:asigim: Anneler günü kutlu olsun Ciindyciğimin a.s.
Video dan önce fotoğraf çekiyordum sonra baktım işleri ilerletiyor Badem hemen videoya geçtim ondan pozlar benzersırnaşık şey
Cindy'me de ne diyeyim ki, yavrum kendi mama yemeye çalışırken alttan ikisine süt emziriyor sonra huzursuz oluyor bırakıyor mamayı açıyor karnını:çok üzgünüm:Tabi ben dayanamayıp gidip elimle yediriyorum kızıma:asigim:Badem efendi sevsin yesin oynasın yatsın:roflol:sırnaşık şey![]()

Büyüdüler büyümesine ama bunlar direk anneyi kopya ettikleri için başım belada sanırım.
Cindy dün akşamdan beri devamlı hırlıyor tıslıyor( Hırlaması da yılan gibi ağzı açık fena bişi) bebeklerde daha bilmiyor ya oyun ettiler şimdi birbirleriyle oynarken birbirlerine tıslıyorlar. Ben kucağıma alıyorum tıslıyolar. İyi bişey sandılar annede gördükleri için. Nasıl vazgeçiricem bilmiyorum. Zaten cindy beni de yanına yanaştırmıyo banada tıslıyor bademle ben nerdeyse saldırmaya kalkıyoroff offf
:roflol: Ninjalara bak hele bizim :1ninca: :1ninca:
Ben korkarım.. Anlatma böyle şeyler.. yerimseniben
:teselli: Korkmazsın, korkmazsııın, Bulut'u çıldırtmaya korkmuyorsun da minnacık ninjalardan :1ninca: :1ninca: mı korkacaksın? :roflol: