Arkadaşlar 3 senelik bir ilişkim var. Aileler işin içine girince çok fazla sıkıntı yaşadık. Ailemin erkek arkadaşımı küçümsemesi ve ona belli etmesi vs gibi durumlar. O yüzden son dönemlerde sabrı vs kalmadı eskidi gibi davranmıyordu, normalde bana çok aşık ve üzerime titreyen bir duygusallığı vardı. Başım ağrısa sabaha kadar yatmaz 50 kez sorardı falan işte. Son 3 aydır yaşadıklarımız nedeniyle durumlar değişti artık eskisi gibi üzerime titremiyor, normal düzeyde kalıyor aslında. (eskiden çok aşırıydı düşkünlüğü çünkü). Her neyse bugün mesajlaşırken tartıştık ve bana '' sktr git ya'' dedi. Daha önce de çok kızınca Bi kaç kez bu lafı kullanmıştı ve rahatsızlığını belirtmiştim. En ufak hakarete tahammül olmadığını, hatta bana olmasa bile bir başkasına dahi benim yanımda küfür hakaret etme diye belirtmiştim. Çünkü gerçekten rahatsız olduğum bir durum. Bu kez kızdım tavrımı koydum, özür dileyip bir daha kullanmayacağını söylemeyene kadar seninle konuşursam benden onursuzu gurursuzu yok dedim. Sen beni o raddeye getirdin dedi.
Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tepkim yerinde mi, daha sert bir tepki mi vermeliyim, özür dilese yapmayacağım dese bile affetmemem mi lazım?
Sindiremedim bu kelimeyi. Ve en önemlisi daha evvel de Bi kaç kez kullandığında rahatsızlığımı belirtmiştim. Ona göre ise ben çok zorlandığım için ağzından çıkmışmış.
Bence önemli olan kötü zamanda insanların nasıl olduğu, kendine nasıl hakim olduğudur. Bu arada o 25 ben 26 yaşındayım. Atanamama vs stresleri altındayız, aile sıkıntıları vs var.