Hakikaten bir derdim var

Ailesi çalışmadığı için maddi yardım yapıyor.ben cocuk olmasa durur muyum hiç evde yakınımda bakacak yok anaokulu için küçük geçtim ki calışmama katian karşı

Boşanmayı düşündüğünüz adamın çalışmanıza karşı olma durumu sizi ilgilendirmemeli.

Yine bütün çözüm önerilerine karşı çıkacak bir üyeyle karşı karşıyayız sanırım. O zaman yapacak bir şey yok, boşanmayacaksınız.

bu erkeklerin cocukken gecirdikleri atesli hastaligin. belirtileri evlenince cikiyor sanirim hayatimda gordum en acayaip insan onda bir bit yemegi var erkekler suclu olunca sucu hep kadina iter gerek aldatma gerek borc harc olsun hep boyledir

Kadın sıgınma evlernin durumları berbat berbat ki allaha şükür de o kadar da yanlız değilim

aileniz boşanmanıza destek verecekse onlardan borç alabilirsiniz.

Kadın sıgınma evlernin durumları berbat berbat ki allaha şükür de o kadar da yanlız değilim

aileniz sahip cikacaksa zaten sorun olmaz. siz karae verip adım atin yeter ki. bide esiniz o kadar sikintiliysa borçlu eve gelmeyen issiz hakaret eden vs vs cekismeli boşanma da o kadar uzun sürmez belki.

Çekişmeli açın ne olmuş açında.
Boşanmanızla komşusuna hakaret etmişsiniz de bilmem ne , ne alaka ya.
Saçmalamasın.

Adamda para yok, borçlar almış başını gitmiş, adam çalışmıyor. Sen hayırdır bacım anlaşmalı boşansan ne boşanmasan ne.
Yapman gereken çekişmeli de olsa aç davanı kurtul. Bu süreçde de iş bulmaya odaklan.
Etsin iftira. Komşusuna o. Desen ne demesen ne?

Çalışmayan borç batağında karı kocaya baro avukat tayin eder herhalde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…