bu pofinin ilk geldiği zaman 1 aylıktı ve ilk fotomuz daha gözlerinin önündeki doğum kanları bile duruyodu kuzumun
burda 2 aylıktıı canımın içi
buda benim tasarımım büyümesi sırayla gözüküyor tokalı olan en büyük hali 4 aylıktı (bu arada kız deil çaktırmayın güzel oluyo dedik taktık zaten millet kız sanıyo rezil bi durumyok yani)
bu traşlı hali 1 ay evveldi ben uzanırken benim bacaklarıma çıkmış yüzüme bakıyodu kalk diye kalkmadım sonra saçlarıma saldırdı eşşek:mymeka:
bu sapıklığı teşhir etmeden geçemem :jeyyar:
odamdan gidip sütyenlerimi alıyo tüm gün ben götürüyorum
o getiriyo ben bıtım o bıkmadı yawww

klava:
bide giyiyo altından üstünden anlatamam nasıl boğuşuyo sütyenlerimle yyaa
evin içinde tüm gün sütyenlerle geziyoruz topumuz var oyuncağımız var ama yüzüne bile bakmıyoruz:uhm:
beyfendi burda yatak sefası yapıyo elleri çıkartmış yorgandan ne çekiyon der gibi bana bakıyosengözlerimebaksanab
burda teyzesiyle poz vermişler gözleri kapanmış insan bi çeker saçını be pofi kara gözlerini göremediler teyzeler :mymeka:
burdada teyzesine çok kızmıştı onu dışarı çıkartmıyo diye kaç kere tasmasını alıp getirdi ama götüren olmadı gezmeye götürmüyo diye üzerine atladı vede onunla kavga ederkenki hali opuyorumnanaktan
ve buda son halimiz 8 ay bitti 9a girdik umarım resimlerimiz beğemişsinizdir niye buraya koydunki diye kızmazsınız.yavruları görünce dayanamadım napimmşakkıdı:dance: