydı almış ve boşanma öncesi sonrası hakaret vardı diye koymuş . Hakaret davası açar mı neler olur bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?