Hakaret

Telefon numaramı değiştirsem tüm kapıları kapatmış olurum.Eğer açık bırakırsan affedersin diyorum kendime bir yanım da önce Biraz bekle diyor.neyi bekliyeceksem artık
Telefonunu 1-2 gün kapat.. Söylediği söz yüz göz olma belirtisi ama terslemesi sağlıksız.. Olaki affetsen, bu çorap söküğünün başlangıcı unutma.. Evlilik falan olursa, daha fazlasını duyma ihtimalin var.. Zaten 8 sene süren ilişkimi olur? Sıkılmalar çoktan başlamıştır belki onda.. kaldıki ailevi sorunları bitememiş.. Kendini belki felakete atacaksın ne malum? Kafana takmamaya çalış, onun dışında bişeylerle meşgul ol şimdilik.. Duygusal değil akılcı davranmaya çalış..

Telefonunu 1-2 gün kapat.. Söylediği söz yüz göz olma belirtisi ama terslemesi sağlıksız.. Olaki affetsen, bu çorap söküğünün başlangıcı unutma.. Evlilik falan olursa, daha fazlasını duyma ihtimalin var.. Zaten 8 sene süren ilişkimi olur? Sıkılmalar çoktan başlamıştır belki onda.. kaldıki ailevi sorunları bitememiş.. Kendini belki felakete atacaksın ne malum? Kafana takmamaya çalış, onun dışında bişeylerle meşgul ol şimdilik.. Duygusal değil akılcı davranmaya çalış..
Engelledim ulaşamaz ailem aradığı için kapatamıyorum telefonu.hiç olmadığımız kadar iyiydik farkı şehirlerde olduğumuz için sıkılma olmadı zaten belirtiside yok du.ailesi beni sevdi ben ısındım babası artık kız tarafıyım ben dedi yanlış tanımışız dediler hatta yüzüme karşı.yani ben olayın dışındayım ne olduysa.
Tavsiyenize uyucam evet çok riskli bir durum zaten ortada daha af dileyende yok ı zamana kadarda mümkün olduğunca olay üstüne düşünmemeye çalışıcam.yoksa kendi mi doldurabilirim her iki türlü de

8 yıldır birlikteymişsiniz hangi durumda sinirleneceğini ya da tartıştığınız da ne kadar zaman sonra konuşmanız gerektiğini çözemediniz sanırım. İlişkide küfürler edilmeye başlarsa o kadar saygı yitiriyor maalesef.

Erkeklere kiziyorum ama kizlarda bazen araniyor. Hani adamin ustune gidiyon gidiyon sonra patlayinca sasiriyorsun, biraz daha agir ol o kadar ustune dusme. sonra adam kendini bisey zannediyor boyle davraniyor. Kufur basladiysa iliskiniz saygisini kaybediyor haberin olsun

Tamam ailesiyle arası kötü olabilir ama kız o an ailesi yüzünden sinirli olduğunu bilmiyormuş ki. Kendisine bu kadar trip attı sanmış. Yani boğmamış çocuğu. Ettiği hakaret çok kötü evet. Morali ne kadar bozukta olsa konuşmamayı tercih etmeliydi. Gözümün önüne getiriyorum ağzından tükürükler saçarak o hakareti ettiğini ve çok kötü bir şey. Ama siz sessiz kalın. Engeli kaldırın. Whatsapp olmasa bile telefonunuzdaki engeli kaldırın ulaşacağı bir yer olsun. Geri dönerse çok kırıldığını belli et. Geri dönmezse 8 yıla yazık zaten

Kaç yaşından beri beraber siniz bana ergence bir tartışma gibi geldi
Uzadıkça sünmüş demek ki...
Gururunu hiçe sayıp kendine bu hakareti yaptıran siz siniz o değil. ..Buna sebep olacak zaafiyet gostermissiniz. ...8 yıl sizin için önemli olabilir de belki herkeste aynı etkiyi yapmaz. ...uzak durun bence ...

ulaşacağı yerleri engellemeyin ama siz de kendinizi doldurup yazmayın. hata tek taraflı değil.
madem derdini anlatan bir adam değil gitmeyin üstüne, kinaye yapmak da çok itici.
hakaret etmesi kötü ama yazıklar olsun falan çok üstelemişsiniz. ilk defa oldu defa oldu diyorsunuz, uyuyun sabah olunca neyin vardı diye sorun.
8 yıl ne kadar uzakta da olsanız uzun süre, ilişki yıpranıyor. bilmiyorum bana sanki ilişki tükenmiş gibi geldi.

Herkes sinirleniyor bahane aramasinlar ettikleri hakarete hos degil simdi bunu der evlendikten sonra daha fazlasini affetmemeniz kendi acinizdan daha iyi olacak

Tamam ailesiyle arası kötü olabilir ama kız o an ailesi yüzünden sinirli olduğunu bilmiyormuş ki. Kendisine bu kadar trip attı sanmış. Yani boğmamış çocuğu. Ettiği hakaret çok kötü evet. Morali ne kadar bozukta olsa konuşmamayı tercih etmeliydi. Gözümün önüne getiriyorum ağzından tükürükler saçarak o hakareti ettiğini ve çok kötü bir şey. Ama siz sessiz kalın. Engeli kaldırın. Whatsapp olmasa bile telefonunuzdaki engeli kaldırın ulaşacağı bir yer olsun. Geri dönerse çok kırıldığını belli et. Geri dönmezse 8 yıla yazık zaten
Evet anlatamadım bir türlü dediğim gibi bilsem durumuda desem tamam gideyim üstüne.ben benim yüzümden sandım yoksa niye ısrar edeyim.bazen kırılır bana küser konuşmak istemiyorum der.bende şu kadarcık mesele yüzünden bunu yapıyorsun diye kızdım tabiki.teşekkürler tavsiyeniz için

Erkeklere kiziyorum ama kizlarda bazen araniyor. Hani adamin ustune gidiyon gidiyon sonra patlayinca sasiriyorsun, biraz daha agir ol o kadar ustune dusme. sonra adam kendini bisey zannediyor boyle davraniyor. Kufur basladiysa iliskiniz saygisini kaybediyor haberin olsun
Bilmediğim için konuyu üstüne gitmedim benimle hiç yerine küstü diye tavrı mı koyfum.ama o başka bir konudaymış ben başka yoksa meselesi olduğunu bilsem tabiki ses etmem

Evet anlatamadım bir türlü dediğim gibi bilsem durumuda desem tamam gideyim üstüne.ben benim yüzümden sandım yoksa niye ısrar edeyim.bazen kırılır bana küser konuşmak istemiyorum der.bende şu kadarcık mesele yüzünden bunu yapıyorsun diye kızdım tabiki.teşekkürler tavsiyeniz için
Rica ederim. Bir süre yazmasa daha iyi sanki. Belki 8 yılın bıkmışlığıda olabilir ikinizde. Bir süre ikinizde düşünseniz iyi olur gibi

Kaç yaşından beri beraber siniz bana ergence bir tartışma gibi geldi
Uzadıkça sünmüş demek ki...
Gururunu hiçe sayıp kendine bu hakareti yaptıran siz siniz o değil. ..Buna sebep olacak zaafiyet gostermissiniz. ...8 yıl sizin için önemli olabilir de belki herkeste aynı etkiyi yapmaz. ...uzak durun bence ...
18 yaşından beri.önceden bana bu denli bir saygısızlık yapmadı sadece bazen kavga ederdik o.zaafiyeti gösterdiğim kısmı anlamadım.tam olarak anlamadım yani

8 yıl mı:KK57:,küfür eden erkekten nefret ederim,bence sekiz yıl mekiz yıl bırak gitsin dicem ama sen kesin barışır affedersin,sonra evlenince "ben ne yaptım "diye konu açmandan korkuyorum:KK17:
Sekiz yıl uzasın bizde istemedik tabiki ama yaş küçük iş desen yok derken tabi ki evlenemedik.barışırmıyım yoksa tamamen biter mi bende bilmiyorum.

Küfür hoş değil hak veriyorum belki de ayrılmak istersiniz onada hak veriyorum, sadice birseyi merak ettim mazur görün. .derdini öğrenmek için arıyorsun konuşmak istemiyorum diyor. .neden yazıklar olsun diyorsunuz??gerçekten çok merak ettim yani bu yazıklar olsun lafı öyle basitçe söylenir mi. ?Bu küfürü haklı çıkarır demiyorum sadice merak ediyorum konuşmak istememesi ağır bir olay mi ki yazıklar olsun diyorsunuz? Mesela ben konuşmak istemiyorum dediğimde eşim yazıklar olsun dese cevabım çok ağır olur. .

Küfür hoş değil hak veriyorum belki de ayrılmak istersiniz onada hak veriyorum, sadice birseyi merak ettim mazur görün. .derdini öğrenmek için arıyorsun konuşmak istemiyorum diyor. .neden yazıklar olsun diyorsunuz??gerçekten çok merak ettim yani bu yazıklar olsun lafı öyle basitçe söylenir mi. ?Bu küfürü haklı çıkarır demiyorum sadice merak ediyorum konuşmak istememesi ağır bir olay mi ki yazıklar olsun diyorsunuz? Mesela ben konuşmak istemiyorum dediğimde eşim yazıklar olsun dese cevabım çok ağır olur. .
Derdini öğrenmek derken ne var bunda küsecek trip atacak manasında.yani ben benimle ilgili olduğunu sandığım için ufacık mesele yüzünden bunu dedi diye düşünüyorum.konuşmak istemiyorum lafını biz kavga edince bana küsmek içim kullanır çünkü.bunu dedim sen haksızsın muhattap olmıycam senle gibisinden.hep böyle olmuştur.yani ben öyle sandığım için sinirlendim de söyledim.bir sıkıntı var konuşmak istemiyorum deseydi farklı bir mesele olduğunu anlardım tabi ki

ne kadar çok üstüne gidiyorsunuz/düşüyorsunuz adamın
küfür etmesi evet yanlış ama sizde abartı şirinlik yapmışsınız
bir de 8 yıl dır birlikte olup ailesinden hiçbirşey anlatmaması size garip gelmiyor mu

Back
X