Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cokacimcoook Asil'i de bekliyoruz bu bölüme cokacimcoook
Hiiiii grubumuza yeni minik bir kelebek gelmiş ama daha bir karesi bile eklenmemiş hiiiii ne ayıp:dilcikar:naniknanikBekliyorum acilen hemdeeeeeeeeee![]()
Biliyodun da demiyomuydun yorgun çatlak yufkam:mymeka:
19 Mayıs ta aldık canım ya daha çok yeni... Hem de çok minik 2 aylık.... Dediğim gibi haftasonu gelecek teyzelerinin elini öpmeye şebek :ecrin_bebek:
Sen varya çok fenasın ya:roflol:
Ama bir o kadar da düşünceliŞeniz
Biliyodun da demiyomuydun yorgun çatlak yufkam:mymeka:
Hafta sonu ekliyorum fotolarını bebişimin yerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: Hafta sonuna kaç gün kaldı? :sm_cool:
ay bunlar süper yaaaaa! oyuncak gibiler. çok güzeller maşallah maşallah!
gözüm gönlüm açıldı. kocaman olmuşlar ama hep böyle kalsınlar.
badem ve cindy de süper.
Huuu, huuu, 4 Pati Ailesi, nasılsınız bakalım? Hafta sonunuz nasıl geçiyor? Şeniz Ablanız/nineniz accık kendine de dikkat ediyor mu? :mymeka: Badem'im acayip havalı olmuş yeni tüy boyun yerimseniben cindy bir kez daha aşık olacak sana yerimseniben
Cindy'cim oğlanları kestin mi sütten? Gelip yapışıyorlar mı, "meme cokacimcoook, meme cokacimcoook" diye :roflol:
Habersiz bırakmayın bizi, e mi?! Şeniz
4 pati ailesi çok iyi. Yalnız bugün beni bir kez daha kendilerine aşık ettiler:asigim:
Hasta olduğum için tüm gün karanlıkta yattım halsiz inler şekilde:roflol:
Kedilere nankör diyen, hayvan ayrımı yapanlara bunlar kapak olur dilerim.
Neyse, netice itibari ile iyiyiz. Sadece Çaki biraz manyak:roflol:Ev kapısı açılır açılmaz fırlıyor dışarı manyak:roflol:O kadar hızlı ki ben kapıyı örtene kadar o apartmana fırlamış oluyor ya:roflol:Ama daha veterineri öğrenmediler hele bir aşıları başlasın o zaman görecem ben onu kapıya yaklaştımı ağlayacak o zamankaydirigubbakcemile3[/B]
Kedilere nankör diyen, hayvan ayrımı yapanlara bunlar kapak olur dilerim.
Neyse, netice itibari ile iyiyiz. Sadece Çaki biraz manyak:roflol:Ev kapısı açılır açılmaz fırlıyor dışarı manyak:roflol:O kadar hızlı ki ben kapıyı örtene kadar o apartmana fırlamış oluyor ya:roflol:Ama daha veterineri öğrenmediler hele bir aşıları başlasın o zaman görecem ben onu kapıya yaklaştımı ağlayacak o zamankaydirigubbakcemile3[/B]
Mercan ve Çaki iple oynamak için cebelleşirse:asigim::asigim:
[megavideo]C17BKY4V8fba5d8ebf4bffdb5baadb90b8e226d6[/megavideo]
delikafadulden![]()
![]()
tü tü tüüüü Allah nazarlardan korusun, sağlıklı güzel yaşamlar versin size de, nev neneniz bizimle paylaşsın bu güzellikleri :Saruboceq: .
ne kadar güzel oynuyorlar öyle, şekilden şekile girdim valla.
Mercan ve Çaki iple oynamak için cebelleşirse ve de Nev Nine onları kameraya çekerse, tadından yenmez bir pazar akşamı olur bizlere cokacimcoook
:roflol:
Aklın yolu bir, ben ne diyeyim, aynı anda nene demişiz patron, kusura bakmayıver :roflol:![]()
Bir de 1:30 lu saniyelerde Mercan zıplayıp da Çaki'nin üstüne düştüğünde, Çaki'nin tekrar zıplamadan bir tane yapıştırması yok mu :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Dünyalar güzeli Mercan'ımı şimdiden uzun atlama dalında aday gösteriyorum.. :asigim:
Yalnız.. İpi Çaki kapmışken zafer sarhoşluğunu yaşamasına izin vermemesine de kızmadım değil.. Meerrrcaaann seni yerim len!
1:33 de nasıl düştü Mercan'ım öyle yaa.. Eyvaaah şimdi iiykkkk diye bi'ses duyarım sandım ama alakası yok tabe.. :roflol:
Bir dakika canım.. Adım da Mercan'ın sapığına çıkacak.. 02:05 de Çaki'nin çalımlı yürüyüşünü gözümden kaçırdım sanmayın..
........ve film yine Mercan'ımın bana bakış atmasıyla bitti.. :asigim:
Not: Megabideo düzelmiş bu arada.. Nevkuşum sayesinde haberdar oldum..
![]()
![]()
Geç gördüğüm için özür efem. Diğer videolarını da vakit bulursam eklerim orda da bu şekilde kapışmaları var. Mercan odaklı olmasına gayret edeceğiz ki bazılarımızın daha bir hoşuna gitsin:asigim: