• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret

Varlayok30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2021
42
8
38
Amirin işçiye hakareti cimere şikayet edilse bunun bir bağlayıcılığı olurmu ?delil yok.delil veya görüntü alınabilecek bir işyeri değil . Şahitler var ama şahitlik yapmayabilirler. Hakaret edilen kişi şikayet etmiyor ama herkes duydu küfür etti mesela . Yardmci olursaniz sevinirim

Korkuyor . Bayanların yanında küfür etmesi bnm içinde problem
Hakaret edilen kişi şikayetçi olmalı. O ya da bu sebepten şikayetçi olmamak kendi tercihidir. Erişkin bir insanı koruyup kollamanıza, onun adına şikayetçi olmanıza gerek yok. Olamazsınız da zaten.

Ben işyerindeki bu durumdan rahatsızım diye şikayetçi olabilirsiniz tabi ki. Ama şahidiniz yoksa pek işe yarama ihtimali de yok. Öyle olsa herkes her gıcık olduğunu şikayet ederdi.

Şahitler susarsa, somut delil yoksa, bu şikayet isyerindeki olan huzuru da kacirmaktan öteye gitmez.

şahıtlerın sustugu ve magdurun sıkayetcı olmadıgı noktada hıc bırsey yapılmaz

Çok rahatsizsaniz mağdur şikayet etsin. Siz de şahit olun. Ama amire bir şey olur mu bilmem. Sikayet ettiğinizde kalabilirsiniz. Sendika durumu varsa sendikayla görüşün. İşe yarıyor

Çıkmıyor böyle davalardan sonuç. İsyerimde kovulan 3 personel benim hakkımda şikayette bulundu. Kamera kaydı gibi net bir delil yoksa şahitle bir yere varılmıyor.
Türkiye burası kravat takınca iyi halden indirim verilen bir ülke.

Amirin de bir üst ü mutlaka vardır.
Ona gitsin...ama hakaret e uğrayan kişi...
Siz değil.Size inanıp olayı soruşturma ya kalkarlarsa,ve de mağdur kişi sessiz kalırsa zor durumda kalırsınız.
İnsanlar çok ikiyüzlü bilin istedim.

Mağdur olan şikayet etmiyor, Şahit bulunmayabilir, Kanıt yok... Bana bir faydası olmaz gibi geldi. Hele de özel şirketler üzerine cimer in bir yaptırımı olacağını zannetmiyorum.

Amirin işçiye hakareti cimere şikayet edilse bunun bir bağlayıcılığı olurmu ?delil yok.delil veya görüntü alınabilecek bir işyeri değil . Şahitler var ama şahitlik yapmayabilirler. Hakaret edilen kişi şikayet etmiyor ama herkes duydu küfür etti mesela . Yardmci olursaniz sevinirim
Boşuna başınıza iş almayın. Herkes kendi hayatına baksın. İspat yok delil yok şikayet etseniz ne olacak sanıyorsunuz yıllarca yargılacak mı? Belki de olan size olacak işinizi kaybedeceksiniz . Düşünün değer mi acaba bu zor dönemde böyle bir maceraya

Back
X