Hakaretlerden biktim.!

Gelecegimi hayal ederek sinavlara calisiyorum. Ve biliyorumki tek kurtulusum bian once atanmam. Dua edin bana lutfen
sen de kendimi gördüm sanki. yani hedefler konusunda boşanma değil çok şükür. youtubeda benim hocam kanalından çalısabilirsin bende o şekilde evde çalıştım 83 aldım atama beklıyorum olursa tabi. Çok yürekten dilersen emek verirsen olur Allhn izniyle. umutlu ol. belki 1 yıl sonra her şey daha güzel olur. o günlerini düşünerek çalış cok fazla çalış.

Herkese meraba. Öncelikle özür diliyorum. Ikinci uyeligimi aldim. Belki yazacaklarimdan utandigim icindir, belkide onceki konularima bakip beni yargilamamaniz icindir..

2,5 senelik evliyim. Gorucu usulu evlendik. Nisanlilik doneminde o kadar iyi bir kocam vardiki, bian once evlenmek kendi yuvama gitmek istiyordum. Birsuru hayallerim vardi.. Suan ise tek hayalim bu evlilikten kurtulmak..

Esim evlendikten sonra cok degisti. Dugun salonundan ,aldigi esyalara, hatta nisanlilik doneminde aldigim( kiyafet gormesi) birkac parca kiyafete kadar yuzume vurdu.. Yinede sustum.. Yinede sabrettim.. Duzelir belki dedim.. Bekledim..

Sulaleme kadar dil uzatti. En sonunda 1 sene sonunda patladim ve buyuk bir kavgamiz oldu. Annemlere gittim. Yapamiyorum dayanamiyorum dedim. Arkamda durmadilar. Millet laf eder dediler yine beni bu cehenneme attilar..

Aylik 30-40 lira verir harclik olarak. Onu da yuzume vurur.. 2 ayda bir begendigim bi kiyafet olur en fazla 30 lira tutar alirim. Parami cula caputa yatiramam der harclik da vermez. Yasim 25. Ama ruhum 70-80.. Henuz cocugum yok. Bosanmayi o kadar cok istiyorumki. Fakat arkamda duran bi ailem de yok..

Nisanlilik doneminde boyle bi adam oldugunu az da olsa anlamadin mi diye merak edebilirsiniz.. Anlamadim.. Yemin ederim anlamadim..

Suan kpssye hazirlaniyorum. Tek dilegim bi yere atanip bu cehennemden bian once kurtulmak.. Kendi hayatimi kuracagim. Ailemi ve bu cehennem hayatimi geride birakacagim. Cok az kaldi..

Yillar gecse de bu konum silinmeyecek. Ve ben bu yasadiklarimi, bunu yasatanlari ve bunlari yasamama goz yumanlari asla unutmayacagim..
Banlayabilirsiniz. Tekrardan ozur dilerim bu uyelik icin..

Okudugunuz icin tesekkur ederim..
Gecenlerde bi muhabbet olmustu bayanin birisi mesajimdan alinti yapti. Guvenmedigin erkekle evlenmeyeceksin dedi de. Bende evlenince ogreniyorsun ayni evde yasadikca ogreniyorsun denistim

Acaba bi an bunlari ben mi yazdim diye duşunecektim senin hayatin benim hayatimin kopyasi tek umudum okuyup atanmak bu hayalim beni ayakta durduran ben gibi ailen arkanda degilse sabredip eline meslegni alacaksin ondan snra bosanacaksn kardesm

Insallah sende atanirsin. Kendi ayaklarimizin uzerinde guclu bi kadin olarak dururuz insallah. Kendime olan saygimi yitirdim resmen. Yeni bi hayat istiyorum. Hakaretin bagiris cagirisin olmadigi benim icin endiselenen insanlarin oldugu bi hayat istiyorum. Cok az kaldi cok

Gecenlerde bi muhabbet olmustu bayanin birisi mesajimdan alinti yapti. Guvenmedigin erkekle evlenmeyeceksin dedi de. Bende evlenince ogreniyorsun ayni evde yasadikca ogreniyorsun denistim

Kesinlikle dogru. Ayni eve girmeden kimin ne oldugu gercekten anlasilmiyor. Nisanlilik doneminde boyle oldugunu bilsem evlenirmiydim. Ayni eve girince insan yasadiklarina inanamiyor. Bian once kabustan uyanayim istiyor

sen de kendimi gördüm sanki. yani hedefler konusunda boşanma değil çok şükür. youtubeda benim hocam kanalından çalısabilirsin bende o şekilde evde çalıştım 83 aldım atama beklıyorum olursa tabi. Çok yürekten dilersen emek verirsen olur Allhn izniyle. umutlu ol. belki 1 yıl sonra her şey daha güzel olur. o günlerini düşünerek çalış cok fazla çalış.

Cok tesekkur ederim goz aticam mutlaka. Gece gunduz calisip kazanicam tek umudum bu sinav:)

Insallah sende atanirsin. Kendi ayaklarimizin uzerinde guclu bi kadin olarak dururuz insallah. Kendime olan saygimi yitirdim resmen. Yeni bi hayat istiyorum. Hakaretin bagiris cagirisin olmadigi benim icin endiselenen insanlarin oldugu bi hayat istiyorum. Cok az kaldi cok
Liseye daha yeni basladm ama gozum korkmuyor yapacagima inaniyorum cok basarili bir ogrenciydim hedefm yuksek paramedik istyorum insaalah kavgasz gurultusuz bide kucuk yavrum var onun icin gelecegi icin baska carem yok ailemin yaninda iki gun kalsam gozlerine batiyorum konularima bakarsan ne demek istedgmi anlardin kv derdi varmi sende

Dugun salonunu ben secmedim. Salona su kadar para verdim esyalara su kadar para verdim diye 3 kurusu bile basa kakan biri maalesef
Evlenmeseymiş o zaman
Yani duydum duydumda pintiliğin bu kadarını ilk defa duyuyorum
sanki kendi düğünü kendi eşyası değil
Pislik

boyle bir adamla omür gecmez bacimm..sakin cocuk felan yapma sinavina calis kendini kurtar..

ailende tuhafmiş gercekten... milletin me dediği sizin mutluluğunuzdan daha önemli demek ki onlar için...cidden tuhaf

En azından akıllılık edip çocuk doğrmamışsın
zararın neresinden kardir boşuna dememisler böyle bi adamdan kurtulmaya çalışın biran önce hayat ömür gecmez ailenize tekrar gidip anlatın yaşadıklarınızi sonuçta onların evlatlarisiniz Allah yardımcınız olsun

Umarım atanır ve kurtulursunuz o cehennemden. Gerçekten feraha çıkmanızı çok isterim.

Adamın düşünceleri leş resmen. Sanki düğünü eşyaları size bağışlamış gibi davranıyor. Ulan kendi evin kendi düğünün. Ar perdesi yırtılmış para diye. Dilerim en yakın zamanda kurtulursunuz.

Gelecegimi hayal ederek sinavlara calisiyorum. Ve biliyorumki tek kurtulusum bian once atanmam. Dua edin bana lutfen

Acaba bi an bunlari ben mi yazdim diye duşunecektim senin hayatin benim hayatimin kopyasi tek umudum okuyup atanmak bu hayalim beni ayakta durduran ben gibi ailen arkanda degilse sabredip eline meslegni alacaksin ondan snra bosanacaksn kardesm

Ikinizinde insallah sinavda basarili olup atanir kendi ayaklariniz üzerinde durursunuz... enise_kpss instagramminiz varsa burdaki biricik arkadasimin Enise07 Enise07 instagramm sayfasidir.. oda kpss hazirlaniyor motive eder belki paylasimlari instagrammda takip ederseniz. Unutmayin kaderiniz kendi cabaniza bagli.. siz gayret ederseniz Hayatiniz degisecektir hersey sizin elinde.. Dualarim sizinle :dua:

Herkese meraba. Öncelikle özür diliyorum. Ikinci uyeligimi aldim. Belki yazacaklarimdan utandigim icindir, belkide onceki konularima bakip beni yargilamamaniz icindir..

2,5 senelik evliyim. Gorucu usulu evlendik. Nisanlilik doneminde o kadar iyi bir kocam vardiki, bian once evlenmek kendi yuvama gitmek istiyordum. Birsuru hayallerim vardi.. Suan ise tek hayalim bu evlilikten kurtulmak..

Esim evlendikten sonra cok degisti. Dugun salonundan ,aldigi esyalara, hatta nisanlilik doneminde aldigim( kiyafet gormesi) birkac parca kiyafete kadar yuzume vurdu.. Yinede sustum.. Yinede sabrettim.. Duzelir belki dedim.. Bekledim..

Sulaleme kadar dil uzatti. En sonunda 1 sene sonunda patladim ve buyuk bir kavgamiz oldu. Annemlere gittim. Yapamiyorum dayanamiyorum dedim. Arkamda durmadilar. Millet laf eder dediler yine beni bu cehenneme attilar..

Aylik 30-40 lira verir harclik olarak. Onu da yuzume vurur.. 2 ayda bir begendigim bi kiyafet olur en fazla 30 lira tutar alirim. Parami cula caputa yatiramam der harclik da vermez. Yasim 25. Ama ruhum 70-80.. Henuz cocugum yok. Bosanmayi o kadar cok istiyorumki. Fakat arkamda duran bi ailem de yok..

Nisanlilik doneminde boyle bi adam oldugunu az da olsa anlamadin mi diye merak edebilirsiniz.. Anlamadim.. Yemin ederim anlamadim..

Suan kpssye hazirlaniyorum. Tek dilegim bi yere atanip bu cehennemden bian once kurtulmak.. Kendi hayatimi kuracagim. Ailemi ve bu cehennem hayatimi geride birakacagim. Cok az kaldi..

Yillar gecse de bu konum silinmeyecek. Ve ben bu yasadiklarimi, bunu yasatanlari ve bunlari yasamama goz yumanlari asla unutmayacagim..
Banlayabilirsiniz. Tekrardan ozur dilerim bu uyelik icin..

Okudugunuz icin tesekkur ederim..
Umarım başarır ve kurtulursun duaların seninle. Ama bir uyarı, ne olursa olsun korun ve hamile kalma. Çocuk hayallerine engel değil ama o yavrucağı böyle bir babaya mahkum etme. Gün gelir kendi ekmeğini taştan çıkaran bir kadın olursun, işte o zaman Allahım sana iyi bir eş, doğacak evladına mükemmel bir baba olacak adamı çıkarır inşallah karşına.

Kader tatlım kader. Yaşayıp pişman olacakmışsın. Çocuk yapmamaya bak sen... İnşallah atamanda olur, kurtulursun. Hiç birşey için vakit geçmiş değil. Elbet güzel günler gelecek. Sabır cnm. Allah kolaylık versin. Başarılar dilerim...
Sevgiler...

Back
X