Hakkı mıdır ?

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Erkeğin eşine sürekli gerizekalı , aptal gibi sözler söylemesi kadın sürekli uyardığı halde buna devam etmesi kadın için yaptığı iyi şeylerde olmasına rağmen kadına ayrılma hakkı verir mi?

Erkeğin eşine sürekli gerizekalı , aptal gibi sözler söylemesi kadın sürekli uyardığı halde buna devam etmesi kadın için yaptığı iyi şeylerde olmasına rağmen kadına ayrılma hakkı verir mi?

Tabi ki
Birincisi, bunun adı psikolojik şiddet. Normal insanlar birbirlerine bu sözleri kullanmaz.
İkincisi, adamın kişilik bozukluğu var demek. Kompleksli, size hakaret ederek kendini üstün görmeye, eksiklerini kapatmaya çalışıyor demek.

2 ayrı nedeniniz var yani.

Pisliğini örtmek için iyilik yapıyordur ki sen de tam böyle düşün diye!

• Beğen
Reactions: KV_
Boşanmak istemiyosanız uyarmak yerine siz de aynı şekilde karşılık verin. Belki zoruna gider de duymamak için söylemekten vazgeçer.

Boşanmak istemiyosanız uyarmak yerine siz de aynı şekilde karşılık verin. Belki zoruna gider de duymamak için söylemekten vazgeçer.

Aynı şekilde karşılık verirse ortada saygı kalmaz ki
Hepten boşanırlar...

Psikolojik siddete giriyor evet. Illa ki fiziksel olmasi gerekmiyor.

Bu sebepten ayrilirsan eğer burada dayak yiyip aldatılan ama seviyom diyen bizlere ibret olsun..Seni tanımak istiyorum yiğidim bu ne cesarettir beni mutlaka ara..

İyi şeyler yapan adam kötü sözler sarfetmez ve bunun bir tık üstü fiziksel şiddet oluyor genelde

Şahsi fikrim ben tahammül etmem

Back
X