Hakim boşanma davasını erteledi?

Merakınızı gidereyim diye yazıyorum. Öncelikle anlaşmalı boşanma davaları adli tatilde de bakılabilir. İkinci olarak anlaşmalı boşanmada dava açıldıktan bir hafta sonra duruşma günü verilmesi anormal bir durum değil . Aynı güne veya ertesi güne bile verilebilir . İş yoğunluğuna bağlı . Ünlüyle , iyi avukatla falan ilgisi yok . 1 yıl falan da beklenmez . O dediğiniz çekişmeli boşanmalar için geçerli . Adli tatilde görülmemeyeceği gibi , duruşma gününün verilmesi de aylar sürer. Hakkınızda hayırlısı olsun

tşkler.
açıkçası hiç bilmiyordum bu kadar çabuk olabileceğini.
konu sahibesi günahını aldım zaar hakkını helal et.

Cocuk aldirma kismina kadar aslinda asilmayacak durum yok diyordum. Ama vaz gectim. Insan evladina niye kiyar neydi gerekcesi?

Benim yakın tanıdıgım ve gayet “ünsüz” biri de bi hafta içinde anlaşmalı boşandı,oluyor yani,burdan konusahibinin üzerine yürümenize gerek yok,ben konusahibini hemşire olmasına rağmen ısrarla çalışmak istememesinden dolayı eleştiriyorum burdan yürüyebilirsiniz. Bu konusahibine hem kızıp hem sarılmak istiyorum,açtıgı konularla benim de dengemi bozdu :deli:

Benim yakın tanıdıgım ve gayet “ünsüz” biri de bi hafta içinde anlaşmalı boşandı,oluyor yani,burdan konusahibinin üzerine yürümenize gerek yok,ben konusahibini hemşire olmasına rağmen ısrarla çalışmak istememesinden dolayı eleştiriyorum burdan yürüyebilirsiniz. Bu konusahibine hem kızıp hem sarılmak istiyorum,açtıgı konularla benim de dengemi bozdu :deli:
Sarılmanız bana iyi gelir lütfen sarılın. Ben bunları yaşıyorken nasıl dengede duracağımı şaşırıyorum.

Bu arada boşanma olayından önce iş arıyordum halâ arıyorum.

Back
X