• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

Daha yeni tatil etmiş bide laf ediyor hırrrr:umursamaz:

Bana ne bana ne bir ay sonra bayram tatilinde de gitcem ben hıh :dilcikar:

bıraktım gittim yaramzlık yapıyorlar geldim yine yaramazlık peşindeler oy oy kocamna olmuş bunlar özeliklede cakim ya yerim senin güzel patileriniŞeniz

Hakkaten ya çok kocaman oldu bu bebişler... Nevcim gerçeği itiraf et nolur neyle besliyorsun bu bebişleri.. Tombul tombullar maşallah :nazar: Senin bebişlerle benim Asil hemen hemen aynı yaştalar ama bir seninkilere bakıyorum bir de benimkine Asil zapzayıf geliyor...

Sanırım bizim yeme problemimiz var nev teyzesi... İnan odasında dört beş tabağı var... Birinde kendi yaptığım yemeklerden yapılmış mama var, birinde peynir çeşitleri, birinde süt, birinde kuru mama, birinde su... Yediği önünde yemediği arkasında ama onların hiç birine dokunmuyor hafif açlık duyduğunda gidiyor mutfağa ekmek poşetini aşırıp yerde kuru kuru ekmek yiyor hiç anlamıyorum... Hırsızlık var bunun kanında sanırsam kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
His'cim aslında benimkilerde küçük tüy kabalığı . Çünlü ele alınca ufacıklar.

Ama boy olarak baya boy attı sıpalarım.

Tatildeysek vitamin alamayacak mıyız yani :dilcikar: şunun şurası kaç gün ayrı kaldım 4patilerimden ağzım dilim yara içinde, b...ks miş pehh, bana 4patilerim lazım cokacimcoook

Çakimmm, çook teşekkür ederim kulaklıklar için, sayende sıkılmadım yolculukta Şeniz

Yaramazlığın sınırlarını zorluyorlar son iki gündür çok fena durumdayız evde imdattttmafoldumben

:1shok: N'oluyor bakiim orada, şştt yufka apla, püsküüt apla attaa gitti diye meydanı boş mu buldu bizimkiler sırnaşık şey

Hakkaten ya çok kocaman oldu bu bebişler... Nevcim gerçeği itiraf et nolur neyle besliyorsun bu bebişleri.. Tombul tombullar maşallah :nazar: Senin bebişlerle benim Asil hemen hemen aynı yaştalar ama bir seninkilere bakıyorum bir de benimkine Asil zapzayıf geliyor...

Sanırım bizim yeme problemimiz var nev teyzesi... İnan odasında dört beş tabağı var... Birinde kendi yaptığım yemeklerden yapılmış mama var, birinde peynir çeşitleri, birinde süt, birinde kuru mama, birinde su... Yediği önünde yemediği arkasında ama onların hiç birine dokunmuyor hafif açlık duyduğunda gidiyor mutfağa ekmek poşetini aşırıp yerde kuru kuru ekmek yiyor hiç anlamıyorum... Hırsızlık var bunun kanında sanırsam kafamçokkarıştı

1. vereliniortak bu soruyu kaç kere sordum acaba, kendime kendime de, Nev'e de kaydirigubbakcemile3

2. :olmaz: Hisçim kesin duymuşsundur etraftan ye diye ısrar etme :olmaz: acıkınca yer, böyle oyun zannediyor ya da ilgi çekmek için kullanıyor kaydirigubbakcemile3 çocuktan ne farkı var ki bunların :sm_confused: daha beterler kesin de zemuszemus

His'cim aslında benimkilerde küçük tüy kabalığı . Çünlü ele alınca ufacıklar.

Ama boy olarak baya boy attı sıpalarım.

Olabilir nevcim... Tüy uzunluğu da tombiş gösteriyor...Asil in de boyu çok uzadı... Özellikle arka bacak boyu.. Ama kafası hala minicik kaydirigubbakcemile3

1. vereliniortak bu soruyu kaç kere sordum acaba, kendime kendime de, Nev'e de kaydirigubbakcemile3

2. :olmaz: Hisçim kesin duymuşsundur etraftan ye diye ısrar etme :olmaz: acıkınca yer, böyle oyun zannediyor ya da ilgi çekmek için kullanıyor kaydirigubbakcemile3 çocuktan ne farkı var ki bunların :sm_confused: daha beterler kesin de zemuszemus

Zorlamıyorum zaten ama üzülüyorum yanii bir anne olarak :çok üzgünüm:Evet ilgi çekmek için olabilir belki.. Çünkü kabına yemek koyuyorum hadi ye diyorum kokluyo ama yemiyor beğenmedi yine diyorum sonra ben gidince gizliden bakıyorum hemen gidip yemeye başlıyor... kaydirigubbakcemile3

Ha bir de nevcim sana sorayım dedim senin bu konuda bilgin olabilir...

Biz Asil e dişi kedi almak istiyoruz ya... Sence bunun uygun zamanı nedir? Sonuçta kediciği yavru olarak alacağız, Asil ne kadarlık olunca acaba bu yavruya zarar vermez ve alışır?

Vee en önemli sorunumuz? Hangi cins bir kedi alsak? CADIARZU Eşim Ankara kedisi alalım diyor... Bense ıran cinsi ya da chinchilla olsun diyorum... Acaba cins kedi alırsak uyum sağlayabilir mi bizim Asil? Aslında normal bir kedi de olabilir...Hele bi yardım :Saruboceq:

Son düzenleme:
Ha bir de nevcim sana sorayım dedim senin bu konuda bilgin olabilir...

Biz Asil e dişi kedi almak istiyoruz ya... Sence bunun uygun zamanı nedir? Sonuçta kediciği yavru olarak alacağız, Asil ne kadarlık olunca acaba bu yavruya zarar vermez ve alışır?

Vee en önemli sorunumuz? Hangi cins bir kedi alsak? CADIARZU Eşim Ankara kedisi alalım diyor... Bense İran cinsi ya da chinchilla olsun diyorum... Acaba cins kedi alırsak uyum sağlayabilir mi bizim Asil? Aslında normal bir kedi de olabilir...Hele bi yardım :Saruboceq:

Asil büyümeden alın derim çünkü her geçen gün daha zor olur.

Badem 6-7 aylıktı biz Cindy'i kurtarıp eve getirdiğimizde. O zaman bile Badem Cindy'e vurmaya çalışıyordu. Çünkü Cindy cadının teki çıkmıştı ilk geldiği gün bademin mama kabına koştu mamasını yemeye başladı Bademde başladı ona vurmaya tabi hep ayırdık :roflol:

3 gün böyle olduk alışması zaman alır dediler. Ama biz gece Cindy Bademe sokulup uyuduğunda herşey bitmişti:asigim:

Badem 6-7 aylıktı biz Cindy'i kurtarıp eve getirdiğimizde. O zaman bile Badem Cindy'e vurmaya çalışıyordu. Çünkü Cindy cadının teki çıkmıştı ilk geldiği gün bademin mama kabına koştu mamasını yemeye başladı Bademde başladı ona vurmaya tabi hep ayırdık :roflol:

3 gün böyle olduk alışması zaman alır dediler. Ama biz gece Cindy Bademe sokulup uyuduğunda herşey bitmişti:asigim:

:asigim::1hug::asigim:Ne güzel:kedi:Mutlu son kaydirigubbakcemile3

Bugün veterineri Asil için kızgınlık dönemi gelmiş dedi. Ne çabuk dedim :1shok: Neyse iş başa düşcek yavrucum ya Şeniz

ay nos nos oldum :gitme: bi de bebeleri oldu bunların yahu :gitme:

:asigim::1hug::asigim:Ne güzel:kedi:Mutlu son kaydirigubbakcemile3

Bugün veterineri Asil için kızgınlık dönemi gelmiş dedi. Ne çabuk dedim :1shok: Neyse iş başa düşcek yavrucum ya Şeniz

Ne kadarlık oldu Asil. Veteriner nerden anladı. Etrafa koku bıraktımı evde. Hafif kapılara camlara doğru mırlama varmı gencimizdezemuszemus

ay nos nos oldum :gitme: bi de bebeleri oldu bunların yahu :gitme:

Demi yahu nerdne nere nan ilerdede çaki mercan için diyecez bunlar bebekti diye:roflol:

Ne kadarlık oldu Asil. Veteriner nerden anladı. Etrafa koku bıraktımı evde. Hafif kapılara camlara doğru mırlama varmı gencimizdezemuszemus

[/B]

5 aylık şu an hatta 5 i bitirecek... Evde koku falan almıyorum ama balkona çok kaçıp çıkıyor.... fisfisfis

Evin köşe taraflarına bir yere bir güzel işediğinde :roflol: Şaka bir yana koku bırakma, yerini belli etme dediğimiz olayını yaptığında bil ki kızgınlığa girmiş.

ılk işleri koku bırakmak oluyor.

Evin köşe taraflarına bir yere bir güzel işediğinde :roflol: Şaka bir yana koku bırakma, yerini belli etme dediğimiz olayını yaptığında bil ki kızgınlığa girmiş.

İlk işleri koku bırakmak oluyor.

Yok canım koku falan salmıyor bir de değişik şekilde miyavlaması gerektiğini biliyorum... Onu da yapmıyor garibim... Bence daha erken bunun için...yerimseniben

Yok canım koku falan salmıyor bir de değişik şekilde miyavlaması gerektiğini biliyorum... Onu da yapmıyor garibim... Bence daha erken bunun için...yerimseniben

alkisalkisalkis bence de, bence de sengözlerimebaksanab bu masum hali bitmesin yaa, yani bitecek tabii de biraz geç olsun :Saruboceq: sonra tc gibi dolaşacak ortalıkta :gitme:

alkisalkisalkis bence de, bence de sengözlerimebaksanab bu masum hali bitmesin yaa, yani bitecek tabii de biraz geç olsun :Saruboceq: sonra tc gibi dolaşacak ortalıkta :gitme:

:roflol::roflol::roflol:Hahaha ilahi sırnaşık şey

Ya bişey sorucam, bu hayvanlarda cinsel isteksizlik oluyor mu acaba CADIARZU Tamam sustum :kedi:

1vertv.jpg

kulaklkvert.jpg

....

byea.jpg

....

Size iyitatiller biz burda 5 pati aman 4 pati ve ben beklerizmafoldumben

Ya bu bücürükler bana yolluk hazırlamış da ben yiyemeden gitmişim oyyy oyyy dumanlı dağlar ooyy:a015:
Ama dönüşte bakıyorum ki her dem tazeliğini koruyan bücürükler hala yenilmeye hazır bekliyorlar.. Aslında şimdi onları mıncırmak, dürüp bükmek vardı ama 2009 teknolojisi buna uygun değil.. Biz de her zamanki gibi sadece sözcüklerle yetineceğiz..
8. fotoda.. hani Mercanım sakin ol çağrısı yapıyor ya kardeşine.. O nasıl duruştur.. :nazar: İkisinin de gıdısına çöreklenesim geldi.. Bi’de kardeş olduklarını her manada gösteren bir foto.. Anca beraber kanca beraber durumu.. Gerçi bunlar genelde "kanca"da beraber oluyor ya neyse.. :roflol:
Bulut abisinden istediği elbiseyi anladım.. Üstündeki kumlardan arındırınca kargoya veriyorum.. Sen de bu arada bir düzine mouse siparişi ver nevkuşum.. yerimseniben
Oyyy Çakim el de sallamış ve ben görememişim.. Yerim yerim..

1vertd.jpg

Bu konuda katiyen suçum yok çocuklar kendileri istiyorlar bir filmde mi ne görmüşler :dilcikar:

Yemezsiniz diyorum anlatamıyorum:roflol:

Benim suçum yokkk :tomato:
Önden bakıldığında bir fasulye tanesi zarifliğinde olan o minnak dudak nasıl o hale gelmiş anlamadım.. Lazanya tepsisinin çapına uyum mu sağlamış şimdiden :roflol:

Sanmıyorum görmedim.

Luluta sorabiliriz:roflol:
Birisi bize bi’şey mi sordu?
O halde arkamıza yaslanıp anlatmaya başlayalım.. :kahve:
Önce Sarpım.. sonra da lulutum.. İkisinde de tuhaf atraksiyonlar görmedim.. Hani malum bacak hareketi ya da evdeki herhangi bir oyuncakla fantezi boyutuna geçen herhangi bir şey.. Ama kızgın bir dişi görünce salya sümük oluyorlar.. Bu durumda da isteksizlik hali yok diyebiliriz sanırım..? Emin olamadım..
Ya da şöyle toparlayalım..
Armut pişip ağızlarına düşünce hazır oluyorlar.. :roflol: :utangac:

Not: Performans kaybı nedeniyle ablanızı öpün benim için 4 patiler.. :utangac: Benden başka örnek alacak kimse bulamadı mı yani?

Ya bu bücürükler bana yolluk hazırlamış da ben yiyemeden gitmişim oyyy oyyy dumanlı dağlar ooyy:a015:
Ama dönüşte bakıyorum ki her dem tazeliğini koruyan bücürükler hala yenilmeye hazır bekliyorlar.. Aslında şimdi onları mıncırmak, dürüp bükmek vardı ama 2009 teknolojisi buna uygun değil.. Biz de her zamanki gibi sadece sözcüklerle yetineceğiz..
8. fotoda.. hani Mercanım sakin ol çağrısı yapıyor ya kardeşine.. O nasıl duruştur.. :nazar: İkisinin de gıdısına çöreklenesim geldi.. Bi’de kardeş olduklarını her manada gösteren bir foto.. Anca beraber kanca beraber durumu.. Gerçi bunlar genelde "kanca"da beraber oluyor ya neyse.. :roflol:
Bulut abisinden istediği elbiseyi anladım.. Üstündeki kumlardan arındırınca kargoya veriyorum.. Sen de bu arada bir düzine mouse siparişi ver nevkuşum.. yerimseniben
Oyyy Çakim el de sallamış ve ben görememişim.. Yerim yerim..

Önden bakıldığında bir fasulye tanesi zarifliğinde olan o minnak dudak nasıl o hale gelmiş anlamadım.. Lazanya tepsisinin çapına uyum mu sağlamış şimdiden :roflol:

Birisi bize bi’şey mi sordu?
O halde arkamıza yaslanıp anlatmaya başlayalım.. :kahve:
Önce Sarpım.. sonra da lulutum.. İkisinde de tuhaf atraksiyonlar görmedim.. Hani malum bacak hareketi ya da evdeki herhangi bir oyuncakla fantezi boyutuna geçen herhangi bir şey.. Ama kızgın bir dişi görünce salya sümük oluyorlar.. Bu durumda da isteksizlik hali yok diyebiliriz sanırım..? Emin olamadım..
Ya da şöyle toparlayalım..
Armut pişip ağızlarına düşünce hazır oluyorlar.. :roflol: :utangac:

Not: Performans kaybı nedeniyle ablanızı öpün benim için 4 patiler.. :utangac: Benden başka örnek alacak kimse bulamadı mı yani?

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Onlar dönüşünü bekliyolardı ki zaten:dance:

Özürrrr:gitme:Bidaha yapmam örnek:gitme:Badem direk erkeklikten topluğa geçtiği için ben onu örnek veremedim de:gitme:sırnaşık şey

ben inanamıyorum! :sm_confused:
ben bayıldım! akannehir
ben şok oldum! :1shok:
ben onları yemek istiyorum! cokacimcoook
çok çok çok sevimlilerrr! :asigim:
o kadar güzeller ki!! :sm_cool:
maaşallahh :nazar:

Back
X