Kızlar,önceki konuşarımda da yapamadığımdan bahsetmiştim.neredeyse evliliğim altı yıl olacak.çektiğim ise 66 yıl sanki.Aldatıyor mudur bilemem en azından yakalamadım.Yakalasam hersey daha kolay olacak ya.ablaşmalı boşanmaya ikna edemiyorum ama artık yaptığı her hareket batıyor bir seneyi aştı çalışmıyor bankalara borçları varmış yeni öğrendim.bahanesi de iş yok tabi olacak diyor herseyini saklar benden bana gram deger vermez sevmediğini de cani gönülden biliyorum.durmadan kahveye gidiyor (sözde tabi bilemiyorum) bana koca olarakta soğuk.konuşmaya kalkınca bağırıyor hakaret diz boyu ağzına takmış bir gerizekalı kelimesini.neden böyle yapyorsun bu hareketleri diyince birde kıskanç oluyorum ya vallaha ona gülüyorum.evde durmuyor ama çalışmıyorda banada asla çalışmama izin vermiyor.ben evden çıkacak olayım(ki çocuksuz bir yere cıktığım yok)kırk kere soruyor nerdesin nereye gitçen nerden gitçen diye.yok anlaşmalıya ikna edemiyorum konuşmama bile izin vermiyor bana git sen aç davayı diyor ben nasıl açayım biliyor ki param yok.avukat destegi alamam bile imkansız çekişmelide biliyorum ki türlü türlü iftiraları olacak.bana diyor ki ben onun eski komsusuna halaret etmişim o. Demişim.ben kadını bir kere bile ne görmüşlüğüm vardır nede bir selamım ben kadının adını bile bilmiyorum yeminle.iftirada diz boyu. Nasıl ikana ederim ?nasıl sağlıklı bir sekilde konışabilirim bilmiyorum ?