Hakkari'ye uçmak otobüsten bile ucuz!

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
1432635283596.jpg

Hakkari'de açılacak olan havalimanıyla bölge halkı, hem zaman hem de paradan tasarruf sağlayacak
Hakkari - Yüksekova Havalimanı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açılacak.

HEM PARADAN HEM DE ZAMANDAN TASARRUF

İstanbul'dan kara ulaşımıyla yaklaşık 1 günde varılan Hakkari'ye, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan THY uçağıyla iki saat içerisinde ulaşılabilecek.

Zamandan bu kadar tasarruf sağlanırken aynı zamanda maddi olarak da yolcular tasarruf sağlamış olacak. Verilen molalarda ihtiyaç harcalamarını da hesaba kattığımızda 150 liraya mâl olan Hakkari yolculuğu Türk Hava Yolları'yla (1 Haziran 2015) 147 lira.

Not: Biletlerinizi önceden almanız durumunda çok daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/05/26/hakkariye-ucmak-otobusten-bile-ucuz

Verilen molalarda ihtiyaç harcalamarını da hesaba kattığımızda 150 liraya mâl olan Hakkari yolculuğu Türk Hava Yolları'yla (1 Haziran 2015) 147 lira.

İhtiyaç molalarında ne harcanıyor ki 150 Tl'yi buluyor otobüs masrafı? Aa pardon ya Sabah Gazetesi'nin haberiymiş :)

Verilen molalarda ihtiyaç harcalamarını da hesaba kattığımızda 150 liraya mâl olan Hakkari yolculuğu Türk Hava Yolları'yla (1 Haziran 2015) 147 lira.

İhtiyaç molalarında ne harcanıyor ki 150 Tl'yi buluyor otobüs masrafı? Aa pardon ya Sabah Gazetesi'nin haberiymiş :)
bizim bir komşu vardı istanbulda memlekete giderken iki çocuğunu yere çömdürüyordu bilet almıyordu onlara çömdürme varmıdır uçakata acep:KK53::KK53::KK53::KK53:

Az önce serveri kurcaladım..

Bu işin bir kaynağı için açılan ihaleyle işi almıştık. 3 yıl geçmiş üstünden işleri bitti , ihtıyacları hazırlandı sevk edileceği gün baskın haberi gelmişti.

110.500 euro luk işleri bitti en alt depoda saklanıyor sanırım şuanda.
okadar zarar ziyan.. yazık..

balıkesir istanbul:KK53::KK53:tek gitmiyoz tabii çoluk çocuk:KK48::KK48:
otobüsten ucuz olabilir belki ama uçuşun sınırlı olacağını düşünüyorum. ne bileyim haftanın 2 günü uçuş var şeklinde falan olursa işe yaramayabilir :KK53: bir zamanlar sn demirel de cb iken ıspartadaki her 2 dağın arasına baraj yaptırmıştı :KK53:

bu yüzden alkışlıyoruz :KK9::KK9::KK9:

otobüsten ucuz olabilir belki ama uçuşun sınırlı olacağını düşünüyorum. ne bileyim haftanın 2 günü uçuş var şeklinde falan olursa işe yaramayabilir :KK53: bir zamanlar sn demirel de cb iken ıspartadaki her 2 dağın arasına baraj yaptırmıştı :KK53:

bu yüzden alkışlıyoruz :KK9::KK9::KK9:
ben asgari ücretli ve emekl,n,n maaşı artsın diyorum:63:ya biraz önce anon yapıyordu bir parti arabası asgari ücret 1800:KK45::KK45:

X