- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
nevkuşum.. Var ya.. şimdi bi'şey diyecem kesin şımaracan.. Şımar anasını satayım.. Şu dünyada sanırım bir tek sana bıraktığımda aklım kalmaz lulutumda.. Başka her koşul yarım kılıyor beni gittiğim yerlerde.. Ancak bunun şöyle bir tehlikesi var..
Misal sana bıraktık..
Sonra nasıl geri alacaz?
Sen verecen mi? Bu biiir.
Asıl önemlisi lulut senden ayrılacak mı? Ahan da bu iki.. :sinifsinif:
Not: Bizi furma işine gelince.. sanırım biraz bekleyeceksin.. Çünkü biz meşgulüz.. Tatile çıkıyoruz.. :dilcikar:
yufkam.. Ben ne bileyim.. biri sayı saymayı bilmiyo sanırım... benimle beni topladı, buldu 9 u.. orada kaldı her kimse..
Bu arada senin tatil planın daha da güzelmiş..
Ayyyy ama ben çok heyecanlıyımmmmm
Beyaz kremalı kukime de 3. yatak attırdım odaya.. 10 yıl sonra ilk defa denize giriyoruz beraber.. lulutumdan ayrı kalmayı hayatta telafi edecek tek şey buydu sanırım.. :asigim:
lulutu denize sokman için aklıma süper fikir geldi.. Dediğin gibi cazibeni kullanıp denize sok adamı.. Tam denizdeyken 4patiyi getir kumsala.. lulut kedi görünce ilk tepki olarak dona kalıyo.. 4pati kımıldamadığı sürece, lulutun denizden çıkma ihtimali sıfır :roflol: :roflol:
Misal sana bıraktık..
Sonra nasıl geri alacaz?
Sen verecen mi? Bu biiir.
Asıl önemlisi lulut senden ayrılacak mı? Ahan da bu iki.. :sinifsinif:
Not: Bizi furma işine gelince.. sanırım biraz bekleyeceksin.. Çünkü biz meşgulüz.. Tatile çıkıyoruz.. :dilcikar:
yufkam.. Ben ne bileyim.. biri sayı saymayı bilmiyo sanırım... benimle beni topladı, buldu 9 u.. orada kaldı her kimse..
Bu arada senin tatil planın daha da güzelmiş..

Ayyyy ama ben çok heyecanlıyımmmmm
Beyaz kremalı kukime de 3. yatak attırdım odaya.. 10 yıl sonra ilk defa denize giriyoruz beraber.. lulutumdan ayrı kalmayı hayatta telafi edecek tek şey buydu sanırım.. :asigim:
lulutu denize sokman için aklıma süper fikir geldi.. Dediğin gibi cazibeni kullanıp denize sok adamı.. Tam denizdeyken 4patiyi getir kumsala.. lulut kedi görünce ilk tepki olarak dona kalıyo.. 4pati kımıldamadığı sürece, lulutun denizden çıkma ihtimali sıfır :roflol: :roflol: